• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • TeSsAn90

    hej... vi ska gifta oss 13 juli iår och vi sa efter 12 slaget när gästerna gått hem precis som många andra verkar det som..  att iår gifter vi oss.. :) 
    jag har en väligt nervös m2b då han har panik ångest och lite till.. så jag får sitta med alla planeringar själv, han vill bara vara med att utforma hur det ska gå till i kyrkan och vilka salmer vi ska ha.. jag försöker få honom att vara mer delaktig men de är svårt.. :/

    Så nu sitter jag med nästan alla planer själv.. jag pratar med honom om allt jag gör och planerar  men han vill inte riktigt lyssna.. jag har frågat om han vill skjuta på de men de vill han inte.. 

    i annat fall så sitter jag ocj gör klart våra inbjudings kort.. 
    Har ni skickat ut era inbjudningar än? vi har inte skickat ut något "save the date" kort så alla är fortfarande helt ovetande, förutom våra föräldrar.  

  • pamjofre
    TeSsAn90- välkommen :). Ja de där med att få M2B att medverka kan vara lite svårt. Han vill åtminstone planera det i kyrkan ivf. :).. Kanske kan du be honom att ordna med drickan till middagen (om ni ska ha någon), kanske kan han klara av en sån grej, som inte e så "avancerad och pysslig". Men bra att du pratar med honom, åtminstone känner han kanske sig lite delaktig ivf.
    Min götr inte heller så mkt å han har inte panikångest. Han vill vara med å fixa sprit å proväta tårta och mat de e typ det. Frågar ja honom om något ja gjort kan han kommentera med bra eler dåligt och ibland komma med ideer.

    jag har redan skickat ut alla våra inbjudningar. Ville inte vänta eftersom flera av våra anhöriga och vänner åker iväg under semestertider. 
  • johannaochdennis

    Åh va roligt att läsa att flera av er kommit en bit på väg =) Här står det rätt still just nu pga renovering hemma. Men idag var jag och hittade klänningen :D Är sååå nöjd! Så härligt att hittat The One!


    Vi är på väg och ska fixa inbjudningskorten nu, har en tanke om hur vi vill ha dom =) Nu ska det bara ner till verklighet också =) JÄtte roligt att planera, mer än man tror ;)

  • tovemaja

    Ännu en julibrud här! Jag och min J gifter oss enkelt och mysigt på hans mammas gård 13/7 i år, 2013! Å va det pirrar i kroppen bara att skriva det! Vill att det ska varavackert men väldigt enkelt, inga fluff-klänningar eller marsalkar eller dyl.

    Jag funderar på om det är knäppt att skicka ut inbjudningar om typ en månad redan istället för att skicka ut både save the date och imbjudningar... det "ska" ju skickas ut inbjudningar ca 2 månader innan enligt tradition... men det känns fånigt med TVÅ utskick? Och precis som pamjofre skrev så åker ju många bort...? Ni som ska ha enklare bröllop, tänker ni ändå ha någon toastmaster/värd som hjälper er hålla ordning på allt för att ta bort lite press på er själva under dagen D.

    Vårt bröllop kommer att ha 60 gäster och förhoppningsvis kan vi vara i ett partytält i trädgården... så långt har vi kommit ungefär :)

    LÄNGTAR så efter att bli fru, vill vara familj med min käraste... bröllopet ska bli kul, men det är äktenskapets jag ser fram emot!

  • Pyttis

    efeter mycket tänkande hit och dit bestämde vi oss för o börja med våra kort nu, har dock ett 30 tal kvar att pyssla ihop, men så fort de är klara kommer vi sicka iväg dem.

    och det tidiga osa datumet beror på att sambon ska bygga bord och bänkar och "tak" själv så vi i god tid får veta hur många som kommer så han kan planera byggandet i hagen, för blir vi alla 118 per så tar det ju lite tid att snickra allt själv.

    så här blir de iaf :)


  • ANGELSNUTTAN

    tovemaja : jag la mina på lådan nu , för att snart måste man söka sommarsemester o då är det skönt att inbjudningarna är ute, hade jag inte gift mej under semestern så hade jag nog väntat med o skicka ut dom =)

  • Pagnie
    Pyttis skrev 2013-01-02 20:27:13 följande:
    spännande! vi ska med börja skaffa barn snart, vi börjar om 2 månader, och börjar typ längta sönder haha :)
    haha ja jag vet den där känslan. har garderoben full av bebiskläder. illa jag vet. sambon å andra sidan börjar bli nervös. lite gulligt faktiskt. ja vi börjar i april för vi vill inte riskera att få barn i december. vill helst slippa september-december om man får möjligheten att välja. När skulle ni gifta er?
    Och hur gamla är ni? och vad jobbar ni med? sorry hundra frågor men jag är nyfiken på allt ;)
  • TeSsAn90
    pamjofre - Drickat har vi ju pratat om och då har vi ju tänkt lite så att vi ska åka med ett ar kompisar ner till tyskland en helg eller nåt och handla... men allt han tänker på är pengar hur mycket allt kommer att kosta osv... men men mat och dricka pratar vi mycket om... och diskuterar hur tårtan ska se ut och smaka.. :) 
    men allt annat som pyssel och fixa med allt annat får jag göra.. 
  • Pyttis
    Pagnie skrev 2013-01-04 20:33:34 följande:
    haha ja jag vet den där känslan. har garderoben full av bebiskläder. illa jag vet. sambon å andra sidan börjar bli nervös. lite gulligt faktiskt. ja vi börjar i april för vi vill inte riskera att få barn i december. vill helst slippa september-december om man får möjligheten att välja. När skulle ni gifta er?
    Och hur gamla är ni? och vad jobbar ni med? sorry hundra frågor men jag är nyfiken på allt ;)
    haha, har jag med lite i garderoben så du är inte ensam, hos oss är det nog dock mest jag som är nervös, sambon är pepp till tusen. vi hade igentligen tänkt börjat tidigare, men jag som inte vill ha nån jättemage under bröllopet så därför vi väntat lite, annars för vår del spelar inte datumet så stor roll :) den 6:e blir det för vår del :) och jag är florist och har eget och sambon är elektriker :)
    vad sysslar ni med då? :)
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!