• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja, småkläderna höll i typ en vecka! 68 kunde hon ha hur länge som helst. Men de små pluttiga är så gulliga! Har passat febrig sjuk flicka i sex dagar nu. På måndag blir det dagis för mina mammanerver behöver lite uppladdning... Lillknutten sparkar som en galning och det börjar bli trångt där inne. Gick in i tredje trimestern idag! Jihuu!

  • Hvidbrud

    "Att föda" av Gudrun.... något har många rekomenderat, den står på min läslista när jag vill börja ta tag i tankarna om förlossningen. Väntar liiite till..!

  • Hvidbrud

    Jag gick upp 30! Inte långt från tresifrigt alls! Nu har jag hittils gått upp 12ca... Nä, acupunktur om en kvart!

  • Hvidbrud

    Jippi!!!
    tack koko!
    avsaknaden av radbrytningar har precis stoppat mig i att skriva ett gott pasta recept här. Men sen kom jag på att det var med kallrökt lax och det är ju inte alla gravisar som vill äta det.
    fru Bygg: hur har du det med rökt lax?

  • Hvidbrud

    Muggles: ja! Vill se! Vill se!

    Lanovia: Cap verde låter ju helt underbart! Lungt och skönt och varmt och gott! Håller tummarna!

    Flamman: vad bra att det gick ok i helgen. Hoppas hostan har blivit bättre! Tycker gott att han kan flytta in i en liten etta med kokvrå i utkanten av ingenstans, där han kan sitta och skämmas! Tycker jag.

    ankan: vad roligt med flytt! Är det samma område som ni tittade på hus i förra ggn? Hur mår lille B? Kul med bebisverkstad igen! Vi är ju en del som får tätt nu!

    Ninnis: nä, inte går du upp 30kg, fast man vet ju aldrig. Hälften av mitt var ju vätska som kroppen band, en tredjedel bebis, moderkaka, blodmängd ect och resten var lite extra på höften.... (som inte riktigt försvann, tyvärr, men vintern 2012 ska jag vara i form igen! (amningen tar ju sin tid...))

  • Hvidbrud

    Spaghetti och köttfärsås är gott...
    ska göra en snabbfuskis här hemma idag:
    köp ravioli eller annan fyld färsk pasta, en burk god tomassås, färsk mozzarella och koka ihop en god ostsås (bottenredning, mjölk, riven ost och lite muskatnöt)
    lägg lite sås i botten av en ungasäker form. Fördela raviolin jämnt.
    skär osten i skivor och lägg över pastan.
    häll över resten av såsen (gärna med lite vatten i, så blir det inte torrt) och ostsåsen överst.
    in i ugnen på ca 200g till det bubblar fint . Ca 20min.

    man kan ju göra såsen själv men då går det inte lika snabbt!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård