Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hallå i tråden!

    Vilken superbra trådstart AM! ♥

    Vi har precis kommit hem från en 40-års fest, eller rättare sagt kl tio var vi hemma...Första festen och det gick väl ok, men jag kan inte påstå att jag hade kul. Jag orkade inte sitta och ha krystade artiga konversationer med människor jag troligen inte kommer möta förräns om 10 år (då födelsedagsbarnet fyller jämt igen) och dricka alkohol eller dansa var jag inte så sugen på heller.  Sen att jag fick den dummaste kommentaren hitills gjorde inte saken bättre. Precis när vi kom dit hälsade vi på makens kusin med fru (vi har inte pratat med dem sen S dog och de har inte hört av sig) och kusinens fru beklagar sorgen, sen säger hon: Jaja, shit happens! Jag blev så paff att jag inte sa något. Hur i h-e kan man säga så när någon förlorat sitt barn?! Jag blev så ledsen och upprörd att jag fick svälja ner tårarna. Sen var liksom inte mitt humör på topp.

    Nu är vi hemma i myskläder framför datorerna och det känns bättre. Jag försöker tänka på alla omtänksamma människor omkring mig och att hon säkert inte menade så illa, men ändå blir jag så upprörd och jag vet att jag kommer ALDRIG förlåta den kommentaren.

    Telis - Jag tyckte också det var jättemysigt att läsa om Televinkens förmågor, mer sånt!

    Jag skaffade förresten FB igår! Vickan som är en äkta deteketiv kan säkert hitta mig och lägga till mig om hon vill så kanske jag kan se er andra på kuppen?

    September - Maken hade migränmedicin som hette Rapimelt, en tablett som smälte på tungan, den fungerade jättebra för honom, han blev trött av tabletten också så han fick sova.

    Hattis - Jag håller tummarna stenhårt för dina värden!

    Nenne - Jag tar ibland på magen utan att jag tänker på det och upptäcker det när jag gör det. Undrar när det går över?

    AM - Hoppas du och maken är sams nu? *kram*

  • Snorkfröken77

    Tack för all input om kusinfrun, man vet ju aldrig om man överreagerar nuförtiden, men jag tyckte det var grovt. Precis som Ore skrev är det ju när man gör nåt klantigt som kostar pengar, typ backar på en stolpe man kan säga Shit happens, inte när barn dör! (fortfarande upprörd och nej hon har inte hört av sig, vilket jag inte trodde heller)

    Jag har hittat och några har hittat mig på FB och jag ska erkänna att jag är totalförvirrad! Eftersom jag aldrig träffat någon av er i verkligheten så vet jag ju inte vem som är vem *generad* Jag skulle behöva ett papper med BT-nick och riktiga namnet...Sen vet jag ju inte hur jag ska använda FB heller , känner mig pinsamt förrvirrad över detta också (hallå, jag ska ju vara en datanörd!) Jag ska be att få en crash course av en kollega imorgon. Så tyck inte om jag är ohyfsad om jag inte svarar på något eller skriver något..

    Tinga - Tjusiga ringar! Me like! Jag vill också ha en till alliansring, har ju en som vigselring, tror det skulle bli tjusigt med en likadan och sätta dem runt förlovningsringen. Men jag får nog vänta några år

    AM - Jag kan inte minnas att du sagt något negativt om lille H, min uppfattning är att han är en lite charmör som gör lite som han vill, det gillar jag

    Jag tycker det är mysigt att läsa om era barn (konstigt nog!), Rus bilannonser skrattade jag gott åt och lillkillens kladdande på fönstret åt grannarna var ju bara för sött!

    EA - Jag beklagar verkligen! Usch det är inget roligt att tänka så där, att man ville kunna berätta att man skulle få barn. Jag tror definitivt på AH så jag tror att det går vägen nu och i Juli (?) nästa år får ni eran efterlängtade bebis! *kraaam*

  • Snorkfröken77

    PB - *kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam* Jag tror de kommer på slutet dina ägg, det är jag helt övertygad om! Och självklart håller jag alla tummar och tår för att just det där ägget som vi väntat på ska bildas den här gången.

    Koko - *kram tillbaks*  Vad trevligt att se dig i tråden igen, har saknat dig! Hur är det med familjen och kissen? (för visst har ni bara en nu?)

    September - Grattis till glad gubbe! Då är det bara att ta ett nacksving på maken och släpa honom till bingen då

    Porchez - Trist med värk, tror som många andra här att det är stressrelaterat, prova och ligg med vetekudde 20 min varje kväll och se om det hjälper nåt?
    Om du skulle hitta de där snygga strumpbyxorna någonstans i närheten av oss så får du gärna berätta var!

    Klockarbol - Grattis till makens jobb! Så skönt med extrapengar så här innan jul!

    EA - Jag hade ju inga symptom alls när jag blev gravid med S. Lite molvärk som kom och gick när mensen skulle komma. Men jag trodde absolut inte jag var gravid. Så ge inte upp hoppet än. *kram*

    Idag har jag jobbat 75% och det gick fint, tror och hoppas det kommer gå bra att gå upp till fulltid nästa vecka.

    Sigrid "fyller" 3 månader på onsdag, den 27:e ♥

    Jag har tänkt att beställa ett sånt här halsband (Mammas hjärta) med hennes handavtryck.
    http://www.lifestone.com/sv/produkter/fargtryck.html
    Kanske kan vara ett tips även för er andra?

  • Snorkfröken77

    Här har det varit en jättejobbig dag, läs om ni orkar hoppa annars förbi.

    Ok, here goes...Idag hamnade jag vid samma fikabord som två jättegravida tjejer på min avdelning, jag satt där först och de kom efter. Sen hör jag hur de börjar prata om när de ska gå hem, vad de shoppat till bebisarna i magen osv. Känns som att få en spark i magen. Tänker att det här händer inte. Jag sitter kvar en stund och går sedan upp till mitt rum där allt fullkomligt brister, springer på toa och sitter då och storgrinar. Kommer ut och känner, det här går inte, ringer en vän/kollega som typiskt nog den dagen vabbade och då brister det igen, hulkar fram vad som hänt och storgrinar. Min vän ber mig ringa min chef och sen åka hem för hon förstod att jag tippat över kanten, jag la på och kunde inte sluta gråta. Lyckades ringa min chef och prata in på hennes tfn-svarare och sen tog jag mitt pick och pack och bara drog från jobbet. Ringde maken på vägen och grinade. Grinade hela vägen hem i bilen och fortsatte när jag kommit hem. Ringde mamma och lyckades till slut sluta gråta (så otäckt, som att tårarna inte tar slut, går inte att sluta gråta) Pratade sen med min chef och hon gick sedan och prata med tjejerna ifråga. Jag förstår ju att de vill prata om sina graviditeter men de behöver kanske inte göra där när jag är där? Eller tänker jag själviskt nu? Jag menar jag skonar ju dem genom att inte sitta och berätta vad som hänt mig så kan de inte göra mig samma tjänst tillbaks? Iaf hade de skämts enligt min chef och inte tänkt sig för alls. Jag hoppas att det inte ska hända igen, annars får jag strunta i att fika på ett par månader

    Det är det här jag varit rädd för sen jag började jobba att jag skulle bryta ihop på jobbet och nu med facit i hand så var det inte roligt

    Nu mår jag iaf bättre men jag känner mig bräcklig igen och tårarna ligger strax under ytan, tur att jag ska till min psykotant imorgon och prata. Kanske är jag extra känslig idag för att det här datumet i juli fick veta att vårt älskade hjärtegryn inte länge levde?

    Hattis - Vad skönt med fina värden!

    Ore - Jag tycker synd om dig som ska behöva ha de här bråken med din pappa, men det är nog bra för din egen skull om någon annan avslutar *kram*

    Vickan - Märkligt med jobbet och jag säger som de andra definitivt deras förlust!

    Vinkar åt Sweet!

  • Snorkfröken77

    Vickan - Jag skulle vilja komma och träffa er alla, men jag vet inte om jag orkar. Så jag säger nog nej och hoppas på fler tillfällen!

  • Snorkfröken77

    Tack för alla kramar! ♥ Det är väl så att jag kommer råka ut för sådant här fram över, men jag trodde inte det skulle ske så snart och inte av de tjejerna, trodde mer om dem om man säger så...Men man får väl se det som att det som inte dödar det härdar...Nästa gång det händer (förhoppningsvis inte alltför snart) kanske det räcker med att gråta en skvätt och sen orka jobba vidare.

    Piggis - Klart du ska skriva om din ståbräda! Det är väl jättemysigt att du förebereder dig för din bebis ankomst. Jag tycker inte alls det är så jobbigt att läsa om era barn längre, jag har härdat mig själv genom att läsa här samt att jag tycker ju så mycket om er så det är enklare på något vis! visst nyper det i hjärtat ibland, men jag börjar vänja mig.

  • Snorkfröken77

    Nu ska jag också gå till sängs! Bamsekramar till er alla!

  • Snorkfröken77

    EA - Hur går det för dig? Tänker på dig! *kram* Vet du, jag är ganska säker på att ni kommer lyckas den här gången.

    AM - Hoppas ni får överleva natten!

    smint - Tråkigt med begravning *kram*

    PB - Är så glad att dina värden var bra och att det blir ÄP! Jag tror att det här blir er gång också, jag är helt övertygad! Muggles har ju startat plusvågen!

    Här har vi bror på besök, kul, även om han mest "leker" med maken. Annars har jag fått veta att vi ska gå ett tjejgäng och se Mia Skäringers show i mars, ska bli jätteroligt!

  • Snorkfröken77

    Telis - Gick middagen bra? Fick du steka några köttbullar?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!