• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • johannaochdennis

    Här vet nog alla att vi ska gifta oss och när också, djungeltelegrafen har varit igång ;) haha. Vi tänkte skicka ut inbjudningarna i Mars, men har inte börjat knåpa på dom än, börjar bli lite smått stressad. Men nu är iallafall både min och M2B.s kläder klara =) Bara skorna kvar då. Roligt att några pussellbitar börjar komma på plats!

  • johannaochdennis

    Känns det inte sjukt overkligt att i år GIFTER vi oss! Fortfarande inte fattat! Hehe

  • Pagnie
    johannaochdennis skrev 2013-01-24 19:10:40 följande:
    Känns det inte sjukt overkligt att i år GIFTER vi oss! Fortfarande inte fattat! Hehe
    du det är helt galet overkligt. man räknar ju ner nästan varje dag. man kommer bli galen innan det är dags. jag vill snabbspola tiden lite jag.
  • Anjeschka

    Tänker detsamma att jag ska verkligen få bli fru i sommar! Det bara pirrar i magen när jag tänker på det :) Hur långt ligger ni i era bröllopsplaneringar? Det mesta börjar hamna på plats nu och det känns så skönt :)

  • 737dagar
    Anjeschka skrev 2013-01-24 21:15:56 följande:
    Tänker detsamma att jag ska verkligen få bli fru i sommar! Det bara pirrar i magen när jag tänker på det :) Hur långt ligger ni i era bröllopsplaneringar? Det mesta börjar hamna på plats nu och det känns så skönt :)
    Vi har kommit en bit på vägen i planeringen. Det har varit en del motgångar, bl.a. med hotellet vi tänkte sovit på, men det ska fan gå :D

    Hur ser era budgetar ut? Vad har ni för lokal och mat och har ni tema?
  • Anjeschka

    Nej vad tråkigt med hotellet, hoppas det löser sig. Vi har inte satt någon budget, men vi har väl inte tänkt flyga iväg allt för mycket. Det som kommer kosta är maten men då är vi på en herrgård, det kommer bli jättefint och de fixar med det mesta men det kostar därefter... Men det är vår dag så det får va så ;) Annars har vi kommit ganska långt tror jag, det mesta är fixat :) Men däremot tema har vinter riktigt kommit på än.. Hur ska ni ha det??

  • Pagnie

    Hade min första motgång i fredags. dom hade beställt klänningen i fel storlek så nu får dom beställda en ny med express. Men det ordnar sig ju. Slöja är däremot köpt och underkjol fixad. Bara armband kvar till min klädsel nu. Det mesta är klart nu annars. Sambos kläder bara och en tärnklänning kvar. Annars är allt fix. Okej det persiska vigselbordet också. Men annars så. Vi satte vår budget på ca 250 000. Sen får vi se vad det egentligen hamnade på.

  • 737dagar

    Vi ska ha 50-tals bröllop och budgeten ligger på runt 35 000. Vi ska vara på en bygdegård och vi fixar det mesta själv :) jag är en sån som inte kan lämna över nåt till andra, utan vill göra allt allt allt själv. Idag var vi och köpte tyg så jag kan sy vimplar att ha i festlokalen.. Insåg att jag behöver 50m vimplar så nu har jag att göra.. Hehe :) vi har mycket kvar att göra, men det går framåt. I helgen som kommer ska vi på bröllopsmässa och hoppas på att få lite inspiration därifrån. Tror jag kan lösa hotellproblemet. Fanns två b&bs i närheten som vi får ta natten innan bröllopet och så får vi ta ett hotell längre bort till bröllopsnatten. Känner egentligen inte att det är så viktigt vart vi sover på bröllopsnatten, så länge vi får vara själva ^^

  • mimmi

    Hejhej!


    En till julibrud här! 27/7 för att vara exakt!


    Kyrka, festlokal (med catering), tårta och lite halvt fotograf (väntar på sista bekräftelse) bokat!


    Gifter oss i västerbotten ca 70mil från där vi bor så det är lite krångligt.. men det ska nog gå!


    Save-the-date kort skickade innan helgen så borde dimpa ner i de flesta postlådor idag! Spännande!!


     


    Huvudet är fulltankat med inspiration efter besök på bröllopsmässa i helgen, så det bara snurrar klänningar och dekorationer i hjärnan..

  • Anjeschka

    737 dagar: vad roligt med ett 50- talstema! Jag önskar att jag var lite mer "pysslig"av mig men har inte tålamod att greja själv så vi låter andra göra det istället :) är lite bekväm kanske ;) Skönt att det verkar lösa sig med bröllopsnatten. Vi har inte satt någon riktig budget men maten kommer nog landa på runt 55 000, sen är det allt runt i kring men jag har köpt min brudklänning som var ordentligt nedsatt. Var på bröllopspalatset i Degerfors för att kolla lite och då fann jag den perfekta klänningen! Trodde det var ett skämt när jag fick höra priset, 500 kr! Då det hade varit en visningsklänning, och det spelar mig ingen roll. Så då kan jag lägga pengar på en större ring istället hehehe. Hoppas du får lite tips på mässan.

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!