Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    *går i väg och tar ett bad med födelsedagsbadskummet i väntan på rapport*

  • Snorkfröken77

    Nej EA! Jag vill inte tro det är sant! *kramar om*

    Nu får det vara slut på elände, jag orkar inte med mer.

    Någon som hört något från Muggles?

  • Snorkfröken77

    Jag vet inte vad jag ska skriva...jag satt och väntade på en glad rapport om ett pickande hjärta och nu....har jag bara ont i magen

    Jag hoppas, hoppas, hoppas att det är som det ska och allt kommer ordna sig till slut.

  • Snorkfröken77

    Vill ge ett litet livstecken ifrån mig även om det är litet. Känner mig totalt krossad för tillfället, är så trött så jag är vimmelkantig, hade värsta natten någonsin natten till måndag, sov tre timmar som inte hängde ihop, mycket ångest och tankar som snurrar.
    Tror att det hänger ihop en del med PB och EA just nu, mycket känslor och tankar som rivs upp igen. Jag känner starkt för er båda även om vi inte är i samma situation.

    Ibland undrar jag hur jag överhuvudtaget orkar? Varför jag går till jobbet? Varför jag äter? Varför jag skrattar? Jag håller ihop mig ganska bra nuförtiden och jag märker att folk tror att allt är som vanligt igen, men det blir det ju aldrig. Jag är för alltid förändrad. Jag bryter ihop rejält minst en gång per vecka då alla undanstoppade känslor bara väller fram och jag gråter så jag inte kan sluta. Jag tycker ändå livet känns ok, jag jämför ju hur jag mådde i augusti och då var jag bara en människospillra. När vi åker till graven som vi gör två gånger i veckan känns allt så overkligt, ligger vårt barn där? Har hon funnits? Har jag drömt allt? Håller jag på att bli galen?

    I går sa maken till mig, vet du att det är första advent på söndag? Jag bara stirrade på honom. Jag hänger inte alls med, jag gick ju nyss hem och det var sommar och skulle vara föräldraledig. Jag har ett svart hål därefter så mitt huvud hänger inte alls med att det snart ska vara jul.

    På fredag ska jag iaf åka till Göteborg och shoppa julklappar i Nordstan (ja, jag vet tråkigt, men bekvämt) det ska bli trevligt. Och maken ska få sin tatuering, vi är båda spända inför det. Håll tummarna att den blir så bra som vi hoppas.

    En kram till alla som behöver det, ingen nämnd - ingen glömd ♥

  • Snorkfröken77

    Hej hopp,

    hemma igen efter en tur till Sveriges framsida Vi har ätit färska räkor och den ljuvliga vitlöks- och kräftröran från Fiskebröderna. Sen har vi även provsmakat pepparkakorna från Göteborgs pepparkaksbageri som vi beställde i somras, aaaah, de var helt ljuvliga!
    Makens tatuering blev helt fantastisk fin, jag tog ett kort på honom imorse men nu när vi var hemma blev han blyg och ville att vi skulle ta ett nytt kort (han hade bar överkropp på de jag tog imorse) så jag tar nya imorgon och skickar sedan till Telis. Blev lite avskräckt själv dock när vi möttes upp och han visade den och han hade plastfolie för och tejp och det rann blod ut med armen, usch...
    Tack för alla kloka och fina ord om hur jag mår. ni är så j-a bra, jag skulle vilja åka runt och krama er alla personligen. Jag fattar inte att jag haft sådan tur och träffa så fina människor online, jag känner mig priviligierad ♥ Jag tror också på det gamla uttrycket sorgeår, man måste gå igenom alla högtider, årstider och framförallt årsdagen innan det kan börja blir mer som vanligt. Jag är imponerad över att ni förstår något av det jag skriver, jag skriver ju direkt ur hjärtat, men jag tycker att jag skriver osammanhänagnde och rörigt.

    PB - Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte vore för min psykotant (hon är utbildad psykoterapeut). Jag tycker som många andra redan föreslagit att du ska försöka få någon att prata med och ingen kurator utan någon som verkligen har en kbt eller psykoanalys utbildning, du kan säkert få remiss genom vården och på så vis endast betala patientavgift. Att få prata, prata och prata med en människa som ser DIG 100% och som känner för dig och respekterar dina känslor och kan hjälpa dig att få rätsida på varför du reagerar som du gör och varför andra reagerar som de gör, det är verkligen guld värt. Och det är som många också skrivit innan viktigt att bearbeta sin sorg, för den kommer för eller senare. Jag är iaf jätteglad att du har en sådan bra AF-handläggare, all heder åt henne. *Stora kramar*

    Muggles - Jag är så glad för din skull att UL gick bra, jag tror också på att tro på det visuella och känslan. Och vad härligt att se tvillingarna som en bonus Coolt med en miss på 7000 foster, det gör ju hela undersökning väldigt trovärdig även om det bara är sannolikhetssiffor!

    EA - Mitt hjärta blöder för dig, förstår att det känns för jävligt just nu. Så himla onödig kommentar av din pappa! Du vet ju egentligen själv att du inte kunde gjort något annat eller hur? Man kan ju inte framkalla ett MF genom att stressa eller bära tungt. Tycker det går under samma kategori som "Slappar du av så blir du gravid" Jag vet att man anklagar sig själv ändå när något händer så man behöver verkligen inte att någon annan strör salt i såren. *stora kramar*

    Oupsie - Hmm, jag har inte alls förstått att du inte mått bra under gravididteten och haft negativa känslor, men jag förstår varför ni gjorde 3-d UL, bra att det hade den effekt ni ville. Jag mådde rätt dåligt under hela min graviditet, tyckte det var skitjobbigt eftersom jag hade så mkt fyisiska åkommor och sen hade jag mycket svackor där jag grinade. Tyckte det var extremt jobbigt med alla som tyckte man skulle vara så glad och lycklig när jag bara kände mig som piss, jag visste ju inte ens vad jag skulle vara glad för? Jag hade jättesvårt att förstå att vi skulle få en bebis.

    AM - Jag tror jag har missat vad problemet med Yasuragi är, har du lust att debriefa mig?

    Snaily - Jag tycker synd om dig som har det så jobbigt med mamma och svärmor och sedan en syster som lägger lite extra skuld på dina axlar. Jag tycker du får vara lite ego just nu, den här tiden får du aldrig igen och släpa runt på Ynglet när han är så liten när ni egentligen inte vill, nääää. Det finns ju trots allt kameror och webbkameror så tills ni känner er trygga och har landat så ta det lugnt. Dessutom är det ju din systers åsikter, inte din mammas. *kram*

  • Snorkfröken77

    Vickan - Vore jättetrevligt att träffa er båda och jag vill verkligen det, men jag känner att jag har liksom ingen ork alls just nu. Tror du att det skulle funka efter jul och nyår? Det tror jag skulle vara lagom för mig. Porchez - om du läser, skulle du vilja då också? Ni kan ju självklart träffas utan mig också innan dess om ni vill, jag tar inte illa upp  

    Apropå bajsinlägget, det kan man kalla total förnedring, härligt att hon och pojkvännen var gifta idag

  • Snorkfröken77

    Åh fy fan, nu har någon av kissarna släppt en riktigt rökare *kippar efter luft* de har ju fått äta färska räkor de också idag så de är väl lite konstiga i magen av det.

    Cicci - Vad roligt att se inlägg från dig igen! Saknar dina härliga inlägg, de är som solstrålar. Blir alltid grymt imponerad över din energi och ditt positiva tänkande! hur har ni det nu? Är allt bra med barnen och dig? Hur är det att jobba?

  • Snorkfröken77

    Hej hej,

    tack för alla fina kommentarer om makens tatuering Här har vi avslutat en riktig slömiddag, potatisgratäng från påse (ni vet sån där god färdig), färdiga-att-steka nötsnäckor från lokala köttproducenten, sockerärtor och till efterätt arlas nya chokladvispgrädde som vispades hårt och ställdes i kylen med lite riven vit choklad över. Slött men gott.

    Nenne - Ja, jag kommer nog också tatuera mig framöver, rosa rosor och så hennes namn, kanske också datumet.

    Snaily - Lycka till, glöm inte bort att andas och slappna av så kommer det gå finfint! *kram*

    1up - Välkommen! Jag äger för många dyra väskor och är helnöjd med det

    Oms - gud vad stökigt du har det just nu! Jag blir alldeles matt av att bara läsa om det. Jag blir imponerad över hur bra du tar det! *kram*

    Klockarbol - Det är ditt liv och ingen kan ha några åsikter om det, gör det som känns bäst för dig just nu! *kramar om*

    PB - Skönt att se dig här inne igen

    Porchez - Välkommen tillbaks, hoppas du får jätteroligt ikväll! Vill ha en rapport imorgon hur det var!

    Telis - Tror att jag gglömt att gratta till nya jobbet, så bättre sent än aldrig: Grattis! Och hur gick det med lugg-beslutet?

    Muggles - Säger samma sak, har du redan känt dem?

    September och Hattis - Håller tummarna hårt för era efterlängtade plus!

    MrsB och Frullan - Saknar er!

    Dagens bästa var att de hade fina mossnallar på ICA Maxi, vi köpte en som vi ska sätta på S grav ♥ Dagens sämsta var att åka till det lokala köpcentret, jag hade inte fattat att julköphetsen hade dragit igång och fick en chock! Så mycket folk! Fick småpanik och vi gjorde minsta möjliga inköp och  åkte hem igen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!