Recepttråd för oss som ska göra egen buffé :0)
Jag och min blivande ska ha buffé på vårat bröllop.
Vi har tänkt oss en buffé med kassler, rostbiff, färskpotatissallad(vinägrette/crämig) och även potatisgratäng vill min blivande ha.
Sen kommer vi ösa på med div exotiska frukter, sallader och olika röror. Baguetter och foccatia mm
Ost och kex kommer det bli oxå.
Så ös på med olika recept nu flickor...kanske man får lite tips!!
Jag har en jätteenkel och god olivröra som jag ska göra.
Man kan äta den som den är eller på ett gott bröd!
En del gröna oliver
En del svarta oliver
Några soltorkade tomater
Mixa allt till en grynig massa och det är klart! :0)
Man kan med fördel göra den dagen innan om man vill.
Den är jätteuppskattad av flera av våra gäster.
Nån som har ett gott recept på potatissallad med färskpotatis så får den gärna hojta till :)
Nån som vet hur man ska räkna med potatissalladen o poatisgratäng till alla. Om vi är 50 pers på festen
Om man gör både vinägrett och vanlig potatissallad och potatisgratäng.
Kan man tänka 20/20/20 portioner då??? Eller blir det för lite tror ni???
Kram Madde