Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    kokisen - antar att det inte är panik för så många bokar inte in något i januari (för det var väld då ni skulle iväg)?

  • Lapinette

    Jösses! Så det är fullt?!! Det är ungefär som jag som försökte boka restaurangbesök 2,5 vecka innan svärmor skulle komma (hon kommer imorgon) och restaurangen jag ville att vi skulle besöka var redan fullbokad! Hur långt innan måste man planera saker?

  • Lapinette

    Tackar, tackar anne! Älskar lussebullar/längder med mandelmassa.

  • Lapinette

    Piggelin - tror att de flesta tycker det är romantiskt med snö och hoppas på att denna vinter blir som den förra. Tänk massor med snö på träden, facklor i snön, en värmande päls över axlarna när man kommer ut från kyrkan, massor med tända ljus på borden etc.

  • Lapinette

    Mandelmassa och saffransdeg är en så ljuvlig kombo. Jag har mestadels ätit de i saffranslängder. Ska försöka hitta några och bjuda svärmor.

  • Lapinette

    Vi får se när det blir London igen. Det blir nog inte nästa år eftersom vi var där i år ... känns lite som om det är Paris som står på tur för ett återbesök. Annars läste jag ett härligt repotage idag i SvD om Clusaz. Det är en mindre känd skidort som ligger i franska alperna. Repotaget handlade om skidåkning blandat med gourmetmat och där kan ni snacka om att snålvattnet började rinna när jag läste om maten som de åt. Ska kolla lite om vi kan ta oss dit för en weekend i mars.

  • Lapinette

    Vad tyst det är här inne. Ingen som planerar resor inför 2012? Kanske har ni annat för er ?

    Själv har jag bestämt mig för att ge maken en flygbiljett till Reykjavik i julklapp (bara för att vara säker på att vi verkligen åker dit). Måste dock invänta mitt nya VISA-kort eftersom min bank spärrade det pga "eventuellt problem i mitt område". Gillar inte alls att få ett nytt krångligt VISA-nummer (mitt var superlätt) och ny kod (även här superlätt och jag har haft det i 20 år). Men, men ... säger väl som maken bättre en krånglig kod än ett tomt konto. Som sagt, inga julklappar köpta då jag inte har något kort ... kommer inte det nya kortet så blir det en ovanligt billig jul .

  • Lapinette

    Har fått min kod så igår bokades biljetten till Reykjavik. Nu finns det ingen återvändo .

  • Lapinette

    Det blir över Kristi himmel och tillbaks på Nationaldagen som ligger under samma helg nästa år. En semesterdag och man får 5 dagar sammanhängande. Kommer att vara där 5 nätter och 4 dagar (flyget tillbaka går tidigt). Det blir att fixa hotell och hyrbil framöver och lägga upp en rutt. Skulle även vilja göra den där turen på häst.

  • Lapinette

    Så förutom vad man ska se (har antecknat Telis förslag) så vill jag gärna ha tips på boende på Island om det är någon som har det? Har självfallet varit inne och tittat på Tripadvisor.

Svar på tråden Tur & retur