• Mahy

    Vinterbrudar - 2012

    pärlan01 skrev 2011-10-13 09:02:57 följande:
    Vi kommer ha alkoholfritt på vårat bröllop för det finns några som e lite för glada i alkohol så vi hoppar över det. Vill minnas den största dagen i mitt liv som en bra dag,
    Va på ett bröllop där det slutatde med ambulans =(  
    Så  det blir  kaffe dricka alkoholfri shampange =)
    Jag är sugen på det med...Men sambon säger tvär nej...Vi ska prata med barpersonalen så de servera så utspädda drinkar som möjligt! och ser upp med vissa människor...suck...egentligen är det bara 1 jag oroar mig över de andra vet jag kan skärpa sig om jag säger åt dem att ta det lugnt...
  • Mahy

    Nu verkar det som att det är flera här som har människor som dricker för mycket som ska komma på bröllopet, Hur har hur/ska ni tackla problemet? Ska ni prata med dem? Jag är mest rädd för att hon ska sparka bakut, jag vet hur lättstött hon är angående alkhol...och jag orkar inte med en fight...(konflikträdd) Men samtidigt vet jag att blir hon för full kommer hon ge sig på mig och mamma och vara hemsk helt enkelt. När hon är nykter tycker jag väldigt mycket om henne, och jag har fram tills nu helt enkelt undvikit att träffa en henne full och svara inte när hon ringer på kvällarna...Men nu i och med bröllopet drar det saker till sin spets...suck...Hur skulle ni gjort? Pratat med henne, bett någon annan att prata med henne?

  • Mahy
    pärlan01 skrev 2011-10-14 08:06:11 följande:
    hur har ni gjort, har ni låtit era blivande sett era klänningar??  Min har varit med till affären o sett klänningarna sen när ja skulle pröva så va han inte med.
    När den snart ska komma då vet ja inte om han ska få va med o titta eller om han ska få va nyfiken till bröllopsdagen =)) Hjärta
    Min har nollkoll :) Han vet att den ska vara vit :) på det sättet är jag lite konservativ, men det kliar i mig att visa den :) Men jag vill ha den där wow effekten när jag kommer in med pappa. precis som jag inte ska se hans kläder! Nu lägntar jag verkligen!!
  • Mahy

    Vilka fina bilder ni alla har! Ni kommer alla vara jättefina verkligen! Jag har inga bilder tyvärr! Men men :)

  • Mahy
    Red skrev 2011-10-25 15:44:12 följande:
    Vi har ju samma datum (25.02.2012) och våra inbjudningar är inte skickade ännu. Vi tänker skicka dem 3 månader innan, alltså i slutet av november. Vi skickade ut save-the-date i juli, så alla vet ju om att de skall hålla den dagen!
    Vi skickade ut våra i fredags så vi har börjat få svar nu :) Verkar som de flesta ska komma! Känns kul!

    Vi har en vän som ska göra innehållet i festhäftena men sedan kommer min farbror som är designer att göra själva utformningen av dem :) Kommer nog bli bra!
  • Mahy

    Red! Jag är helt pro kuvert avgift! Vi har inte det, men det ör för min sambo inte gillar det, men jag tycker det är grymt smidigt! Det är ju jättesvårt att komma på presenter! Men räkna med kommentarer, finns alltid nån som ska gnälla! Men det är ERT bröllop vill nan inte betala kuvert avgift så behöver man inte komma!

  • Mahy

    haha förlåt jag satt med iphonen och barnvaktade så jag var inte helt fokuserad på¨tråden :) Har idag lärt mig att ketchup är tydligen helt okey att dricka rakt ur flaskan...Och att borsta tänderna kan man tydligen göra fast att man hänger upp och ner :)

  • Mahy
    Annixa skrev 2011-10-27 22:19:29 följande:
    Skrattar! Satt du barnvakt åt mina kids! Flört
    haha de här ungarna är helt vilda, jag avgudar dem! sista jag var barnvakt var vi på MCD, (höjden av lyx)  och flickan (3år) och jag står längst fram i kassan och ska betala, Till saken hör att jag har på min en kort lite vid kjol och tjocka strumpbyxor, Plötsligt känner jag en liten hand på rumpan, men aja spelar ingenr roll för mig, tills jag inser att hon med andra handen håller upp kjolen...Kändes fantastiskt! Så nu har jag visar rumpan för hela MCD...Men roligare barn finns inte! Det är så sjuka saker som händer hela tiden! Jag hoppas att mina barn blir lika intressanta och fantasifulla som de här tre :) Men jag måste säga att hellre ketchup än som hennes storebror dricka rakt ur tvålflaskan, men han blev ren :)
  • Mahy
    Annixa skrev 2011-10-28 10:03:40 följande:



    Funderar på nåt sånt här liknande! som blid två med Eva så kan man kanske bara sätta in några hårnålar som är finare med pärla el nåt sånt, ja ni förstår nog vad jag menar.
    Jag är en liten slarver så jag tror dessa frisyrer skulle passa mig hahaha
    Åhh de här frisyrena var underbara! jag längtar efter att träffa min frisör och prova massa fina uppsättningar och smink! Så roligt! Och jag har midjelångt hår så jag hoppas vi kan hitta något perfekt! Annars har jag sparat i onödan :)

    Hade jag inte haft slöja skulle jag viljat ha hårband, är ju verkligen underbart fint!
  • Mahy

    Jag är jätte osäker på kofta, Jag vill hellre ha en liten siden bolero! jag använder aldrig kofta i vanliga fall så det känns skumt att använda det nu!

    Hur går de för alla? Är ni klara med allt det stora än?

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012