Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oj Snigeln, vilken prestation! Det blir aldrig som man tänkt sig men det låter som att du är ganska samlad nu, så jag hoppas att du nu kan fokusera på Yngla.

    Tack för fin berättelse!

  • start september

    Kikar också efter Smint. Jag tror jag vet vilken kommun det är och jag har hört en olustig historia om någon typ av sexuella trakasserier mellan barn på en förskola, men jag vet ju så klart inte om det är den förskolan. Det var en kort notis ien  tidning och mer spekulationer.

    Hoppas så att det är något mer administrativt elände.

  • start september

    Smint, nej fy. Det är så obehagligt att man inte vill tänka. Men som du säger, personen kan ju vara oskyldig eller även om märkliga saker skett utanför förskolan så kan ju det vara så att inget fel skett mot barnen.

    Hoppas så att det kommer bra besked.

  • start september

    Snabbt inlägg - här är en positiv spiralanvändare!

    Två omgångar kopparspiral under sammantaget 9 år utan problem alls. Funkade klockrent för mig. Jag har inte särskilt lång mens innan, kanske blev den en dag längre knappt. Inte mer ont.

    Jag tänker testa det igen  - men först ska vi ju hoppas på en nr 2 och som det känns nu så många barn det bara går medans chansen finns, sen blir det spiral igen forever. Typ.

    Åter till grottekvarnen...

  • start september

    Åh Snorkis, vad glad jag blev för er nyhet. Men jag förstår att resan känns outhärdlig, psyket rår man inte alltid på.

    Snaily, hoppas verkligen du får hjälp. Och om inte läkaren förstår, försök igen med någon annan. Det händer så mycket i kroppen som man inte rår för, och det är en enorm omställning. Att ni inte har så mycket dagsljus kan också spela roll,du är ju van vid att vara ute i ljuset mycket.

    Oupsie - det låter hemskt med din foglossning. Du är tapper!

    Hattis, hoppas gubben snor sig på så att ni hinner få till det.

    Sen minns jag inget mer. Men mycket att kommentera var det säkert.

    Högarna på jobbet är stor, jag har varit sjuk länge och dottern sjuk i omgångar. Och all #&¤ snö att skotta. Varför gör plogbilen så hårda vallar för? Mitt i allt vill jag inte stressa - jag tar det så lugnt det går när maken är hemma för om det kanske skulle kunna ta sig denna månad så vill jag att det ska ha någon chans. Tror att Äl var för en knapp vecka sen, tog inget test men vi har varit jättenoga med varannandagsmetoden så jag hoppas vi prickat. BIM kanske kring nyår i så fall.

    Jag säger för säkerhets skull  God Jul  till alla fina trådisar - men tittar säkert in mer.

  • start september

    Oj, det var en lång ikappläsning och en känslosam sådan.

    God fortsättning till alla fina trådisar och låt oss alla bestämma att 2011 är året då det vänder och livet visar sig från sin ljusaste sida.

    Snorkis, jag blev väldigt gripen av din berättelse. Livet är så ofatttbart orättvist. Tack för att du delade med dig. Att den nya graviditeten kommer vara psykiskt jobbig är väl ofrånkomligt och jag hoppas så du kan känna förtroende för vården,

    PB och Klockarbol, att ni kan uttrycka er så fantastiskt trots att ni mår som ni gör är ganska otroligt, men en väg framåt mot att må bättre , det är jag helt övertygad om.

    Snaily, det är trots allt  vanligare med den kortare perioden av kvällsont än kolik, hoppas verkligen på det första. Vi gav Semperdroppar och bar och bar och det gick tack och lov över. Hur mår du själv? Kan du sova och äta nu?

    Porchez, vad kul att se dig här regelbundet igem , tolkar det sm ett lite tecken på att du mår bättre.

    Grattis till Pirr!

    Ego: I går morse testade jag ett svagt plus, ca 4 dagar före BIM; vi gick på helspänn hela dagen och idag var det starkare och ett digital test visade gravid. Ikväll har jag efter mycket ruelse tagit den första Fragminsprutan av möjligen ganska många och det var inte så farligt alls. Vi hpppas så att det nu ska få vara vår tur igen, men efter sex missfall är man ju inte så kaxig.

    För övrigt är alla bilresor över landet avklarade och den j-vla skitförkylningen träffade hela familjen på juldagen. Jag har varit förkyld sedan 6 december - och inte lite utan med bihåleinflammation i mitten. Trots det blev detta lilla plus tillö vilket är fantastiskt. Det som oroar mig lite är att bihålorna ilsknar till nu igen och Fragmin och antibiotika i alla fall enligt FASS  är en kass kombo.

  • start september

    Tack för grattis, vi tar ett steg i taget och en spruta per dag helt enkelt. Än så länge har jag inga blåmärken av dem, har förstått att det lätt blir det. Jo, Fragmin har hjälpt en hel del  har jag sett på FL så jag hoppas verkligen på att det kan funka för oss. Lilla tjejen leker just nu mycket lillasyster och lillebror (Pingu har ju en lillasyster och bästa kompisen en lillebror, så det borde ju hon också ha). 

    Omsan, vill också veta mer om värkstimulerande. Vet att jag läst men minns inte var.

    Sweet, låter jättejobbigt med green card. Hoppas så ni hittar en smidig lösning.

  • start september

    Gott nytt år till alla!

    Här är det genomförkylt hos maken, bihåleinlflammation och hosta igen hos mig samt att jag fått dotterns ögoninflammation. Hon själv är nu frisk och ingen pallar pulkaåkning idag trots solen. Vi har målat vattenfärger, diskat ner hela köket och jag tänkte mig ett extra pepparkaksbak i eftermiddag. Vuxna får sova i skift.

    Nyårsmiddagen fick vi ställa in, de vi bjudit in har BF snart och har hela tiden varit rädda för att svika oss, så vi hade ställt in oss på att vara själva, sen blev det såhär...   Men vi ser fram emot en lyxig middag - vi lyckades beställa Melanders nyårsmeny http://www.melanders.se/img/nyaarsmeny10.pdf som jag faktiskt tycker är gravidanpassad också så jag tror vi får det bra hemma.

    Själv är jag nojig över denna graviditet, att ta Antibiotika och Fragmin på en gång var klurigt, alla sorter funkar inte och det blev besök på många apotek innan det var klart. Jag hostar så att jag tror att embryot ska komma ut av det  Hostmedicin är större risk under första trimestern påstod läkaren jag träffade igår så jag fortsätter utan. Jag  tror jag har träningsverk i magmusklerna och det är lätt att missta för annan värk. Oron är ingen trevlig nyårskompis.

  • start september

    Och jag instämmer så med Parnassia och Piggelin. Jag läser och, känner så starkt för er alla som har det kämpigt och blir förhoppningsvis en bättre och mer vidsynt männniska. men när jag skriver är jag så rädd för att såra eller inte visa tillräcklig empati så det blir allt för oftast för futtigt och snuttiferat.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!