• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det var en riktigt härlig trådstart att hitta till, bra skrivet Blomman!!!

    Sen blir jag så glad när jag läser ditt inlägg om nya pannan. Så gött att ni fått ordning på det. Jag försåt verkligen vad du menar...

    Många kramar till dig.

  • Fru sy

    Jag kämpar på med jobbet, det funkar men är jobbigt. Eftermiddagarna tillbringar jag i soffan och har det varit för mycket under dagen tillbringar jag tiden vid toastolen Igår kände jag mig piggare så då var jag igång även lite hemma på eftermiddagen och kvällen vilket jag fått sota för idag... så nu blir det soffan om eftermiddagarna även om jag känner mig piggare för annars blir jag dålig på natten eller dagen efter.

    Tror att jag känt av lite sammandragningar oxå, inte mkt alls och egentligen vet jag ju inte ens om det är det. Men magen späns liksom nedanför naveln, det gör inte ont utan känns bara lite ovant liksom... tror ni det är en sammandragning? för visst kan man ha det nu i v.18?

  • Fru sy

    Förlåt att jag inte kommenterar så mkt. Mitt huvud är inte riktigt med längre, så nu kan jag nog skylla på gravidhjärna. Höll tom på att glömma bort att mannen fyller år idag Vi har tidigare bestämt att vi ska åka och köpa present till honom tillsammans eftersom jag mår som jag gör men ville ju gratta honom lite ändå... så det fick bli 20 röda rosor på vägen hem från jobbet idag.

  • Fru sy

    NEJ, NEJ, NEJ!!! Stora kramar till dig Blomman, det var ju inte såhär det skulle bli! Tänker på dig!

  • Fru sy

    Egentligen skulle jag bara logga in och berätta att vi ska på RUL idag, spännande men oxå lite nervöst. Så kanske vi få se om Fjällmannen hade rätt

    Kikar in senare idag.

    Många kramar till alla!!

  • Fru sy

    Nu är vi hemma efter en härlig men lång dag! Vi har varit på ultraljud, allt såg bra ut!! Det var en riktigt liten aktiv skrutt som inte var still många sekunder. Så häftigt det var och vad mycket man såg. Hon som gjorde ul var mkt bra och förklarade och visade. Vi blev flyttade 2 dagar så nu är vi beräknade till påskafton När det gällde vilket kön så visade oss bm en enligt henne väldigt tydlig bild, och så undrade hon om vi kunde se. Vi trodde båda det men vågade inte gissa. -ja mkt tydligare än såhär kan det inte bli sa hon då... här har ni pungkulorna och där är snoppen. Så det är en liten kille inne i min mage. Känns helt underbart att allt såg bra ut och VI SKA FÅ EN LITEN SON... HELT FANTASTISKT!!!! Fick tre fina bilder ska se om jag kan lägga in någon sedan i galleriet.

    VVi har varit och kollat på vagn igen, och har bestämt oss för att det blir den mörkblå citykorgen på citygrossen, färg på sittdelen ska vi diskutera lite till. Men vi har ju nga veckor på oss innan vi behöver bestämma oss och beställa.

    Sen har vi varit på Kosta Outlet och där shoppade jag lite byxor och tröjor. Hittade inte allt jag hade tänkt mig riktigt men är hyfsat nöjd.

    Nu ska vi ha fredagsmys!

  • Fru sy

    Tack för alla grattis till att det såg bra ut vid ultraljudet! Och nu börjar faktiskt tankarna kring namn, har suttit och kollat lite idag och skrivit ner namn som jag tycker är fina... så spännande.

    Ninnis: Jobbigt med illamåendet, hoppas det hjälper med vilan. Hur är det annars mår du mkt illa?

    Fru E: Härligt att mannen är pigg idag och att det händer saker på renoveringsfronten idag!

  • Fru sy

    Måste bara berätta att jag idag känt riktigt kraftiga fosterrörelser, så mysigt! Sen har vi suttit och pratat lite namn här ikväll, och nu har vi faktiskt 2 favoriter som vi båda gillar. Men hinner säkert ändras flera gånger  

    Har börjat få så ont i svanskotan om jag sitter, tur jag inte har ett jobb där jag sitter hela dagarna. Hoppas på att det inte blir sämre... Och imorgon måste jag ta mig iväg och köpa ny bh för får inte plats i mina längre.

  • Fru sy

     


    Fru E skrev 2010-11-21 17:40:42 följande:
    Ninnis-kl 16 imorgon är det dags, som tur är har vi alltid möte halva måndagar och sedan är det nästan dags för mig att åka för att komma ner i tid till kliniken

    Lycka till imorgon, ska tänka på er!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård