Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kommer in med ett försent grattis till PB: Grattis PB i efterskott! Hoppas dagen blev fin!


    Muggles - kommer tänka på er imorgon och håller alla tummar och tår. *kram*

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Måste bara kommentera det där om att föda stående, jag hade ju också duktigt med foglossningar och det fanns inte en chans att jag klarat det, sen blev det ju inte lättare för mig eftersom mina ben var som stockar av all vätska heller. Jag kunde inte ens gå omkring för att hjälpa till att få ner S i bäckenet. Jag låg på sidan i sängen tills det blev sugklocka och då blev det gynställning, då fick maken + 2 BM hjälpa mig för att komma upp med benen i den. Ville bara säga att ställ inte in dig på något förrän du är där, man vet inte hur mycket kroppen orkar. (jag trodde att jag skulle föda stående, oj så fel jag hade )

    Mina foglossningar gick tillbaks rätt fort efteråt, var livrädd att få tillbaks dem nu när jag blev gravid så snabbt igen, det har gått ganska bra, jag är väldigt försiktig med vissa rörelser och går inte i trappor osv, gjorde bort mig några gånger och då gör det ont.

  • Snorkfröken77

    Muggles borde vara i v 20. Eftersom jag vet hur länge hon ligger före mig.
    Håller tummarna hårt, hårt för Muggles med familj! Nu kämpar ni på Ada och Beda! *tårar i ögonen*

  • Snorkfröken77

    Hurra för glada sprattlande Ada och Beda!!!! (har hållit maken uppdaterad hela dagen igår och idag )

    Tinga - Jag beklagar sorgen Smärtan blir inte mindra för att man vet att någon ska dö, det fungerar ju tyvärr inte så. *kram*

    Klockis - Jag leker gärna med dig! Kan vi inte leka "inte-nudda-golvet" hemma hos oss med hjälp av utslängda soffkuddar, sen när vi lekt och skrattat så vi knappt får luft så gör vi en stor sats chokladbollssmet och äter smeten direkt ur bunken!

    Snartis - Min mage är pinsamt stor redan, jag försöker dölja det med stora koftor, men det fungerar sådär just nu. Kappan är på sista gnällen att jag får igen nu över magen. Jag tror anledningen att ingen frågat mig rätt ut än är att de inte törs, vilket jag tycker är skönt.

    Dagens bästa: Ada och Beda lever! Maken blev uppringd av sitt framtida jobb (hoppas jag!) där de bad om referenser, sista steget!

    Dagens sämsta: Jag har fått foglossning igen måste stå still en stund innan jag kan gå iväg när jag rest mig och det smärtar när jag reser mig. Det hjälper ju inte till när jag försöker dölja den här graviditeten..

  • Snorkfröken77

    AM  - Tack för tipset om galltvål som du gav för längesedan, gud vilken mirakelgrej! Tar tom bort intorkade rödvinsfläckar, jag är helt frälst!
    Hoppas, hoppas maken får jobbet, han behöver verkligen en nytändning efter allt som hänt, han blev ju så besviken på sitt jobb hur de hanterade allt efter S död.

    Snaily - Trevligt att se din gröna plupp! Du en annan fråga, har du något bra tips på hur man kan få katter att fetta på sig, vi har ju omvänt problem numera med de äldsta katterna, de är så smala nu pga av galna "lill"-katten jagar dem och busar med dem. De skulle båda behöva mer hull att ta av speciellt hannen, han har alltid varit så smal och nu är han bara en tarm.

  • Snorkfröken77

    September - Ingen moms och tull från UK, det är inom EU.

    Snartis - Nope har inget bälte och har inte haft heller, får se om det blir värre i sådana fall får jag väl be BM om att få/köpa/hyra/låna vad man nu gör.

  • Snorkfröken77

    Snartis - Aha, ok, bra att veta, tack!   Än då länge är det ju hanterbart, jag blir bara lite trög i starten så att säga

  • Snorkfröken77

    AM - Jag håller med helt angående kopior, min våta dröm är ju en äkta Kelly någon gång. Jag tittar på dem och blir sugen, men jag beställer aldrig någon kopia, det tar emot. Sen känns det ju rätt larvigt med tanke på de handväskor som jag redan har, ska använda dem istället! Se kan man ju köpa bättre begagnat på e-bay om man gör sin hemläxa ordentligt. Några av mina mullbär är begagnade (4 st tror jag det är) och det syns inte att de varit använda, folk är så rädda om dem så de går finfint att köpa i andra hand.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!