• Mahy

    Vinterbrudar - 2012

    Januaribrud skrev 2011-10-28 13:11:28 följande:
    Nej har nog också som sagt kommit fram till att kofta inte blir tillräckligt "finklätt" för den klänning jag har och den klädkod vi har valt. Har du hittat någon fin sidenbolero? Jag letar febrilt efter någon fin och tar tacksamt emot förslag
    Nej jag har ju inte det :( alla jag har sett är typ fluffiga i päls, och även om det är gulligt är det inte jag :) men bara att leta vidare, måste ju finnas någonstans!! Jag hoppas jag kommer hitta snart! Har ju fortf inte köpt underkjol, bh, slöjan eller skor...Jag vet inte hur jag ska göra alls med skor! Jag gillar inte klack, men jag vill ändå ha en pytteklack! Men verkar vara svårt att hitta som inte ser konstga ut! Vad har ni köpt?
  • Mahy
    Red skrev 2011-10-28 13:31:54 följande:

    För oss går det bara bra! Vi har så gott som bestämt oss för musiken under vigseln nu.


    Ingång: Brudmarch Mendelssohn


    Musik under vigseln: Make you feel my love (Adele), Utan dina Andetag (Kent), Evighet (Thomas Andersson Wij) Av dessa tre skall vi välja två, så svårt!


    Utgång: Iv got a feeling (Black Eyed Peas)


    Har ni bestämt musik?


    Vi har kommit så lång att vi kommer ha Carole King - Anyone at all. och Metallica Nothing matters, just ingång och utgångs march har två av mina vänner ansvar över, så det kommer blir en suprise :)

    Vi har ju äntligen fått tag på präst, var ju lite bökigt eftersom de har något stormöte här i stan just den helgen...och han verkade vettig, smått förvirrad men det är bara bra :) Jag är mest nervös att hans ka säga mitt namn fel! jag avskyr verkligen det och då kommer jag automatiskt rätta honom men jag har skrivit det fonetiskt för honom :)

    Börjar känns som vi är på G nu, jag lyckas till och med glömma bort bröllopet med jämna mellanrum haha :)
  • Mahy
    Januaribrud skrev 2011-10-28 14:41:34 följande:


    Förlåt att jag bildbombar er idag men nu hittade jag faktiskt en bolero som var riktigt fin Det är en sida från USA så om jag har otur och åker på moms och importdeklarationsavgift som jag fick betala förra gången så kommer den kosta ca 450kr. Får fundera på om det är värt det. Jag kanske kan sälja den efter bröllopet och få tillbaka lite pengar iofs.
    Den var riktigt fin! Vilken sida hittade du den på?
  • Mahy
    Annixa skrev 2011-10-28 17:22:19 följande:
    Gud den var riktigt snygg!!! Skrattande

    Nu har jag och min minsta varit på stan å jag blev överlycklig över den fina boleron som fanns på Lindex,tycker nästan den var finnare i verklighet å riktigt bra pris kan ju inte bli bättre.  jag minns inte vem av er som tipsade med bild.Stort tack till dig Skrattande
    Dessutom fanns det inte så många kvar så jag hade tur att finna i rätt st Skrattande.

    Jag är klar med klänning, underkjol, dock är ju mina skor för stora men jag hoppas det löser sig för jag måste bara ha dem! Tyst dom är beställda från halens. jag är inte heller van med klack så det är en liten normal klack hihi. Gammal å bekväm Flört
    Har beställt klänning till mina små tjejer så jag hoppas det blir bra, 19dollar för deras klänning, kan ju inte bli billigare. Glad
    Sen har jag nog inte hunnit med nåt mer.
    Får jag fråga vilka klänningar du har beställt till dina flickor? Jag ska ha 3 näbbar som jag tänkte hitta 3 likadana klänningar :) Men alla är så dyra! och var har du beställt dem?

    jag har köpt en "extra" slöja för min vanliga slöja är så lång (3 meter) och ajg fick hem den idag (123 kr) från tradera! Den var helt underbar!!!
  • Mahy
    Annixa skrev 2011-10-28 17:41:14 följande:
    Den här har jag beställt, hoppas länken funkar. det är från e-bay. jag har inte fått hem dom än men jag hoppas dom är lika fina som på bilden, så jag kan inte garantera nåt än =)
    www.ebay.com/itm/200663621228?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_3151wt_1020

    Å vad roligt, jag älskar att göra massa roliga fynd! Skrattande
    haha jag var inne nu och kollade! Det är EXAKT sådana klänningar jag vill ha till mina näbbar!!! och perfekta priset!!! Hur gamla är dina flickor? Mina näbbar är 3 och 4, :) Bör jag beställa 4 år storleken då? jag är inte så bra på barn storlekar :) De är alla ungefär lika långa, men lite olika runda liksom, :) Fast alla är underbart fina :)
  • Mahy

    När ska få klänningarna? Jag ske beställa på måndag tänkte jag :)

  • Mahy

    Oj vad illa jag stavar! Jag skyller på att ena handen var nedgrävd i godis skålen ;)

    Jag tycker det är lite trist med alla långa leveranstider...Vi beställde tärnklänningarna för två veckor sedan...Lång väntan :) ska nog komma nästa vecka! Men jag är nervös...Tänk om de är katastrofala! Vi beställde från Tidebuy, har nån av er gjort det?

  • Mahy

    Vi ska bara dansa tryckare! Vi valde mellan bugg o tryckare! Vi gillar o dansa men vi är väl inte de mest talangfulla dansarna...8och vi kan typ macarena o bugg :) pärlon01 underbar näbbklänning! Jag hade tänkt beställa idag men tyvärr blir det inte så :) men jag har tid!

  • Mahy

    Hej på er! 
     Anixa - Såg klänningarna! Helt underbara! Jag ska beställa den här veckan! Klänning var jättefina!

    Jag måste hålla med er att det känns som att det är väldigt nära...en lite svindlande känsla om man säger så...:) Vi fick första klänningen till tärnorna igår! Den var helt underbar! De andra ska komma nästa vecka! Jag kan (knacka i trä) verkligen rekommendera Tidebuy! kanske lite lång tid innan det kommer men jättebra kvalite!

    Själv har vårt planerande fått ta uppehåll ett tag nu, Jag hamnade på sjukhus förra veckan pga av stress har EP så när jag blir stressad så blir jag riktigt dålig och sista tiden har det varit en hel del om man säger så :) Och jag behöver lära mig att göra en sak i taget :) Så nu har min sambo fått ta över det mesta med planerandet och jag får bara hålla på med c-uppsats så nu smyger jag in här när sambon är på öl provning :)

  • Mahy
    Annixa skrev 2011-11-04 23:50:58 följande:
    Tack! Skrattande Varifrån ska du beställa klänningen?
    Ja det är viktigt att man sköter om sig å ta det lungt!

    jag var nu in å tittade på sidan på bolero å hittade denna fina, synd bara på bollarna, undra om man kan ta bort dom? Skrattandewww.tidebuy.com/product/charming-long-sleeves...
    Jag tänkte köra samma ställe som du beställe ifrån! De var så fina och så billiga :) och motsvarade precis det jag hade tänkt! Jag klurar bara på storlekarna lite :)

    Ja den var mysig! Men bollarna var ju lite småskumma...Mejla och frga om de kan ta bort dem? De är tydiligen bra på att ta bort/lägga till det kunderna vill ha!
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012