Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Här var det lugnt!


    Vilken bra inställning hos läkaren AM. Jag tycker det är en väldig spridning hos barn när de går så det var väl klokt.

    Påminner om vintertiden inatt.

  • start september

    Tittar in och vad ser jag! TVÅ! Oj! Jag säger ändå ett försiktigt grattis och hoppas på att allt går bra Muggles.

    Åter till grottekvarnen, för mycket att göra och lite halvsjuk så tiden räcker inte till här. BIM/BOM till helgen för min del, hoppas på att EA ska ha fått sitt pluss då.

  • start september

    Muggles,

    ditt inlägg förklarade bra din oro, som jag nu förstår mycket väl. Oro var ju nästan oundvikligt redan innan detta besked dessutom. Försök få så mycket stöd via BM som du kan få - visst kan man väl få specialist-BM vid en riskgraviditet?

    Hoppas så ni kan hitta stöd i varann också.

  • start september

    Hattis,

     jag vet inte riktigt hur lång cykel det är, men 28 dagar på måndag. Testar nog lite innan så att jag kan börja medicinera om det nu skulle vara så.

    Inga symptom alls än så länge.

    Hoppas så för dig! 

  • start september

    Jag hade kopparspiral i 8-9 år och har inte fått info om att inte ha tampong.  Det kanske är nya råd? Man har lite ökad infektionskänslighet allmänt och visst kan trådarnas längd påverka den.

    Jag har haft så korta trådar att jag inte själv kunnat kolla dem, det har maken fått göra. Sen ska de inte sluta så att ändarna kan sticka honom, men det har inte varit ett problem.

    De går att klippa efter insättande så vill du ha kortare kan BM ordna det.

  • start september

    Och vid insättande blöder det ju efter ingreppet så det är ju logiskt att inte använda. Det var vanliga månader jag inte fick någon särskild varning om tamponger.

  • start september

    Nämen! Grattis Fru E med make! Åh  vad glad jag blev!

    Glad också för att PB verkar vara på väg nu i alla fall.

    Det lät ju inte alls något roligt med Astrids värden. Hoppas de kan hitta vad det är och det är nnågot osm är lätt att göra något åt.

  • start september

    Matvägran vid den perioden var det absolut. Strax efter ett åt avskaffade hon gröten (den krävde ju matande) och ville bara ha välling. Vi var utomlands en längre period när hon var ca 13 månader och eftersom hon helst ville äta med fingarna och det var lite ont om lämplig mat levde hon på välling, frukostbuffens möjligheter i form av ost och korv och någon eventuell banan i en månad. Alla försök med burkmat eller annat matande var tröstlösa. 

    Det gick bra att äta sen när man kom hem och fick plockmat. En månad sedan började hon dagis och åt sedan allt där.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!