• pulmonate

    Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?

    Hej alla brudar!
    Här kan vi skriva om hur ni tänker göra inför bröllopsdagen när det gäller underkläder. Snyggt, sexigt eller praktiskt? Vad har ni för klänning och vad väljer ni för underkläder?

    Det ska ju helst dra in på de rätta ställena (kring midjan tänker jag speciellt) och inte synas genom klänningen men samtidigt vara snyggt när väl klänningen kommer av, eller hur? Eller bytar ni om sen? 
    Jag kommer att ha en klänning som sitter tajt runt höfterna och bar rygg. Jag har normal vikt. 
    Har funderat lite på en shaping kjol och typ en sån unbra bH eller vad dom nu heter. Egentligen borde ju kjolen vara hudfärgat, men det är väl inte snyggt egentligen, eller? 

    Hur gör ni? 


  • Svar på tråden Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?
  • Chicita

    Tänk på att allt som inte är hudfärgat kan synas genom klänningen. Och det är väl kanske inte riktigt den effekten man är ute efter Flört

    Jag var så trött efter dagen, vi var uppe till ca 3 kvällen innan och pysslade och packade och fixade lokalen.
    Och sen upp kl 7 på morgonen för att åka ut och sminkas, byta om, duka klart det sista, ta emot cateringfirman, serveringspersonal, fotas mm mm.
    Så när vi hade städat undan på natten så ramlade vi i säng utan en tanke på något annat än att sova...

    Jag hade en underklänning (sån där shaping-modell) utan skenor på mig under min klänning. Det var praktiskt när man skulle på toan också Oskyldig Bara upp med klänningen och den, och ner med underbyxorna. Inget krångel med trosgördlar eller saker som skulle knäppas upp

  • fruhgan

    Jag hade hudfärgat under klänningen och bytte sedan om till lite finare  Oskyldig underkläder när vi skulle sova....vi trodde nog att vi inte skulle orka med något äktenskapligt umgänge....men jag frågade min man om han ville se underkläderna och det ville han och då blev det äktenskapligt umgänge trots tröttheten

  • aniara

    Eftersom jag är en varm person planerar jag att bara ha BH, underkjol, trosor och stayups under klänningen. BH och trosor blir i ivory eller hudfärgat, enkelt och cleant. Jag är normalviktig. Jag kan bli svullen om magen om jag äter fel, men då hjälper inte shapingkläder heller, snarare stjälper. Jag räknar med att byta trosor under dagen för att kunna känna mig fräsch och sen eventuellt byta till ett helt nytt fräscht underklädesset i samband med att klänningen åker av. Funderar på att skaffa trosor med något kul tryck, ex "wifey" (som vi skämtade om igår, att jag snart kommer att kallas) eller "Mrs Xxx".

  • AndroSid

    Jag ska ha en torselett (svart eller vit, har inte bestämt ännu, har båda delar hemma och i och med att min klänning inte är vit är det inte lika oroligt med att det ska synas igenom), strumpor som jag fäster i torseletten och trosor över det (tänker fasen inte försöka krångla upp och ner trosor som sitter fast mellan strumpor och torselett...). Underkjol och dylikt är inte bestämt ännu.

    För mig är det både snyggt och bekvämt.

  • daniiel

    Jag hade ett par svarta, vanliga bomullstrosor och en hudfärgad och axelbandslös Wonderbra. Klänningen gjorde så allt satt på plats ändå :) Är ändå en storlek 42/44, så har en hel del som kan dallra och röra sig :P Kanske inte var så väldigt sexigt, men vet ni? Vem bryr sig? Inte då jag, jag ville helst bara känna mig bekväm hela dagen. Hände inget spännande i sängkammaren den natten ändå, då vi båda stöp i säng efter en lååång och rolig dag/kväll/natt ;D haha

    Just ja, det svarta syntes inte igenom alla lager av klänning och underkjol :)

  • pulmonate

    Ni har alla många bra idéer! Det får nog bli något hudfärgat under klänningen i alla fall, men frågan är ju om man bara ska ta sömlösa string (är INTE snyggt, ärlig talat) och en unbra, eller liknande och sen byta om. Det kan ju vara lite kul o ha en korsett och en liten slöja som en "sexig brud" sen. Eller kanske en vit kort siden nattlinne med slöja också... hade varit lite kul. OskyldigMen egentligen tycker jag det hade varit kul om han ser klänningen åka av...men roligt om man har värsta hudfärgade heldräckt under!! Skäms hahahaha
     


  • mikita

    Jag hade skenor i klänningen (och ganska små bröst) så jag körde utan BH. Helt vanliga vita bomullstrosor. Ministeps i skorna, barbent under kjolen. Det var en varm dag och massa lager tyg i klänningen så det behövdes inget för varken värme eller för att hållain/på plats. Maken var nöjd med att det var BH-löst Tungan ute. Men vi varså slut på natten att han inte ens såg när klänningne åkte av! Han sov gott innan jag fått ur alla hårnålar hahahaha!

  • Isis

    Jag kommer köra retro-underkläder.
    Bh utan bygel, strumpebandshållare och höga trosor. Allt i 'hudrosa' satin.
    Tunna ljust hudfärgade strumpor med söm.
    För mig är detta både praktiskt och snyggt! 

  • Aprilbruden

    Jag kommer att ha mera praktiska underkläder på dagen för att sedan byta om till mera sexiga underkläder till kvällen :) Tror man vill fräsha upp sig lite ändå!!??

Svar på tråden Snyggt och/eller praktiskt under klänningen?