• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej hej!
    Idag har vi lämnat av E på dagis för första gången (heldag) och jag har börjat jobba heltid på riktigt. Jag tycker det är supertradigt att jobba heltid igen, men samtidigt så vill jag ju att E ska vara på dagis för hon behöver den sociala biten. Hon blev så glad och gick direkt till dörren imorse när jag sa att vi skulle till dagis.

    Är det bara jag som känner såhär, eller har ni andra också känt såhär vid dagis?

  • Fru Bygg

    Hej hej alla!

    Vill först och främst skicka en stor hög med kramar till Flamman! Du är en så otroligt fin och stark kvinna, som förtjänar allt här i världen! Du vet att vi alltid finns här!

    Fru Sy: Jobbigt med en tapp som inte vill vara oförändrad. De hade säkert inte skickat hem dig från sjukhuset om det varit oroliga, men ta det lugnt hemma. Låter som en bra ide att skippa föräldrautbildningen. Du har ju alla fantastiska mammorna här att fråga!

    *vinkar till er alla*

  • Fru Bygg

    Bruttan; saknar er alla också!

    Ok, då är det kanske dags. Anledningen till att jag inte varit här inne så mkt på sistone är dels för att tiden har varit knapp, men även för att vi har haft turen att ha en lillasyster/bror till E i magen.
    Jag har inte alls vetat hur jag ska berätta detta för er alla, när det finns så många som har det jobbigt.
    Vi påbörjade syskonförsöken sent i höstas och då ville jag inte tynga er med mina tankar om att jag tyckte det var jobbigt. Alltså inte att E skulle få ett syskon utan att ge sig in i hela proceduren, när man vet att det kan ta tid.
    I början av januari kom plusset och vi är givetvis superglada. Samtidigt var det så svårt att veta hur jag skulle kunna berätta det här. Givetvis vet jag att ni alla är så glada för vår skull, men det känns ändå som om det finns så många andra som förtjänar ALLT de vill ha, men inte kan få det på olika sätt.

    Ja, nu svamlar jag mest.. Hoppas att ni förstår helheten ändå och att ingen tar illa upp. Det är inte min mening.
    Kramar till er alla!

  • Fru Bygg

    Ninnis; lycka till på UL idag. Det kommer gå galant!

    Fru Sy;  lycka till på ditt besök idag. Det kommer också gå galant! Skönt med en dusch!

    Flamman; Åh, vill bara komma upp till er och berätta för idioten ett och annat. Han har ju förstört så mycket för tre så underbart fina tjejer! Vi finns alltid här om du vill prata. Inboxen är alltid öppen!

    Hvidis; håller tummarna för en bra läkare och sen en försäkringshandläggare som är lika bra som Blommis!

    Tänker på er alla, men har glömt vad jag ska kommentera. Kanske dags att börja arbeta på riktigt nu istället för att sitta här.

  • Fru Bygg
    lanovia 08 skrev 2011-02-02 08:08:45 följande:
    Fru Bygg GRATTIS!!!!! Gud så underbart!

    Jag har funderat länge på er och hur det går. Vet att du skrev i höstas någon gång att ni inte skulle vänta så länge med syskonförsök, men jag har inte velat fråga om ni hade börjat.   Det hade ni.

    Jag vet vad du menar med jobbiga tankar och att inte vilja tynga de andra med så "banala" problem. Men med tanke på att jag har gjort det så kunde ju du med ha gjort det.

    Men du så himlans mycket grattis igen!!! Blir så glad för er!

    Hur mår du? Känns allt bra?
    Tack Lanovia!

    Jag mår bra. Har inte så många symptom ännu, mer än att jag är sjukt trött. Det är nästan olidligt vad trött jag är. Jag kämpar som en galning för att inte somna förrän efter nio om kvällarna, men är ändå som ett lik om morgonarna. Det jobbigaste är ju att ingen vet, så man kan inte förklara varför man är så trött och förvirrad.

    Grattiskram till lilla E på födelsedagen!
    Ni är underbara föräldrar och det är ju toppen om hon vill dricka saft, så hon får i sig ngn vätska!
  • Fru Bygg
    Villemoa skrev 2011-02-02 08:26:14 följande:
    Fru Bygg; GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!! Så underbart!! Förstår vad du menar, inte heller jag har velat prata om de små problem eller funderingar jag haft utan därför har jag istället bara kommenterat. Menar heller inte att trampa nån på tårna. I början på januari säger du, då borde BF vara nån gång i september då
    Tack Villemoa!
    Japp, det stämmer BF är 19 september (än så länge). Var på ett VUL i förra veckan och då verkade det stämma rätt så bra.
  • Fru Bygg
    lanovia 08 skrev 2011-02-02 10:37:00 följande:
    Ninnis då måste du inboxa mig med.
    Lycka till idag! Vad mysigt att få se lill* Mini.
    Jag vill också bli inboxad Ninnis!
  • Fru Bygg
    lanovia 08 skrev 2011-02-02 10:47:47 följande:
    Fru Bygg, innebär det att du är någonstans vid v 9 nu??
    Någon anledning till att ni gjorde VUL eller bara rutin? Här tror jag man bara gör det när man är förstföderska om det inte är något särskilt, men det är ju olika överallt.

    Ditt tillkännagivande har fått mig att inse ännu mer att jag vill verkligen nu! och vettni jag tror jag omedvetet ljög väldigt effektivt för er igår. För jag sa ju att jag lugnt räknar med att det kommer ta ett år igen. Haha kan jag ju försöka inbilla den som vill tro på det. Visst är jag livrädd för det men lugnt räknar med det? Nja...
    Japp, det stämmer. Jag är i v.8 just nu.
    Anledningen till att vi ville göra ett VUL var för att kolla så allt såg bra ut. Vi tog kontakt med en privat barnmorska som var toppen och de gjorde ett VUL enbart för att vi ville kolla så allt såg bra ut i dagsläget. Hon var en så jordnära underbar person som verkligen förstod hur man kände (även om det är andra barnet).
    Vi var faktiskt förvånade att det inte var ngn problem med att göra ett VUL.

    Jag förstår verkligen hur du känner inför syskonförsöken. Jag är bara glad att du är öppen med det! Önskar att jag också berättat i höstas och kunnat prata med er om alla tankar. Du är alltid så välkommen att prata (eller inboxa) om du vill ventilera allt. Det kommer säkert att gå bra för er och försök koppla av och inte stressa. Vi fick plusset på fjärde försöket och det var faktiskt det första som jag kunde koppla av på. De tidigare så var jag så spänd och sen så besviken när det inte blev.

    Hoppas ingen tar illa upp av mina tankar.
  • Fru Bygg

    Nu har jag varit inne och tittat på Fru Sy:s och Ninnnis fina magar. Ni är ju så smala och fina med världens finast mage.
    Känner mig stor och tjock och då syns det inte ens att jag är gravid ännu. Kommer ju att se ut som en flodhäst framöver....

    Ska försöka ta tag i träningen framöver. Är så svårt att ta sig tid bara när man har en liten prinsessa hemma och är trött som ett lik när man kommer hem från jobbet. Jaja, det är väl bara att bita ihop, ngt måste göras!

  • Fru Bygg

    Lanovia, håller tummarna för att Cap Verde resan blir av! När får ni besked?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård