• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh, fru sy! Kramar om! Nä, fy så tråkigt och trist att bara få ligga där. Klart att du är ledsen och klart att du vill ut och handla till Orvar! Finaste vännen! Näthandel är ju inte det samma som att få känna på allt själv. Finnsdet inte nått köpcentra som har en rullstol man kan låna (som på Ikea?) och du kan bli körd runt?

  • Hvidbrud

    Åh, vad gott! Jag har precis druckit sockerblask till glukostester... Blärk! (fast inte så farligt) Allt såg bra ut och nu ska jag äta järntablettet och ära riktig mat och kaffe!
    Puss på er alla godingar!

  • Hvidbrud

    Snusk i tråden! snusk i tråden! Heja ninnis, jag fnissar fortfarande!
    Ingis: värdena var bra. Pust! Mins med fasa hur du fick sitta och sticka dig när vi vaggade runt för ett par år sen snart... Busloppan!

  • Hvidbrud

    Vilkar till Ingis gröna plupp. Jag somnade visst i soffan... Jo, tack allt bra himma. Till och med rajtantajtan har kommit igång. (men jag är lite motvillig, för ibland är jag så jäkla öm i symfysen) Valentin bojkottade vi. Vi firar kärleken varje dag istället! (någon som hör stråkkvartetten gnisla illa i bakgrunden? ) Lilla e är så stor. Babblar på, säger orden rätt en gång, sen använder hon en slags förkortning. Så vi talar i koder här. Pippi och teletubbies (pipa å tabbetta) ska det vara hela tiden nu. Och bilar... Bilar bilar bilar bilar... Tuttarna är också väldigt intressanta igen. Men mest för att stoppa saker i. Vantar och bilar såklart. Hon är bara världens gosigaste lilla finaste tjej, tycker jag, helt opartisk. I morgon kommer min mamma och hon ska passa henne på kvällen när vi ska på föräldrarmöte på förskolan. Rektorn ska prata om förändringar på förskolan. Ska bli intressant att se vad som ska hända. Tand nr 7 och 8 är påväg. Fortfarande bara två risgryn i underkäken... BVC på torsdag med vaccination och test och hela faderullan. Så vi har övat på att gå i trappan lite.

  • Hvidbrud

    Åh! Han kommer att bli överlycklig blommis! Och du kommer att trivas med en liten hårboll runt benen! Tror att det passar aldeles UTMÄRKT in i planen just nu. Se gåturerna går inte att skita i. Håret måste bort så städat blir det och se, hundkärleken är väl känt för att fylla många hål i hjärtat. Lille vovven!

  • Hvidbrud

    Är här! Titt ut! Har haft gulliga makens syserdotter på besök i dagarna 5. Mysigt, trots e's sömnlösa nätter pga feber.
    Har idag fått beviljad havandeskapspenning! Tjiho!

  • Hvidbrud

    Godmorgon!
    Har bt tagit bort tremånaderslivstiden på trådarna? Jag längtar så efter våren, täcken på ljusets återkomst och sånt som blommis är så underbart bra på att sätta ord på. Hint hint.
    Blommis: btw så tycker jag att, oavsett hit mycket jag saknar dig här i tråden och att det är tomt utan dina klurigheter och finurligheter så tycker jag att det käns som ett klokt drag, att du har fokus på lilla familjen med den nya familjemedlemmen. (tack ninnis för updateringen!)
    Krya på dig Lanovia! Usch en sån omgång du har åkt på. Hoppas att den är borta lika fort som den kom. Vila vila vila vila....
    Ingis: vilka framsteg! Och vilken målsättning! Heja dig!
    hoppas att solde får komma hem idag! Stackars lilla kisen och stackars hennes mor.
    Kramar till er alla!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård