Inlägg från: HanJos |Visa alla inlägg
  • HanJos

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi tillhör skaran som ska gifta sig 18/8. Cool

    Idag ska jag förhoppningsvis få hjälp med att sy in brudklänningen och jag ska börja med festprogrammet.
    Efter allt det strul vi haft sen vi bestämde datum, plats och andra detaljer så är jag bara glad om vi blir vigda i närvaro av familj och vänner, vi får i oss nånting ätbart och vi slipper gå nakna. *pust*
     

  • HanJos
    Viii skrev 2012-06-13 21:05:34 följande:
    Tyvär tycker jag att många brudmarcher känns så tunga och mörka om ni förstår vad jag menar. 
    Ja! Förstår inte varför! Vi har två "spelmän" som vi försökt hitta en bra marsch tillsammans med, men det är så många som känns dystra. De är vackra, men inte så vi, eller våra föräldrar, känner att dagen kommer att vara. Så vi har inte kunnat bestämma oss för nån inmarsch än. Som det ser ut nu får kantorn "bestämma".
  • HanJos

    Ja, hjälp, vad fort tiden går nu!
    Vi ska till vår höggravida kock med tvillingar i magen och gå ner på detaljerna av maten idag. Nu kör vi på henne, trots tvillingarnas tyngd och besvär. Hon vill verkligen det här, så då känns det fel att byta. Jag vet att hon klarar av det om hon vill.

    På måndag ska jag åka med klänningen till en sömmerska som jag hoppas kan sy in den. *nervös*

    Vi har ända sen början sagt att vi vill ha livemusik både i kyrkan och på festen. Frågade tidigt några killar på skolan om de kunde spela (fiol o gitarr) och sjunga, vilket de mycket gärna ville. Sen kom beskedet att sångarens bäste vän ska gifta sig samma dag, så då blev vi utan sång. Sen började det strula lite med musikerna också, så nu vet vi inte riktigt hur det blir med dem. :( Hade tänkt att de kunde få spela inmarschen, men gitarristen har inte lämnat klara besked om huruvida han kan komma (lång resa från norr ner till oss) så jag vet inte. Blir lite ledsen över det hela. Har dock sång "färdigt" för kyrkan, trodde vi; de hörde av sig igår och sa att de skulle repa ihop en dag nu i veckan och känna på låtarna. En kompis och hans brorson. Sånger sitter, säger de, men de måste kolla om de kan ta ut ackorden till gitarren också. *hoppas* Annars får han gärna sjunga solo. Det kommer bli asbra ändå.
    Så då är det festen kvar. Som det verkar nu kommer vi bjuda in musiker bland kompiskretsarna till festen (efter middagen) och låta dem jamma bäst de vill och så kör vi Spotify vid behov.

    Vad beträffar lekar o sånt vet vi inte. Vi tänkte förbereda lite socialbingo till minglet, sen får vi se. Vet inte alls om toastmadame har några planer. Jag är bara glad att de som kommer gör det och delar vår dag.

    Vi hade sista OSA 1/6, men det var runt hälften som inte hörde av sig då. I dag har vi fortfarande 3 sällskap på listan som inte hört av sig. Och vi har redan påminnt dem. *suck* Tänker man då att de inte kommer till middagen och serverar dem korv m bröd om de faktiskt gör det?

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3