• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Bra att läkaren var bra idag Flamman, men trist att han inte kan börja med medicinen direkt. Tänker massa på dig och dina söta flickor!

  • Fru sy

     


    Panzerfaust skrev 2010-12-07 22:43:40 följande:
    Imorgon kommer Elise och H hem

    Underbart!!!

  • Fru sy

    Jag vet inte alls vad jag skall skriva till er som mår så dåligt idag... så jag gör som jag brukar och skickar över ett helt gäng kramar till er.

    Sen kan jag säga att även jag känner igen mig mkt i det ni skriver om att ha tunn hud. Jag tar väldigt lätt åt mig av vad folk säger och analyserar allting väldigt mkt, men det har ni kanske märkt?!?

  • Fru sy

     


    Norrskensflamman skrev 2010-12-08 16:10:59 följande:
    Här har ni en till med tunn hud, eller känslorna utanpå kroppen. Jag är känslig. Känslosam. Har svårt ibland att bara släppa det där någon sa eller gjorde och bara vifta bort det. För vad VAR det egentligen som fick personen ifråga att göra si eller så. Något ligger ju bakom det... osv osv. Det är väldigt lätt att såra mig, jag är sårbar som fan. Men jag är också en överlevare. Jag har en förmåga att resa mig upp igen, om och om igen.Jag har valt att se min känslighet som en tillgång. Precis som du Blomman och DFk är jag jättekänslig för stämningar. På jobbet är det jag som mår dåligt när någon är dum mot någon annan. Jag mår så fruktansvärt illa när folk är dumma med varann. Det gör ont i hela mig. Kanske för att jag själv var utsatt för mobbing under uppväxten.Aldrig att jag vill bli en hårdhudad, känslokall, bulldozer!! Men det är jävligt jobbigt att jämt analysera och känna så mycket. Det krävs en enorm kraft och viljestyrka att ta sig ur de där mörka hålen och mörka tankarna. Mobbing under uppväxten, destruktivt beteende i tonåren och ett förhållande med en missbrukare som misshandlade mig. Allt detta innan jag fyllt 20. Det är klart man har varit och vänt och grävt och våndats nere i de mörkaste platserna av sitt innersta några varv. Sen en skilsmässa i 30-årsåldern. Inte heller okomplicerat. Ja, alla har vi en ryggsäck som vi bär. Men min terapi är att prata, prata, prata. Och tillåta mig själv att KÄNNA smärta och sorg likväl som glädje och lycka. Blomman; här har du en hand att hålla i på din väg upp ur mörkret och ut i det mjuka, milda gryningsljuset, som du vet väntar någonstans där framme på dig. ♥

    Flamman jag tycker du verkar vara en extremt stark kvinna!!

  • Fru sy

     


    Panzerfaust skrev 2010-12-08 19:31:37 följande:
    Elise är nu hemma och ligger och snusar framför TV:n med bästa mamman som snusar ikapp

    Helt underbart!!!

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-12-08 20:39:50 följande:
    Dagens goda ego-nyhet är att dagisfröken från hell berättade att hon ska ta ledigt ett år för vidareutbildning!

    Härligt!! Förresten så tror jag du är jättefin i din mage Hvidis... tänk den underbara ligga person som ligger där inne och växer. *Puss-figur* (vet inte hur man gör dem)

  • Fru sy

    Fick dadlar med stekt bacon runt när vi var hos några kompisarn i helgen och nu kan jag inte sluta tänka på dem... vi har ätit sådana och druckit glögg nu men blir inte "mätt" på dem så gott med det salta och lite söta ihop...mmmm

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-12-08 20:44:23 följande:
    Hade tänkt hinna sitta här lite ikväll, men har en skrutta som bara vägrar somna. Ställer sig upp o skriker hela tiden. Alltså försvann även nu min tid med er.MEN jag hörde via fejjan väldigt glädjande nyheter.Hurra Hurra!!! Elise är hemma!!! Jubel, nu kanske familjen Helipanzer kan få börja lappa ihop sig lite??

    Så du hann titta in lite iaf.   *Vinkar till Lanovia*

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-12-08 21:24:59 följande:
      Låter lite udda, men det är kanske gott?

    Jättegott!! Testa det du kanske fastnar du oxå

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård