• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Spännande med BF så snart, det är ofattbart att mini snart är här!

  • Fru Bygg

    Oj, är de små parvlarna redan 6 månader? Tiden springer iväg! Hur känns det att vara hemma med de små själv. Snart har väl maken lite semester också?

  • Fru Bygg

    Glukosbelastningen gick bara bra. Lanovia, precis som Ninnis skrev så får alla gravida göra det här nere. Jag fick göra två stycken eftersom min pappa har diabetes. Gott eller ok kan jag inte säga at det är, men nu har jag ju iallafall gjort min sista. Besöket hos BM gick också bra, blodtryck 110/60, sf 26, viktuppgång 5,5 kg, hjärtslag bebis 146. Bebisen ligger med huvudet neråt, men det finns fortfarande mkt plats och den ligger inte fixerad. Vecka 29 idag.

  • Fru Bygg

    Grattis till UL Lanovia! Skönt att allt såg bra ut. Är också nyfiken på vad det är för liten i magen, men förstår om ni inte vill berätta det ännu.

  • Fru Bygg

    Nu tittar jag in en kort stund. Vi är i sommarstugan och även om vi har internet här, så hinner jag inte alls med att sitta vid datorn. Dagarna är fulla med byggarbete och sedan tar det halva kvällen innan alla är duschade och vi har ätit mat och sen när E har somnat är man helt slut och orkar på sin höjd slappa lite i soffan. Jag tänker på er alla och försöker läsa vad som händer iallafall.

    Häromdagen hade vi ett kort besök av underbara fru Sy. Hon är lika trevlig i verkligheten som här i forumet. Jag fick även träffa hennes man och lille E. Han är bedårande söt (E alltså! ). Jag hoppas vi kan få till en lite längre träff inom kort, Fru Sy!

    Hur har det gått med napparna, Villemoa? Är Moa helt utan dem nu?

    Heloise, jag tycker du ska strunta i de artiklarna. Ni är ju toppenföräldrar och självklart ska E har ett litet syskon. Det kommer ju att vara knappt två år mellan E och bebisen och det tror jag kan vara bra. Då är vi många dåliga mammor härinne om artikeln stämmer, och det vägrar jag tro! Vi har ju en hel hög supermammor här inne som jag ser upp till!!

    I tisdags var vi på TUL och fick se vår lilla bebis. Allt såg bra ut och beräknad vikt kommer att vara 3,5 kg och det är ju normalt. Vi fick också se vilket kön det var och vi kommer (förmodligen) att få en liten tjej till. Därmed sätter vi lite stopp för killtrenden som varit på sistone. Gick in i vecka 33 igår, så det närmar sig lite iallafall.
    Har svårt att smälta att vi snart ska bli tvåbarnsföräldrar, men det kan ju ha att göra med att vi har så fullt upp med sommarstugan just nu. Vi kommer väl att vara kvar i Blekinge i två-tre veckor till, sen åker vi nog hem igen. Hoppas vi är klara då bara!

    Många kramar till er alla!

  • Fru Bygg

    Villemoa, vi har funderat lite på olika namn, men kommer att vänta tills lilla prinsessan tittat ut innan vi bestämmer oss för ett av alternativen (eller kanske ett helt nytt alternativ).
    Vad skönt att det gått så bra att vänja M av med napparna!

  • Fru Bygg
    Villemoa skrev 2011-07-29 12:54:57 följande:
    Och snart är hon här, lilla prinsessan!
    Ja, det är snart. Fast ibland känns det som evigheter till, särskilt de kvällar som man är helt slut och inte mår så bra. Det är ju nästan åtta veckor kvar till BF, sen vet man ju aldrig....
  • Fru Bygg

    Muggles, åh vad underbart söta tjejer du har! Tack för att vi fick se bilder på dem. De är ju helt fantastiskt söta!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård