Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    koko - har nu kollat in vad vi har och jag är ganska så säker på att maken köpte pumpen när han bodde i Österrike. Den är av märket Swissmar och heter Bottle Tool. Det går att pumpa både vin och champagne .. i vinet pumpas luft ur medan man pumpar i luft i champagnen.

  • Lapinette

    kokisen - japp så ser det ut fast den står inte i något vacker ställ längre utan ligger i en kökslåda.

  • Lapinette

    Anne - har varit på Fotografiska och gillade verkligen det museet och visst behöver inte museum var tråkiga. Det är bara att det oftast är så mycket folk och varmt ... och sen när vi är ute och reser föredrar vi att gå omkring på gator, torg och parker än att gå in på ett museum.

    Och i helgen blev det inte heller något museum utan vi cocoonade hemma och såg minst 4 filmer.

    Alla sporter som kan göras inomhus tycker jag är bra vintersporter .

  • Lapinette

    Senaste resesurfningen så här i kylan är faktiskt på Island. Funderar på om jag ska ge en flygbiljett till maken i julklapp .. dock ska vi inte åka förrän i Juni. Fast jag har inte bestämt mig än ... det kan även bli massage på Sturebadet eller pt-timmar på SATS.

  • Lapinette

    Ja nu biter det rejält i kinderna och delar av skidutrustningen har åkt fram. Det blev skidhandskar och strumpor på till jobbet idag.

  • Lapinette

    Telis - du får tjata hur mycket du vill. Själv har jag börjat googla och läsa på lite för att få ett hum om vad man bör se. Så vad bar man se om man är där? Hinner dock inte åka runt hela ön, tror det blir fyra hela dagar vi är där (5 nätter).

  • Lapinette

    Hade tänkt att vi skulle bo i Reykjavik och sen göra dagsutflykter därifrån. Tack för dina tips ska kolla upp dem (tror jag har några antecknade sedan tidigare). Att rida islandshästar är något jag skulle vilja göra där och utflykten som inkluderar bad tittade jag på i förra veckan. Låter verkligen superhäftigt!

  • Lapinette

    Tinga - er Londonweekend låter helt UNDERBAR! Och vad härligt att äta så bra mat (Ramsey) utan att bli ruinerad. Wagamama är en klar favorit hos oss. Har ätit på deras restaurang vid Picadilly många gånger och även i Köpenhamn och på Heathrow. Nu ska de öppna i Stockholm, på Kungsgatan. Det är en stor skylt där som säger ... Wagamama öppnar här i oktober. De står visserligen inte vilket år .

  • Lapinette

    kokisen - så de har äntligen öppnat?! Jag som åker förbi där nästan dagligen med bussen har varit så besviken varje gång jag sett skylten "öppnar i oktober".

Svar på tråden Tur & retur