Inlägg från: Lapinette |Visa alla inlägg
  • Lapinette

    Tur & retur

    Mmmm... vad gott det lät! Vet du vilka viner maken drack ? Piggelin, gällande Karnelund så åker vi enbart dit (om vi åker) pga allt du har skrivit. Ska jag säga till att Piggelin har gett tips på internet så ni får rabatt nästa gång ni bokar .

    London gillade jag inte alls förut. Förknippade det mest mest skitigt, grått och skoskav (eftersom jag tränade när jag var där) men jag tycker att staden har spottat upp sig och jag upptäcker nya, trevliga områden vid varje besök.

    kokisen - säg till om du vill ha Barcelonatips.

  • Lapinette

    Och gällande UK generellt så är det extra trevligt att åka dit nu när pundet sjunker och kronan stärks. Kollade på mysiga hotell och fann dem väldigt prisvärda.

  • Lapinette

    ... och framför allt om jag då ska jämföra mot alternativet Norge som jag också tittar på. Vet inte om Japan och Norge, de dyraste länderna i världen, är så bra att planera in semesterresor till inom loppet av några månader.

  • Lapinette

    Men Piggelin ! Ingen vinlista med hem?

    Japan är inplanerat men ännu inte bokat över Påsk i två veckor. Jag har ju redan varit där men aldrig maken samt att sist jag åkte så hade jag ingen att prata med (förutom pappa) i cirka 3,5 vecka. Tror det blir betydligt trevligare och roligare att resa med maken. Många ställen är bara MÅSTEN dvs jag kommer att se mycket igen men ett par platser kommer att bli nya. Ett är dit min pappa flyttade för några veckor sedan. Och eftersom vi ska dit tänkte jag passa på att se lite av västra sidan av Japan också.

  • Lapinette

    Precis som Piggelin säger var vi på Kock & Vin förra sommaren. Dagen efter hade vi lunch med Piggelin + man .. något trött i mössan var jag . Kock & Vin var bra och framför allt prisvärd för att vara en topprestaurang. Sen gillade jag verkligen deras bar, Björns bar, en trappa ned (dit vi fortsatte). Magnus&Magnus hade vi också bokat men eftersom vi tillslut fick ett bord på Kock & Vin så gick vi dit istället.

  • Lapinette

    kokisen - det hotellet var superbra. Fint och centralt. Pulitzer hette det om jag inte minns fel.

  • Lapinette

    MuffinsTönt - en till som läser bostadsbilagan samt kollar av hemnet varje vecka. Om du är expert i Göteborg så kan jag alla priser (följer budgivningarna för de objekt som är intressanta) i Stockholm.

  • Lapinette

    kokisen - min make vill inte lämna vårt område heller .. men då blir det svårt att hitta ett hus .

  • Lapinette

    Ja, ju mer jag betänker det så känns Japan och Norge inte som någon bra alternativ om man ska räkna i pengar. Har nu ikväll jobbat samt gjort break för att kolla in England istället och har lagt upp en himla bra rutt (känns det som).

Svar på tråden Tur & retur