• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

     


    Aleta skrev 2010-11-30 15:19:34 följande:
    Inga värmeslingor, de ville ha 90.000:- + moms för att sätta upp på halva huset! Bara två års garanti och de håller i ca 10 år...kändes som en vansinnig investering. Jag har varit upp i liften hela dagen och lagt i en vanlig billig värmeslinga, får se om det hjälper något. Halva framsidan avklarad, men vad är det för fel på huset???? Det är ju inte direkt nytt och det har ju varit snöiga vintrar förr.

    Vad jobbigt med istapparna! Är det snön på taket som smälter eller hur uppkommer de? Hur är det med takisoleringen på huset? Vi hade ingen isolering alls förra året och då försvann ju all värme ut jättesnabbt, nu i år när vi fixat det är det stor skillnad... 

  • Fru sy

    Villemoa: Hur är det med dig och dina underbart söta döttrar?

  • Fru sy

     


    Fjällbruttan skrev 2010-11-30 21:09:08 följande:
    Läkarna hade FEL!!!Inga avvikelser.Elise rocks och vi får komma hem nästa vecka.Glädjen är gränslösSpridKram

    HELT UNDERBART!!!!!

  • Fru sy

    Nu har jag pratat med min handläggare på fk, och hon kändes faktiskt bra. Kändes som hon förstod att jag inte kunde jobba utan massa tjafs, hoppas det fortsätter så. Hon berättade även om havandeskapspenning och att hon tyckte jag skulle söka det om det var så att jag inte kunde bli sjukskriven senare men ändå inte fixade jobba. Trodde inte att man kunde söka det när man är lärare men hon menade att om man inte fixar sitt jobb och chefen inte kan placera om en så ska man söka... Nu hoppas jag såklart att jag snart kan börja jobba igen men skönt att veta att det finns lite olika möjligheter.

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-12-01 20:55:17 följande:
    Men nu sover skruttan äntligen så jag skall nog gå ner o sätta mig en stund i soffan. Håller på o stickar en tröja till E så det är lite extra trevligt att sätta sig på kvällen nu.

    Mysigt. Visst är det härligt att ha en stickning i soffan så på kvällen, en tv-stickning helt enkelt!?!  Själv har tankarna börjat gå lite åt stickade små tröjor och koftor, ska nog bli någon här om ett tag. Mamma sa förresten att hon visste vad hon skulle börja sticka för något litet nu

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-12-07 10:37:14 följande:
    Jag vet inte om någon är intresserad men jag har lagt in en magbild under "starka bilder". Vet inte om det är så starkt iofs, mer svullet tror jag Det är bara ni som finns i min adressbok som kan se, så hojta till om det inte funkar.

    Mysigt! Klart vi är intresserade Fin liten mage du fått!

    Här har Orvar börjat kännas riktigt mkt, så nu har även maken kunnat känna någon liten spark Om man trycker lite försiktigt så svarar ofta Orvar, så häftigt!

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-12-07 11:05:11 följande:
      Den är inte så stor och det är väl mest tarmar och annat än så länge Mysigt med Orvar-aktivitet!

    Det är iaf mysigt när magen börjar växa lite, även om det "bara" är svullna tarmar till en början

  • Fru sy

     


    Soldemor skrev 2010-12-07 11:12:14 följande:
    Orvar! Bara älskar det namnet!

    Vi gillar det oxå!

  • Fru sy

    Ikväll har Orvar fått sin första handsydda body, jag första klädesplagg över huvudtaget Det blev en jättesöt liten body i storlek 50/56 i limegrönt med små fina flodhästar på. Underbart att äntligen få sy till en egen liten kommande...

    Dock blev jag sur på de nya tryckknapparna jag skickat efter, de funkade inte alls. Tur jag testade dem innan för annars hade bodyn gått sönder. Så nu har jag skickat ett klagomejl till företaget så få jag se vad de säger.

    Många kramar till alla som behöver och vill ha!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård