• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis, hur är allt med dig och familjen? Har ni fått ngt besked från rätten?

  • Fru Bygg

    Flamman, hoppas allt är bra med er alla! Har maken varit på sin läkartid eller det är kanske inte ännu? (har dålig koll)

  • Fru Bygg

    Så nu har jag spammat färdigt för denna morgonen. Kanske borde sätta igång med allt arbete som ligger på mitt skrivbord.

  • Fru Bygg
    Norrskensflamman skrev 2011-03-22 08:48:31 följande:
    Den 30:e ska han dit.

    Vi har det okej. Maken har den dipp, är mer känslokall igen, egotrippad och depressiv. Men jag lyckades få med honom på slalom i söndags. Så vi hade en fin dag i backen hela familjen iaf.

    Jag känner mig starkare själv nu. Även om jag är grymt trött och behöver sova mycket, men mentalt känner jag mig fräschare. Jag tar inte så illa vid mig av hans dipp och jag orkar inte oroa mig så mycket. Jag tror att jag frigjort mej en aning rent känslomässigt från honom. Nu vet jag att jag klarar míg på nåt jävla vis, rent ekonomiskt, oavsett vad som händer mellan oss. Den känslomässiga biten är jobbigast. Men jag har kommit till nån sort punkt där jag känner att visst jag älskar honom och vill hålla ihop familjen, men inte till vilket pris som helst, inte på bekostnad av mig och flickornas hälsa.  Vi ska må BRA!!! Jag börjar vara rätt trött o less på makens nycker och på nåt vis har jag tagit ett steg bort från honom rent känslomässigt. Både på gott och ont. Vi får se vad som händer. Jag står bergfast kvar vid mitt krav att han skall ta de mediciner läkaren ordinerar, annars har vi ingen framtid ihop.
    Jobbigt med makens dipp! Men skönt att du känner dig starkare. Det viktigaste är ju din och tjejernas hälsa som du skriver! Ta hand om dig! *kramar om*
  • Fru Bygg

    Åh, Lanovia! Grattis, grattis, grattis!
    Jag förstår dina tankar helt och hållet. Hade ett sådant känslobryt igårkväll, när jag sa till maken att jag inte vågade hoppas på att vi ska ha en liten i september. Du vet att min inbox alltid är öppen!
    Men det kommer att gå alldeles utmärkt!! Åh, vad glad jag är för er skull!

  • Fru Bygg
    lanovia 08 skrev 2011-03-23 13:31:14 följande:
    Tack. Nästan 22 mån. Eller rättare sagt 21,5 mån.
    Det blir ungefär samma som E och pricken då. E kommer förmodligen att vara 23 månader då.
  • Fru Bygg

    Tack för en toppenfika igår, ni är underbara!
    Surt med p-böter Ninnnis!

  • Fru Bygg

    Flamman, låter som ni haft en mysig helg!

    Fru Sy, hoppas det är en förkylning och inte havandeskapsförgiftning! Roligt att du kunde åka till IKEA i fredags och att ni hittade så mkt!

    Lanovia, jobbigt att vara irriterad och inte kunna göra ngt åt det. När åker ni till Kap Verde?

    Andbeyond, grattis till lilla Mary!

    Kommer inte ihåg vad mer jag skulle kommentera, är så trött.

    Jag kommer inte ihåg att jag var såhär trött med E. Jag vet att man kan vara trött i början av graviditeten, men tycker att det borde gå över tills nu. Jag är helt slut vid fyra, femtiden och kämpar för att hålla mig vaken tills nio iallafall. Känner mig på så dåligt humör eftersom jag inte kan vara den mamma och fru som jag vill vara. Hoppas verkligen att tröttheten (och täpptheten i näsan) går över snart! Till råga på allt så har jag huvudvärk var och varannan dag. Hade det med E och blev sjukskriven på halvtid de två sista månaderna, men jag vill ju inte må såhär redan. Dessutom har jag ju bara 14 veckor kvar på jobb innan semester och då går jag hem för gott innan mammaledigheten. Så de sista månaderna kan jag ta det lugnt.

  • Fru Bygg

    Hej alla!
    Kom hem igårkväll efter en supermysig helg i sommarstugan i Blekinge. Vi påbörjade projektet med tillbyggnaden, genom att rensa ur friggeboden som rivas i påskhelgen. E älskade att vara ute i  friska luften och hon sprang rundor i trädgården. Jag fick lite ont i magen efter att ha burit ut lite för mkt skräp och tog det rätt så lugnt resten av helgen. Det är så mysigt att vara i vår sommarstuga och det kommer att bli riktigt toppen när vi är klara med tillbyggnaden.


    En sak som förmörkade helgen lite är att E har blivit så mammig. Jag stör mig inte på det, men maken tycker att det är superjobbigt och det känns som om det är en ond spiral, för E känner ju av hans negativa energi och är ännu mer mammig då. Ngn som har ngt tips? Det går bra med pappa när allt är bra, men om hon är gnällig, trött eller ledsen så är det bara mamma som gäller och hon slår bort pappa om han kommer i närheten.


     Det är supermkt på jobbet fortfarande, men det känns lite bättre nu. Vi har lite långhelger planerade framöver (med sommarstugan), så det är inte alltid så långa veckor. Sen jobbar jag bara fram till semestern, så det känns inte så tungt.
    Huvudvärken kommer och går, det är mkt mkt bättre när jag är ledig, så jag tror att stressen och arbetsställningen på jobbet som har stor negativ inverkan.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård