• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: ja, det ör ju i sista ende fk som avgör... Lite skakis för fk

  • Hvidbrud

    He he, afro känns i rumpan.... Håller med aleta! För mig är dans nog den enda konditräning som funkar för mig! Luststyrd som jag är...

  • Hvidbrud

    Kram kram kram flamman! Klart du är ego-nego nu! Det är det också plats till. Det du går igenom just nu kräver ditt allt och det ska det få lov att göra. Snälla fina vännen, leta inte efter SMS eller meddelanden. Det gör bara ont ont ont ont ont. Bättre att veta att det sker, ok, men inte behöver du veta precis. Det är lika svårt att låta bli att leta, men det gör mindre ont. Det tappar inte all din energi och du skyddar dig själv. Du måste tänka på dig själv gumman. åh, finaste du! Var rädd om dig! Kram skickar alla styrkekramar som ryms i hela universum till dig.

  • Hvidbrud

    Flamman: jag hoppas att du inte misstycker om vad jag skrev! Klart att du klarar det så som du gör bäst, det gör mig bara så ont att du har så ont. Skoter i att ge goda råd och ställer hela mig till förfogande för att gråta ut eller avreageras på. Kram kram kram!

  • Hvidbrud

    Grattis fru bygg! Vilka underbara nyheter! Så roligt! Hade gärna tagit del av dina tankar och funderingar i babyversta'n.

  • Hvidbrud

    Fru Sy: låter härligt att vara ren och nytvättad! Det är en lyx man verkligen tar för givet! Lycka till idag! Kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård