• Head Over Heels

    Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3

    Vi ska gifta oss den 18 augusti 2012 och har precis börjat planera... Snackar gärna lite här med fler som ska gifta sig det datumet Hur ligger ni till i planeringen? Tankar och roliga idéer på allt från kläder, ring, vigsel, fest med mera mottages gärna!

  • Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3
  • lindaf

    Hej alla fruar! Jag snodde också en bild från Facebook! Så här såg vi ut på vår stora dag! 


  • 1700tal

    Grattis alla ni andra!! Så här såg vi ut, bilden tagen bara minuter innan vi åkte bort till kyrkan... Lite suddig men ändå.


     



     


    Och så måste jag visa min fina bukett, har ännu ingen bild där jag håller den så det går inte att se hur GIGANTISKT stor den är. Murgrönan släpade i marken och de engelska trädgårdsrosorna var stora som tefat! Blev så rörd när jag såg den hos floristen, hon förstod precis vad jag menade!



     


     

  • Pluppe

    Jag tar också en från facebook :) Har ingen bra bild på hela oss ännu! Är alldeles för trött för att föra över alla ;)

    natalie: Tråkigt med sjukdom! Vi ligger idag, mitt halsont började i fredags, blev smittad på jobbet och imorse vaknade jag med feber och en rejäl hosta!!


  • Josefina

    Stor grattis alla nygifta, nu är man liksom en fru och bästa mannen har jag vid min sida!!! *STOLT*



    Måste ju också få dela med mig av vår fantastiska dag!! I morgon bär det av på honeymoon till Italien!! Hjärta
  • Drullen


    Sån himla tur vi hade med vädret! Vi gifte oss i soluppgång o det va den enda timman på hela dagen med sol, sen regnade det!

  • sannasofia

    Åh ni var så fina allihop!! Har tyvärr inga bilder ännu, men det kommer väl snart hoppas jag!

    Vi hade en så underbart fantastisk bröllopshelg (öppet hus på fredagen med långväga gäster, bröllop på lördagen och brunch på söndagen) Alla hade verkligen gjort sitt yttersta för att dagen skulle bli perfekt och allt klaffade perfekt.. förutom då kanske att jag blev så rörd och tårögd under löftena att jag när jag ska sätta på min mans ring sätter den på höger hand istället och avbryts av hans

    -Vad gör du egentligen?  

    Ja ja, det gjorde att vigseln blev lite charmigare antar jag Glad Många grät och även min man som innan så stöddigt sa att -nä, jag behöver ingen näsduk, jag kommer inte gråta.

    Grattis till er alla, och hade ni det bara hälften så underbart som vi hade så vet jag att ni hade en fantastisk bröllopsdag! Hjärta 

  • Pluppe

    Haha! Min make satte ringen på min högerhand också, när vi väl tog varandra i hand viskade han "faan, jag satte ringen på din högerhand" hahaha! Vi började asgarva och jag bytte lite snabbt och hoppades på att ingen såg Skrattande

  • lyckliga jag

    Vårt bröllop blev precis så underbart som man hade hoppats på.
    Inget regn, så vi kunde åka nercabbat i veteranbilen vi hyrt.
    Jag fick ingen större gråtattack som jag bävade för.
    Alla tyckte maten och vinerna var underbara som vi åt på en abonnerad italiensk restaurang i Stockholm.
    Sen bodde vi på Elite Marine Tower Hotell, Nacka, där vi bokat en svit. Utsikten var över Stockholms hamninlopp och det var så rogivande efter allt så där blev vi sittande i flera timmar på kvällen och på morgonen.

    Det var mitt livs underbaraste dag när jag blev FRUSolig

Svar på tråden Vi som gifter oss den 18 augusti 2012 <3