• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa: Du kommer bli en kanonbra mamma, det vet jag!!!

  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2010-12-21 09:56:27 följande:
    Fru Sy, jag fick lära mig en ny mening igår. "dålig på att vara gravid". Tror knappt jag hört det förut och jag blir förtvivlad av att höra det. Hur kan någon vara bra eller dålig på att vara gravid?
    Du bär en underbar liten varelse i dig som växer och mår bra, att du sedan har en kropp som reagerar och mår dåligt betyder inte i mina ögon att du är dålig på att vara gravid.
    För Orvar är du bäst, från spermie och ägg till en fullvuxen människa är han den bästa mamma han kan få.
    Tack! Kyss
  • Fru sy

    Jag har varit i kontakt med min bm idag, tänkte jag skulle höra med henne lite om sammandragningarna och om man borde gör ngn mer kontroll av tappen för att se att den fortfarande är opåverkad. Det tyckte hon, så innan vi far iväg på julfirande på torsdag skall vi på kontroll igen. Det känns skönt, då kan jag nog slappna av lite bättre över jul. Och om det skulle vara så att tappen är påverkad så får det bli vila och jul hemma hos oss...  men tror och hoppas att det kommer se ut som i söndags så vi kan fira jul lite iaf. Räknar med att jag får ligga på soffan både hos mina föräldrar och sväronen, men så får det vara...

  • Fru sy

    Lanovia: Jobbigt när folk tycker en massa, både om det ena och det andra. Men skönt att höra att du och maken är eniga och att ni hade en mysig kväll igår!

    Ninnis: Vilken morgon! Säger som Lanovia, du kan ju dagen bara bli bättre.

    Villemoa: Kram tillbaka. Hur mår ni nu hemma, är ni bättre från sjukdomarna?

  • Fru sy

    Ninnis: Vet inte vad jag skall skriva till dig, alla andra har skrivit så kloka ord här innan. Skickar över massa kramar till er!

  • Fru sy

    Vad härligt Ninnis att ni bestämt er!! Låter bra att lita på magkänslan tycker jag. Hoppas nu ni får en riktigt härlig jul och att ni njuter av ert lilla perfekta pyre i magen.

  • Fru sy

    God jul till er alla andra också! Vid lunch kör vi ner mot julfirandet, men först ska vi göra ett litet stopp för läkarbesök. Håll gärna tummarna för att det ser bra ut med tappen och att vi får en jul utan massa gnäll från svärmor...

  • Fru sy

    Hej tjejer.
    Här blev julfirandet inte alls vad vi hade tänkt oss. Vid undersökningen av tappen visade det sig att den hade minskat från 34 mm till 26 mm på enbart 3 dagar. Och eftersom jag inte haft nga kraftiga sammandragningar tyckte läkaren det var bäst att jag lades in. Så blev rullstol upp till förlossningsavd,  sängläge där jag enbart fick gå upp på toa och massa sprutor för att få min livmoder att slappna av. Sprutorna hjälpte så igår fick jag upp och röra mig lite, undersökningen visade att tappen inte hade blivit ännu kortare och det verkar som jag skall få komma hem idag. Skönt såklart, dock är jag orolig att det skall hända mer med tappen utan att jag märker det när jag är hemma. Men får väl bli undersökningar hyfsat ofta och så åka in direkt om jag får mer sammandragningar. 

    Bilen var ju packad med vovve och alla julklappar så mannen fick hem och lämna av det annars har han varit här inne hos mig mycket, jag har fått lite julklappar här och så har vi bestämt att våra föräldrar får komma upp till oss ngn dag sen när jag kommit hem så får vi fira lite jul då...

    Hoppas ni haft en härlig jul!

  • Fru sy

    Själv hoppas jag på att få komma hem idag, vi sitter här och väntar på att läkaren skall komma så att jag kan bli undersökt. Håll gärna tummarna för att det ser bra ut!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård