• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: fruktansvärt för dig att behöva sitta mellan två gravvosar som vältrar sig i babybestyr. Fy sjutton! Bra att du åkte hem och en ros till din chef. Kram!


    Angående brunchen: Bra att du bokat på Elverket, Vickan! De som nu börjar intressera sig för Clarion Sign kan ju boka ett par bord där (för 10 pers) och så får vi bestämma oss senare? 


    Men nu ska jag vara helt ärlig och säga detta: jag tycker det är ganska trist att det NU diskuteras var vi ska gå: OM man nu har en tydlig åsikt om VAR man vill bruncha varför kan man inte ta initiativ själv och vara den som bokar?

  • fru AM

    Muggles: förstår din frustration! Finns det något i avtalet er emellan som du kan eka på eller är det mer abstrakt än så?


    Det låter ungefär som den situationen vi har med Yasuragi. Han anser sig ha rätt till något som vi inte anser att han har rätt till. (I helgen nådde jag i a f insikten att han inte gör det av ondska utan för att han "ser efter sitt hus" (eg mitt hus men vill inte vara petig ) och verkligen tror att HAN har rätt. Det ska bli spännande i hyresnämnden.)

  • fru AM

    Jag blev nog lite snabbt irriterad här - det var först igår som vi artikulerade frågan "var ska vi gå och äta brunch?" - sorry! 


    MEN jag tycker fortfarande att det är så att det är häpnadsväckande få som räcker upp handen och vill hålla i trådarna när det planeras trådgrejor. 

  • fru AM

    Bra, Vickan! (Då gäller det att komma ihåg vilket namn som gäller då ... Inte Viktualia ... )


    Till något helt annat: har ni sett detta supersmarta sätt att skicka inbjudningar: http://www.paperlesspost.com/

  • fru AM

    Dels blir inbjudningarna jättefina och man får öppna kuvertet virtuellt och sedan kan man hålla koll på gästlistan, vilka som osat osv ...

  • fru AM

    Muggles: angående Yasuragi så börjar jag bli rädd att han ska dupera Hyresnämnden och vinna ... MEN jag har en ondskefull plan B i bakfickan ...


    BS: Använder Astrid bodies? Vill hon ha lite kläder? Kom hit och fika och hämta någon dag!

  • fru AM

    Grattis Kikkikikki till en relativt sett långsmal son! Gick allt bra? Återkom gärna med förlossningsberättelse när du vill/orkar/hinner! Kram!

  • fru AM

    Vickan: en helt professionell fråga ...: Vet du om man på ett hyfsat enkelt och snabbt sätt så här i elfte timmen kan få tag på statistik för normalantalet badrum för hyreslägenheter av en viss storlek i ett visst område ... HAr just nu gått vilse på SCB:S hemsida ...

  • fru AM

    Tack Vickan!


    Kikkikikki: missade din förlossningsberättelse - såg den först nu. Tråkigt att det blev så chockartat och ont! Som om det skulle göra mindre ont på oss omföderskor ...! Kram! Har lillkillen fått något namn? Inboxa gärna om du inte vill outa det här!

  • fru AM

    Liten: Hej! Ja Hestra var jag nöjd med och även Stadiums vantar (nååågot billigare) men det gäller att ha många par för inga angöringssystem funkar för oss ... Förutom för Hektors utmärkta finstickade tumvantar med snöre emellan. Undrar förresten om inte Stadiumvantarna hade ett snöre emellan som var löstagbart ... och som sedan försvann ?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!