• Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi ska gifta oss den 18 augusti 2012 och har precis börjat planera... Snackar gärna lite här med fler som ska gifta sig det datumet Hur ligger ni till i planeringen? Tankar och roliga idéer på allt från kläder, ring, vigsel, fest med mera mottages gärna!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3
  • moa2012
    Pluppe skrev 2012-07-12 22:55:34 följande:
    Vi hade sista OSA 1 juli.. Fick höra av oss till en del.. Har ännu inte fått fullständigt svar från en familj, där dem för det första OSA via facebook och skrev att dem KANSKE blev 7 stycken, när jag sedan svarade att vi absolut behövde veta EXAKT antal och vad de ville ha för dryck skrev personen i fråga ÅTERKOMMER.... Idag är det 12 juli och jag har inte hört ett skit..... Är väldigt irriterad!!
    för mig hade varit likamed att dem inte vill ha mat och dryck på bröllopet så då får dem vara utan!..
    ge dem till imorn max annars blir dem utan mat..
  • Viii

    Jag fick ett tips när de gäller bordsplaceringen som vi absolut kommer att köra med här hemma!
    När ni gör bordplaceringen, gör den på ett stort papper som ni låter sitta framme så ni ser de om dagarna. och skriv namnen på papper som lätt går att flytta på, då kan man enkelt prova sej fram för att hitta rätt :)
     

  • Head Over Heels

    Jag funderar lite på vigseln... I vilken ordning sånger o sånt kommer. Vi gick ju igenom vigseln en gång med vår präst på vigselsamtalet, men bara snabbt och han frågade tex inte hur många/vilka solosånger vi skulle ha... Hur har ni andra gjort då ni pratat med prästen/VF?


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
  • Josefina

    Måste bara berätta det FINASTE som min blivande make gjorde för mig i helgen!! Han överraskade mig med en Köpenhamnsresa!! På lördag morgon bad han mig att packa och sen stod taxin utanför som tog oss till Arlanda där jag först vid säkerhetskontrollen fick reda på vart vi skulle! Väl i Köpenhamn hade han gjort ett schema och på kvällens sista punkt stod en middag på en helt underbar restaurang! Hur romantiskt var inte det av honom!? :D
    Kanske ska berätta att jag fyllde år också, så det var min present, hihi, han är för underbar, att gifta mig med honom kommer bli den lyckligaste dagen (så här långt iaf ;) i mitt liv!

    Hur tänker ni nu inför bröllopet, ska ni åka iväg och koppla bort planeringen något, eller kör ni på?
    Jag behöver ta upp planeringen nu känner jag för det har varit både möhippa och fest de senaste två veckorna Glad

  • pulmonate

    Imorse skrev vi på papperna för att förlovningen ska pubbliceras. Gör man det i Sverige också? I alla fall ska det pubbliceras i 8 dagar sen har vi alltså alla våra papper i ordning.
    Head over heels _  Detta måste vi också klura ut, och snabbt också känns det som! Speciellt eftersom jag gärna vill göra vigselhäfte (som solfjädrar). 
    Vill ha ALLA tips om hur era vigslar ser ut. Steg för steg lixom. Jag har jätte svårt att välja låtar, dikter, mm. Hur ska detta gå?

    När det gäller OSA hade vi betydligt fler än er som inte svarade alls.  Många som kanske sagt "ja det hade varit jätte kul, ska se om vi kan..."osv men sen inte hört av sig. Vi skickade ut en andra omgång med inbjudningar och det var ganska många som sa JA så det var jätte kul. Det känns bra. 
    Vi har desutom fixat grupprabbatt på ett hotell och det var många som inte betalat efter sista dagen, men sagt att de ville ha ett rum. Så det blev mkt att lägg ut så länge, men nu har alla betalat och det är kul att alla utom 4 ska bo på det hotellet vi tipsade om på hotellnatten.
    Bröllopsresan till Australien är också betald och planerad. Det blir en till bröllopsfest i Australien där en ganska förmögen kusin har erbjudit att betala hela lunchen för 40 pers. Otroligt generöst och vi blev självklart jätte glada.  


  • Viii
    Head Over Heels skrev 2012-07-18 08:20:55 följande:

    En månad kvar idag! <3


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Ja, känns helt sjukt ska erkännas att de är så nära nu!
    Mycket klart, men känns ändå som att de är mycketkvar som ska fixas.
    Vi ha OSA på söndag så nu ska vi börja med bordsplaceringen.
     
  • sannasofia
    Head Over Heels skrev 2012-07-18 08:20:55 följande:

    En månad kvar idag! <3


    ♥ 18 augusti 2012 ∞
    Ja, det är helt galet!!! 

    När vi insåg igår att det bara är en månad kvar fick vi lite eld i baken, så idag ska vi till lokalen och mäta och tänka ut placeringen av bord, räkna porslin (framförallt glas) och lite annat..

    På lördag ska vi träffa vårat toastmasterpar och gå igenom kvällen och spika tider och så där..

    Åh.. så mycket som skall fixas på så kort tid.. Just nu är känslan: Hinner vi det här??! Obestämd 
  • Viii

    Whhiii igår kom min ring med posten!
    Så himla nöjd, precis vad jag vill ha!
    Och otroligt snabbleverans så kan inte annat än att le, samtidigt som jag känner hur stressen knackar på inombords!

    Bara 29 dagar kvar nu! 

  • sannasofia

    Nu har jag börjat drömma mardrömmar om bröllopet igen, det har varit lugnt ett bra tag, men inatt drömde jag att jag kom sent till frissan, superstressigt och rörigt.. När jag väl sätter mig så är det inte den frisör jag bokat in utan en kompis till en kompis som säger att hon är sååååå bra på just brudfrisyrer.. ja ja hon sätter igång och när  det är färdigt ser jag ut som typ sju svåra år!! Gråter och vi ska vara i kyrkan om en kvart!! 

    Man kan ju hoppas att det inte är en sanndröm Flört 

    Det är väl nerverna sombörjar spöka  ordentligt nu, vi sitter med all möjlig planering hela tiden tycker jag så det är ju inte så konstigt att man drömmer om det också.

    Hur känns det för er andra? Är ni i fas med all planering?

    Vårt största problem är mannens kostym. Vi beställde från Suitopia och den är verkligen supersnygg, men för stor i midjan samt att ärmarna är för långa.. Så imorgon blir det till att försöka få tag i en skräddare..  

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3