Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Jag använder alltid kort när jag handlar och på vissa ställen kan man då välja om man vill ha det i svenska eller euro.

  • Lapinette

    Muffin - när det blivit något fel (på makens kort) så har de snabbt rättat det. Aldrig varit något problem. Har för mig att det hänt vid ett par tillfällen. Förutom alla resor som vi gör så reser maken en del med jobbet och han använder enbart kort om det går. Vi växlar t ex nästan aldrig till kontanter här hemma utan tar ut på bankomat när vi kommer fram. Sen har vi som koko alltid Euro hemma men vi/han åker i princip minst en gång i månaden till Euroland.

    Koko - AM var ju här för några helger sedan http://www.gorvalnsslott.se/ (19 poäng) och hon verkade nöjd. Vi var där i helgen men inte för att varken äta eller sova över utan för att fullfölja vår tur "slott kring Mälaren". Annars så är det hotell som toppar DI's lista à la hoteltoppen är http://www.sigtunastadshotell.se/startsida (25 poäng). Ett annat slott som har fått bra poäng är http://www.hagaslott.se/ (21 poäng) som ligger utanför Enköping eller kanske http://skeboherrgard.se/ (20 poäng).

  • Lapinette

    Muffin - vi reser för att vi kan just nu. Om ett par år så lär resorna inte bli lika frekventa. Sen har jag alltid rest mycket, även innan jag träffade maken. Något som jag lärde mig att uppskatta redan som barn .. med en mamma som gärna åkte utomlands.

  • Lapinette

    Underbart med ställen där man minns exakt vad man åt och hur underbart gott det var!

  • Lapinette

    kokisen - no problemas, förstår även engelska . Ja skoter då måste ni nog ge er lite mer norröver. Vet inte om det går att åka skoter i Dalarna, Åkerblads i Tällberg?

  • Lapinette

    Vi var på väg dit upp på makens födelsedag för några år sedan men jag avbokade allt då det skulle hällregna hela den helgen och typ vara 15 grader (i början av aug). Vet att jag har lite info sparad sedan dess. Ska kolla och återkomer.

  • Lapinette

    Jo det var Åkerblads jag hade bokat för oss. Försökte dock först på detta ställe http://www.jonsandersgarden.se/ som flera här inne hade pratat sig mycket varma om. Tror dock de har bytt ägare sedan dess så jag har ingen aning om de är lika bra. Var nu inne och tittade på deras hemsida och såg att de har stängt för säsongen .

  • Lapinette

    Komiskt! Där bodde (In my garden) makens ena kompis efter vårt bröllop. För självfallet tipsade vi om boende i Mariefred för dem som ville stanna över natten och Gripsholm är ju inte världens billigaste ställe.

Svar på tråden Tur & retur