Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi har valt Folktandvården men ännu inte varit där. Vi går hos en bra privattandläkare själva, men en bra bit hemifrån, Blir bara strul med att passa tider tror jag så vi börjar med Folktandvården, hoppas det är bra. Piggelin tipsade om bra filmer på deras hemsida inför besöket  - kan säkert vara bra även om man går någon annanstans.

    AM, lyckas jag får till en shoppinglunch imorgon ska det letas Bergans. Alewalds sade du?

  • start september

    Anna Gavalda - Tillsammans är man mindre ensam. Det var Sweet som tipsade för länge sen och jag älskade den. Kanske har folk läst även den, men den är bra. Ska kolla om Sweetan har tips på sin blogg, hon har bra boksmak.  

  • start september

    Hittade bara Sweets fem senast lästa böcker, hade för mig att hon hade mer förr. Hpn tipsade om Hundraåringen - den ligger på lut här. Det gör också den här Elisabet Gilbert-boken, jag började men tyckte den var lite snackig,

  • start september

    Åh vad glad jag är för Ada och Beda idag!  Det känns som ett litet mirakel! Fortsätter dock hålla tummarna länge till, jag gissar att Mugglesons lär behöva det.

    Tänker också på det andra paret, tror jag såg henne på FL i helgen. Det ryser i hela mig.  

    Kram till Koko och Tinga. Dödsfall och cancer är tar sin energi.  

    Nu åter till grottekvarnen.

    A.M. jag är på jakt efter snygg portfölj eller datorväska, stilrent men gärna lite piggare. Just rosa ska det nog inte vara dock. Snubblar du över nåt i ditt arbetet så mottages alla tips tacksamt!

  • start september

    Tack AM och Snorkis! Jag behöver en portfölj/datorvörska som kan ta en A4 mapp, men vill ju helst ha en supersnygg och helst lyxig väska.

    Jag gillade skarpt den sista AM länkade till och fler av de som Snorkis länkade det till. Hur är det, blir det tull/VAT på väskor?

  • start september
    fru AM skrev 2011-01-12 20:06:28 följande:
    Start Sept: kul med en tjej att bryta manstrenden med!
    Fast det var till Snartis - skulle kanske döpa om mig till bara September
  • start september
    fru AM skrev 2011-01-12 20:09:45 följande:
    Start september: Vad sägs om denna: www.aspinaloflondon.com/eshop-catalogue/ladie...

    Jag har beställt grejor härifrån tidigare och jag tror jag fick dem två, tre arbetsdagar efter beställning. Med DHL-bud och superfint förpackat i elegant silkespapper osv. Bara det en lyxig upplevelse!
    Fantastisk!

    Den bruna som var nedsatt var jättefin även om en svart nog är mer praktisk...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!