• Albertina83

    Fler som ser yngre ut än vad dom är?

    Jag har alltid fått höra att jag se yngre ut än vad jag är. Folk brukar tror att jag är tonåring, att jag inte ens är myndig fast jag är 27 år.
    Min mamma säger att jag ska ta det som en komplimang när folk tror jag är yngre. Men jag har alldrig tagit det som en komplimang. Fast jag tycker inte längre att det är så jobbigt som när jag var yngre. Jag är så van så jag bryr mig inte så mycket längre. Senast idag fick jag frågan kan jag få prata med dina föräldrar? Det var när jag släppte in en gubbe som skulle byta kallvattenmätare hos min syster. På stället där jag praktisera har folk frågat vad jag gå få linje på gymnasiet och vad jag vill bli när jag blir stor.
    När jag var 19 år var jag på praktik, då fick jag frågan om hur gammal jag är. Jag sa 19 år och då sa hon jag trodde du var 12 år. Det tog jag som en förolämpning för jag tyckte det var onödigt att säga mer när jag sagt hur gammal jag var. Skulle jag sett lite yngre ut skulle jag kunna ta det som en komplimang. Men det är inte roligt när folk tror jag fortfarande är tonåring fast jag är en vuxen kvinna. Tonåren var ett helvete för mig pga mobbning och jag mådde jättedåligt psykiskt. Mitt liv ser helt annorlunda ut nu. Jag mår mycket bättre och är lyckligare än jag varit på länge.

  • Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?
  • LillieMae

    Jag ser också mycket yngre ut än vad jag är.
    Jag blir 29 om 5 dagar och får nästan alltid visa leg.
    Tycker fortfarande att det är otroligt frustrerande. Jag vet att jag ser ung ut men kom igen 17????
    På sommaren är det inte lika mycket problem då jag är ganska tatuerad men så fort jag har nåt som täcker så är det fram med legget.
    Kan inte heller ta det som en komplimang, kanske för att man jämt får höra det.

  • Optimia

    Nä, men har kompisar som ser yngre ut än vad de är. Jag tror mycket beror på a) hår- och klädstil, och b) längd. Korta personer uppfattas oftare som yngre än de som är långa.

    Klär man sig i s.k. ungdomskläder och dessutom är kort tror jag många tror att man fortfarande är tonåring, fast man fyllt 25. (obs. inget fel i att klä sig i ungdomskläder eller vara kort, jag nämner dessa två faktorer bara som exempel).

    Hur gammal folk tror att man är tycker jag dock inte är något att fästa sig vid. Strunta i vad andra tror, man är så gammal som man är, och det är inget att göra åt.

    Det är jättesvårt att gissa hur gammal någon är, speciellt tjejer är klurigt. Ta inte illa upp om någon tror att ni är tonåringar -- personen som gissar menar garanterat inget illa.

  • Albertina83

    Jag är med ganska tatuerad så när folk ser alla mina tatueringar så förstår dom att jag inte kan vara så jätteung.

  • Albertina83

    Jag är kort, 158 cm och jag har fått höra att mitt ansikte se ungt ut. Har haft komplex för mitt barnsliga ansikte men det har jag inte längre.

  • LillieMae

     


    Albertina83 skrev 2010-11-22 15:49:34 följande:
    Jag är kort, 158 cm och jag har fått höra att mitt ansikte se ungt ut. Har haft komplex för mitt barnsliga ansikte men det har jag inte längre.

    Jag är 1.57.
    O ja, jag klär mig ungdomligt ;)
    Men det spelar oftast ingen roll..

  • Albertina83

    Jag klär mig med ungdomligt, när jag klätt mig mer vuxet så har det inte varit nån skillnad. Men det är ju för att ansiktet ser ungt ut. Men nu gillar jag mitt ansikte, min fästman tycker jag är jättevacker.

  • Sebastiána

    Folk tror att jag är nästan 10 år yngre än jag är, dvs många tror alltså att min lillasyster är min storasyster. Det hänger väl delvis ihop med utseendet, men också på att jag inte har barn och inte är gift (ännu). Min syster har däremot haft villa, vilvo, barn, man sedan länge

  • pettan

    Jag är 28 och folk brukar gissa på runt 20år, får oxå allt som oftast visa leg vid 18-års gräns!


    Jobbar på ett ställen där de flesta är runt 19-20 o nya jobbarkompisar blir alltid lika förvånade när jag berättar att jag inte är 19 som dom andra utan fakist 28år! 


    Är ganska kort, 162cm och ganska smal så tror oxå att det spelar in att man är liten i kroppen!

  • Emblas Mamma

    Det är lite olika!


    När jag jobbar så tror dom jag jobbar med, särskilt dom yngre, att jag är mycket äldre än jag är. 25 brukar dom gissa på.. beroende på min erfarenheten i arbetet gissar jag.


    När jag frågar de äldre som jobbar och de gamla damerna och fabröderna på jobbet så tycker dom jag ser ut som 18 kanske :) haha.


    jag är 22.


    Inte så stor skillnad än kanske men lite!

Svar på tråden Fler som ser yngre ut än vad dom är?