Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM och Oupsie - Vad glad jag blir att ni reagerar positivt på minnestatuering, tatuering är ju annars en sådan sak som många tycker är mindre fint. Ska fota den när den är klar och skicka till galleriet så ni får se den (om jag får för maken förstås )

    Jag beställde förresten ett silverhärta med Sigrids handavtryck, längtar tills det kommer, blir ett foto till galleriet på det också då

    AM - *kramar hårt tillbaks* Jag ska absolut krama maken från dig och dina finaste barn på söndag. Aha, så jag kanske inte är själv med att ha vägt 0,1 ton då? Fast du har ju inga bevis! Det ger mig hopp om framtiden iaf, tänkte på hur snygg och slank du såg ut på bilderna från trådträffen i somras!

    Lappis - Det kan jag tänka mig! Min psykotant säger att antingen så  stärks man och det blir bättre än någonsin eller så orkar man inte och går isär, tyvärr verkar det vara vanligast att man inte orkar och separarerar.

  • Snorkfröken77

    Snaily - Busig make!

    Vickan - Hej hej!

    Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på SATC eller nåt annat lika intelligenskrävande, känns som att jag håller på att bli sjuk, vill inte!

    Kram och gonatt på er alla fina trådisar.

  • Snorkfröken77

    Vill bara slänga in några snabba kommentarer!

    Jag tror inte du behöver vara orolig alls muggles för kromosomavvikelser, hade för mig att jag läst någonstans förut att det är väldigt ovanligt hos tvillingar och lyckades googla fram en sida som bekräftar det: http://www.tvillingnytt.se/fosterdiagnostik kan vara skönt att veta inför måndag?

    Porchez - Mer livstecken tack!

    September - Att du inte skallade sköterskan!!! *morr*

    Piggis - Trist med liggdelen, hoppas det löser sig på en snabbt och smidigt sätt.

    EA - Jag hade aldrig köpt ett babyskydd så tidigt, inte för att jag tror att det påverkar alls (inte vidskeplig trots det som hänt) men trots allt så är det ju osäkert de första veckorna. Kalla mig pessimist, jag kallar det realist Men gör det dig glad så ska du absolut göra det (lät som ett jättebra pris) 

    På mammas och pappas magasin på landet finns dockskåpet kvar som min morfar gjorde åt min bror, rött med vita knutar och grönt tak, inrett med 70-tals heltäckningsmattor i alla rum samt stormönstrade 70-tals tapeter. Också med indragen belysning. Hoppas att någon ska kunna få leka med det i framtiden.

    Oooh, vad mer, jo PB, att känna som man brukar när mensen ska komma kan ju betyda vad som helst, precis så kände ju jag med S, men mensen kom aldrig. Förresten är söndag en finfindag att testa på då blir jag ett år äldre

  • Snorkfröken77

    PB - Ingen tat än, den blir i slutet av Nov när vi ska ta en tur till Götet! Maken tyckte dock inte det var så känsligt med fars dag som jag trott uppenbarligen, för när han kom hem från sin herrmiddag i lördags klatschade han till mig i rumpan  och frågade vad han skulle få för fint på söndagen med ett leende. Jag kom av mig totalt och klämde fram inga kommentarer! Jag blev så paff men ändå var det skönt. På söndagen när han fick presnterna så blev han iaf förvånad men bara glad, inga tårar vilket var skönt Så där fick jag för att jag oroat mig så, jag glömmer ibland bort att han är enkel att leva med min man. Det är jag som är lite mer "krånglig"

  • Snorkfröken77

    PB - Vad bra att du markerade för ohysade gubben att han betedde sig fel, jag hade också blivit skitirriterad.

    AM - Dockskåpet du köpte till Livia var en dröm *avundsjuk*

  • Snorkfröken77

    AM - Visst är det så? Jag projicerade nog mina egna känslor rätt friskt på honom Säger som du, det är ju därför man gillar män, att de inte är som vi (på gott och ont!) 

    Ooooh, vad jobbigt för Hektor, förstår honom precis om han ylar, att ha en sådan läckerbit precis utom räckhåll! Men det kanske är en bra idé så Livia hinner njuta lite av det först?

  • Snorkfröken77

    Var tvungen att bläddra tillbaks till länken med dockhuset igen och visa maken, han höll med om att det var fint (tror ni jag kan få ett i julklapp? )

  • Snorkfröken77

    Vieckan - Jag beklagar sorgen Vilken skitdag det låter som.

  • Snorkfröken77

    September - Jag tror jag vågar mig på att svara, man får det för att motverka blodproppar och jag tror det är lite ålderrelaterat om jag inte minns helt fel?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!