• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: men kolla någon anna husläkarmottagning då ... Ta vilken som helst som inte har kötid (det kanske är de mest centralt belägna som är mest poppis). För sedan när du väl är listad någonstans så kan du ju i lugn och ro köa till den du helst vill gå till.


     


    BS: var det Astrids blodprov eller ditt?


     


    Telis: enligt min erfarenhet så är det vanligt med matvägran ungefär precis just då. Det är som om de inte har tid att äta ... Livia krävde en mindre teaterföreställning med badankor på matarens huvud och sång och glam för att äta något och Hektor var också stökig.. Storsonen matvägrade hela sommaren - från 10-13 månader (åt bara skorpor)

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-11-05 11:56:17 följande:
    AM - det finns två som ligger strax i närheten som inte verkar ha kö men de har inte fått lika goda vitsord.
    Strunt i vitsorden. Bättre att vara listad någonstans än inte! Det mesta beror på vilken läkare man får. Och du kan ju alltid gå till Cityakuten OCKSÅ. Seså lista dig nu!
  • fru AM

    Härligt PB! Full fart mot Guldägget - som nu är en Guldblatocyst? elelr vad det nu hette

  • fru AM

    BS: jag trodde nog att det var Astrids prover eftersom jag mindes att det var något prov ni hade kvar att lämna ... Oj - hoppas verkligen att det inte är något farligt! Lilla Astrid! Usch vad det är jobbigt när de ska ta prover på de där små Kram till dig och henne!


     


    Telis: Om jag var du skulle jag nog framhärda lite med maten ... om du orkar. Plötsligt släpper det ju igen. Fast jag VET hur frustrerad man blir innan det gör det. Vill han kanske äta själv? Du kan ju börja servera lite lämpliga finger-food-saker.  Halva frikadeller, äggbitar, kokta potatiskuber, broccolibuketter i miniformat ...?

  • fru AM

    Hur kan ett tvåcelligt vara långsamt? Eller snarare snabbt? Hursom: Jaaa en mini-PB tillbaks! Lyckatillhållertummarnasådevitnarpussipussfrånbarnenochmig

  • fru AM
    Telis skrev 2010-11-05 16:33:12 följande:
    Heja, miniblomman!! AM, på dag 2 har ofta ägget delat sig i 4 celler, så om PBs är 2 celler idag är det nog det dom menat med lite långsamt.
    Tack! Då vet jag. Men långsamt går väl också bra? Jag är inte så snabb jag heller.
  • fru AM
    Telis skrev 2010-11-05 16:48:29 följande:
    AM, det går säkert bra att det är lite långsammare i starten, fast någon gång måste det väl komma upp i normal delningstakt. Men äggen är fantastiska! Det finns dom som vid FET har fått tillbaka 3-celliga ägg, där en cell har "dött" i frysen, där ägget sen börjat dela sig igen och blivit till fullt friska barn. Så coolt!
    Då tror jag till 100% på miniblomman! Tänk vad fantastiskt om vi får två plus och en trådbebis denna månad. Kanske tom två trådbebisar om lill-Snigel behagar titta fram innan månadsskiftet.
  • fru AM

    Tack alla för en mycket trevlig, mysig och bra lunch! Vi är glada att grejerna kom till rätta, Hattis, men synd att det hände överhuvudtaget - hade varit kul att prata mer med dig! Håller tummarna för morgondagens testning!


    Vi är lite matta efter gårdagens middag och trötta barn som härjat hela dagen idag (jag fick ju i alla fall ett par timmars paus från dem ) Nu tv och te, sen natti natti!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!