Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tjoho för att PB fick sitt snygga embryo!

    Och tjoho för att Fru E nu ska få högre tempertur. Visst blir man det.Tror dock det var lite längre fram, men lagom till julkylan borde du vara lite extra varm.

    Och kanske ändå tjoho för att tanten kom här idag. Jag har haft alla sorters tankar kring ett ev pluss och just nu vill jag mest av allt ha utredningen avklarad så att jag vet om det är något som kan förbättra oddsen. Så nu blir det blodprover i veckan och en undersökning av livmodern om 10 dagar.

    Men Hattis ska minsann plussa hoppas jag!

  • start september

    Vår tjej kräks av feber, det behöver inte alls vara någon hög feber. Så att ge det febriga barnet den vätska hon ber om har flera gånger blivit kräk istället. Särskilt när det är en hel flaska välling. Eftersom hon faktiskt har feber vet man ju först inte om det är en maginfektion så det blir att stanna hemma  några dagar men hittills har hon alltid velat ha mat när alvedonen verkat och sen inte varit dålig i magen alls.

  • start september

    Hattis,

    håller tummarna för morgondagen!

    Nja, ingen behandling ännu, utan det är de sk dag 3 proverna som tas nu och sen en undersökning där livmodern spolas så att man kan titta på formen, om det finns myom eller ärrbildningar eller något som kan förklara varför de inte vill stanna kvar. För att proverna ska funka fick jag låta bli Albyl Minor denna månad. Ett pluss med efterföljande MF hade bromsat allt ytterligare ett antal månader.

  • start september

    Piggelin, jag som gick över 12 dagar minns också hur det känns. Ta det lugnt, och försök hitta någon dålig DVD-box att titta på eller så.

  • start september

    Nej Hattis vad jättetråkigt. Kan inte se att du tittat in efter ditt minusinlägg. Hoppas så du kan samla lite krafter inför nästa försök.

    Klockarbol, all styrka vill jag skicka till dig. Hoppas du vet att du kan få stöd här när/om du vill. 

    Muggles, lycka till! Jobbigt med många leveranser, men samtidigt kanske lite skön distraktion?

    Känner olust inför morgonen infarsttrafik om det nu är så att allt snöblandat vatten som kommit ska frysa på.

  • start september

    Stor, stor kram till Klockarbol. Jag förstår att ditt liv nu är helt uppoch ner. Hoppas så att du kram få stöd här och IRL av någon du kan anförtro dig åt.

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!