• Äldre 3 Jan 23:57
    3772793 visningar
    21824 svar
    21824
    3772793

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Finaste finaste finaste Flamman!!!
    Vad är det jag läser??
    Nä usch och fy och blä blä blä! Hoppas att hans pung fastnar i båtbryggan och dras  ut helavägen till ryssland! Nä fy för bövelen vad jag blir ledsen för din skull och så arg!!!! Vilken jäkla karlslok! Hur kan han bara säga något sådant? Att du inte gjort något gott i hans liv!!!! Åh, han är ju både döv och blind och helt jäkla handikapad som han säga något sådant till dig. Det är elakt. Bara rent elakt!

    Håller ut armarna och fångar dig flamman! Åh, vill hålla om och hålla om och aldrig släppa taget.

  • Äldre 4 Jan 00:00

    Inte ska du jobba i morgon! Du stannar hemma!

  • Äldre 4 Jan 21:45

    Ninnis: du har rätt i att det är en djungel! Och ingen av sidorna vill ta ansvar ta i ens sak... Har väntat på svenskt barnbidrag i 5 månader nu... Har blivit lovad 3 mån extra mammapengar när jag (när ena parten jobbar i sverige, den andra i danmark) började jobba här.
    I sverige har man ju inte tillgång till förskola förrän barnet fyller ett, så de får täcka den delen... Sen får man ju fylla ut med semester och afspaseringar. Kan man förresten inte ta ut mindre del av dagpengene, så de varar längre?
    Nä, jag får sluta spåna så du inte blir mer förvirrad... Øresundskontoret på stortorget kan det där, ialla fall.

    Host host host, när ska jag få bli frisk egentligen? Den här förkylningen håller i sig.

    Kramar om er allihop!

    Blommis: låter som om det gick ok idag iallafall. Var är det för ett projekt du ska vara med i? *nyfiken*

    Hjärta

  • Äldre 5 Jan 23:10

    Blommis: JA, visst är det förfärligt! Hoppas nu att den lilla flickan får komma till ett barnälskande längtande barnlöst par så fort som möjligt, så att hon kan få en bättre fortsättning på sitt hittills så fasansfulla lilla liv. Nalle 

  • Äldre 7 Jan 23:55

    Grattis på födelsedagen finaste blommis! Hoppas att du har haft en underbar dag och har en härlig helg framför dig! Kramar i mängder!

  • Äldre 9 Jan 13:46

    Bra tack! Har toa/BT paus på jobbet . Lite samandragningar när jag står i så jag tror att det blir att ringa bm och läkare för att fixa sjukskrivning, känner mig som flickan i the ring när hon kommer upp ur brunnen- totalt ledbruten! ( men mest i symfysen).

  • Äldre 11 Jan 08:32

    Det var då fasligt så morgonpigga vi var idag då! Godmorgon! Min skritta skulle upp kl 6 idag tyckte hon. För att ta på sig stövlarna. Själv. Idag lyckades det! Fel fot, men det gick bra att gr runt i iallafall... Stövlar pyjamas håret på ända och världens största leende över att ha segrat över stövlarna!

  • Äldre 11 Jan 08:43

    Blommis: underbart låter det som om ditt firande blev! Grattis ännu en gång! Bruttan: fy för att vara sjuk, nu får de ta hand om dig lite. Krya på dig! Ninnis: hur går det? Hoppas huvudvärken har släppt! Heloise: lillsnuttan

  • Äldre 11 Jan 08:48

    Halva texten försvann... Hm. Buggar på bt. (ska inte ens börja tänka på vad jag tycker om den "förbättrade" versionen. Klickar bara in mig här hos er nu för tiden...)

  • Äldre 11 Jan 13:10

    "yrvaken" oj, 4 timmars sömn på raken! Det behövde nog vi.... Fina magar ni har tjejer! Vi växer så det knakar! Hade helt missat din ul bild minis. Fina fina fina minininnis!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård