Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    September, jag har abslut inte just det problemet med maken, en jädrans massa andra problem har jag med honom men inte just med det. Jag skulle tex vilja sätta bättre gränser för hur det är acceptabelt att den här familjen ska fungera men vi blir bara osams...

  • BrudSommar2006

    God morgon Lapinette! Har maken återhämtat sig nu? Är du äntligen frisk nu?


    Här har vi hundhår i smöret, i teet, under fötterna och precis överallt, bläh.

  • BrudSommar2006

    AM, har du möjligen tid att ses något imorgon eller tisdag? Har ju barnvakt till Iris nu i två dagar.

  • BrudSommar2006

    Hej förresten, är nyss hemkomna från mina föräldrar där vi ätit middag. Nu ska visst de skaffa hund också, hoppas att det inte blir av, de skulle ju bara inte klara av att ta hand om en, de hade ju hund när vi växte upp, inte gick de ut med den och de har inte blivit mer promenadintresserade med åren. Jag gillar hundar förresten, vi vill absolut ha hund igen någon gång i framtiden men någon långhårig blir det inte.


    Mattor har vi nästan avskaffat här, mattan vi hade under soffbordet blev så illa åtgången att jag inte tror att det kommer att gå att få den ren igen och det känns inte som någon idé med en ny som bara blir likadan på en gång. Det har ju blivit så otroligt mycket lättare att bara ta fram sopen nu. Vi hade matta under köksbordet en gång i tiden också men den är sedan länge avskaffad. Nu har barnen en lekmatta, vi har en i matrummet, där vi ändå aldrig befinner oss, annars är det bara i sovrummen.

  • BrudSommar2006

    Äsch, nu hann AM iväg. Jaja, borde väl göra annat jag också.

  • BrudSommar2006

    AM, jag kan åka hemifrån närsomhelst från och med nu! Så antingen nu på förmiddagen eller efter lunch, välj själv!

  • BrudSommar2006

    Klockan är nu 9.30. Antal sopningar av köksgolvet hittills avklarade - 3. Antal hundhår borttorkade från Astrids rumpa vid blöjbyte - ca 7. Ungefär lika många bortsilade mellan tänderna vid intag av frukost. Bläähh.

  • BrudSommar2006

    AM, jag menar inte idag, jag menar imorgon alltså, det var tiden jag pratade om!

  • BrudSommar2006

    Jag håller också tummarna för plusen som bara måste komma nu!


    Iris farmor och farfar har tagit med sig Iris ut på stan idag, eller, de har väl ännu inte kommit längre än till tågstationen men i alla fall. Så kvar här är jag, Astrid och läbbe-vovven med alla håren. Jag kan iofs hålla med om att mysigare vovve får man leta efter, fantastiskt bra barnhund, så himla snäll, till och med Elsa tycker om honom och då vill det inte säga lite, men jäääklar vad han hårar, trots att de borstar och borstar. Bläääääähhhh.

  • BrudSommar2006

    AM, det blir jättebra, vad trevligt! Inga allergier. Återkommer, ska bara sopa lite mer hundhår.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!