Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag antar att jag inte kommer att orka ta mig in till stan för att titta på julskyltningen - i år heller!

  • BrudSommar2006

    Oj, mer tumhållning, man får börja hålla andra saker än tummar här också för att klara av detta! Vilken spännande vecka det här verkar vara.


    Har varit iväg en sväng och handlat lite julklappar, det går hyfsat bra på den fronten just nu, fast jag kommer inte på några bra saker för barnen att ge alla i julklapp, det är väl det jag har kvar just nu.


    Koko, de där spritsarna låg bredvid kassan på Cervera nyss så jag var ju så klart tvungen att ta en!


    Nu dagishämtning.

  • BrudSommar2006

    Men AM, den där cupcake-sidan var ju helt livsfarlig! Vad bra med mer uppdrag!

  • BrudSommar2006

    I slutet av året kommer våra grannar hem från Japan, vi har aldrig träffat dem, huset har varit uthyrt till olika familjer sedan vi flyttade hit. Nu har vi upptäckt att de har en blogg och då har vi sett att åtminstone ett av deras barn är adopterad, ser ut att vara från Korea.
    Jag trodde först att det var några japanska bekantas barn som var med på bilderna hela tiden men nu har jag förstått att det är deras tjej, väldigt söt är hon.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag hoppas att de är trevliga?! Vi har ju som sagt aldrig träffat dem men nu ska de ju komma tillbaka i slutet av året. Världen är liten!


    Vår andra granne, japanen, påstår att i alla fall hon inte gillar honom! Han har ju onekligen sina sidor även om han är trevlig, snöskottning är inte hans grej och just nu har han pålarpytsar och en trasig spegel liggandes på tomten, ser ju så där hemtrevligt ut... Tror inte han gjort något åt huset sedan det byggdes heller, ser inte ut så utifrån i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, oj då, tänk att någon i mammagruppen hörde dig! Typiskt! Antar att hennes var en mindre sort när den tittade ut?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja du såg att jag skickade länken till bloggen, bra att den kan vara till hjälp!

  • BrudSommar2006

    Vilket jäkla skräp för EA! Inte nog med att man ska kämpa för det förbannade plusset, sedan kan det försvinna också fortare än man anar. Det ska fasen inte få hända.

  • BrudSommar2006

    Muggles, gud vad skönt att det såg bra ut för er i alla fall, tur att det händer nånting positivt nu.


    Vad har vi kvar att hålla tummarna för nu då, en jobbintervju var det va?


    Ska försöka ta mig till Babyland och få Astrid fotad idag, har väntat och väntat på att det ska bli en sån där fotografering någonstans här i närheten och nu äntligen kommer det en.


    Egentligen borde man väl försöka få med båda barnen för syskonfotografering men det vet jag inte om jag orkar men har till lördag på mig har jag sett.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, det verkar väl inte vara något fel på någon av de där tre? Den nedersta såg jag inte riktigt hur fästena eller hålen såg ut dock.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!