• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-03-21 10:22:10 följande:
    Konstig formulering, jag menar om den har börjat synas?
    Japp, det syns rätt så mkt redan faktiskt. Eller ja, det gjorde det för två veckor sen, men i helgen tycker jag att den har blivit mindre igen. Eller jag kanske bara inbillar mig.
    De flesta på jobbet vet nu eftersom det syns och det är rätt så skönt. Hade egentligen inte tänkt berätta förrän efter RUL, men det är skönt att slippa förklara hela tiden varför jag varit borta en del från jobbet. Jobbade ju hemifrån när jag mådde som mest illa tidigare.
  • Fru Bygg

    Jag är i vecka 15, så RUL är om 3-4 veckor. Ska bli skoj att se den lille ordenligt då! Både maken och jag gissar på en liten kille i magen. Vi får väl se om man kan se ngt om ett par veckor.

  • Fru Bygg

    Är det bestämt ngn dag för BT-fika? Det är lite långt för mig att köra, men hade ju varit så skoj att ses. Det var ett bra tag sedan sist.

  • Fru Bygg

    En fråga till er alla. Är det ok att köpa bilbarnstolar på blocket? Eller bör man alltid köpa en ny?
    Maken har fått ett nytt jobb och kommer då att få förmånsbil. Vi kommer behålla vår nuvarande bil också, så jag har en bil när jag är mammaledig i höst. Men nu behöver vi ju köpa en extra bilstol till E för att ha en i varje bil (de är ju inte så smidiga att flytta), därav frågan.

  • Fru Bygg
    Leksi skrev 2011-03-22 08:04:38 följande:
    God morgon förresten!

    Nu ska jag jobba lite. Har cyklat hit idag och det gjorde mig på så himla bra humör! Fem plus, sol och medvind! SoligCoolSoligCool
    Underbart med vårkänslor. Igår var vi i lekparken med E efter dagis och åkte rutschkana, underbart!
  • Fru Bygg

    När jag var mammaledig med E så var det lite från dag till dag vad man hann med. Vissa dagar sov hon längre och var nöjd med att sitta i babysittern, och då hann man ju med en hel del. Andra dagar hann man inte ens med att klä på sig, för då ville hon inte sova och absolut inte leka själv. Så det var olika från dag till dag. Sen tror jag det är viktigt att man bara fixar och donar när man orkar. Vissa dagar så tog jag bara det lugnt för jag hade helt enkelt inte ork. Jag var verkligen ingen lattemamman, men tyckte det var skönt att träffa lite kompisar ibland för att få lite annan miljö än att bara vara hemma. Men det är bara som jag är!

  • Fru Bygg

    Leksi, va roligt att du har tid att titta in här! Har saknat dig!

  • Fru Bygg
    Villemoa skrev 2011-03-21 15:26:17 följande:
    Fru Bygg; vad irriterande med datorproblemet! Har de lyckats ordna det än?
    Nu verkar datorproblemet vara fixat. Men eftersom jag sitter här, så märker ni att jobbmotivationen inte är på topp idag ändå!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård