Inlägg från: Skumboll |Visa alla inlägg
  • Skumboll

    Augusti 2011 - del 2

    Jag hade beställt två kinaklänningar, de var superfina och välgjorda men den ena var för stor och den andra passade inte riktigt min felkonstuerade kropp. Haha! Men nu har jag hittat MIN klänning och till och med ett par fina skor. Nu funderar jag ett band med lite bling-bling att knyta kring klänningen och om jag ska ha slöja. Svåra beslut minsann!

  • Skumboll
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-16 20:57:38 följande:
    Åh, vad fina skor du ska ha!

    Jag hämtade mina skor i lördags. Jag beställde dansskor hos Dance&Gymshop (ligger i stockholm) och de var som gjutna efter mina fötter och så sköna! Så jag är superglad

    Här kommer en liten bild på mina brudskor


    Oh så fina, i guld dessutom!

    Lägger in en bild på mina skor också. Får se om jag kan gå i dem bara... haha

  • Skumboll
    SnartFruSir skrev 2011-05-16 22:02:39 följande:
    Wow, vad roligt! Du blir säkert jättefin, vad du än väljer :)
    Ja, jag hade lite panik för att kinaklänningarna inte riktigt passade men nu känns det bra i både hjärta och mage igen! Det blir säkert bra vad man än väljer men jag är så himla velig alltså. Tungan ute
  • Skumboll
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-17 13:09:37 följande:
    Riktigt söta!
    Har du beställt dem från Matildas fest? Jag har beställt min klänning därifrån... kände igen skomärket, tror de säljer det märket...
    Jag beställde faktiskt ett par från matildas i februari men när jag väntat i nästan tre månader och inga skor kommit så hörde jag av mig till henne och troligtvis var det tyg jag valt slut för hon hade inte fått något leveransbesked om dem. Jag sa att jag kunde vänta ett tag till.
    Så förra veckan när jag köpte min klänning så hittade jag dessa skor, exakt samma modell jag beställde, sista paret och i min storlek. Visst, de är i ivory och jag hade helt velat ha ett par gröna men eftersom jag inte visste om skorna från matildas skulle komma så köpte jag dessa istället. Och ett par hundra billigare dessutom.
    SnartFruSir skrev 2011-05-17 13:09:57 följande:
    Dina skor var jättefina! Vad roligt att det verkar ordna upp sig för dig/er :) Klart att man blir lite osäker om det inte känns helt rätt. Men är det bara bra i magen så brukar det andra också lösa sig - har jag märkt.
    Precis, känns det bra i magen så ÄR det rätt. Hur mycket andra än tycker och tänker så måste man ju själv tycka om det man ska ha på sig.
  • Skumboll
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-17 13:45:44 följande:
    Ja...jag har hört nåt om att det har varit väldigt lång väntetid på skor från henne just nu...tydligen tar hon inte ens emot nya beställningar just nu... Tur att jag har fått min klänning då Tungan ute

    Trist att du inte fick exakt den färgen du velat ha, men egentligen gör det ju inget, eller hur?! Jag skulle bestämt ha ivory som färg på min skor och mina blev guld i slutändan... "Kill your darlings" är ett ofta passande uttryck när man planerar bröllop känner jag. Bara skorna är fina och de passar in i helheten så kommer du nog inte ens tänka på det på din stora dag! Dina är ju dessutom bara så söta
    Ja, jag vet, men jag beställde ju mina skor lååååångt innan hon la beställningstopp på skor. Nåja, nu har jag mina skor och pengarna ska jag få tillbaka från matildas. Det var i alla fall inga problem så det var ju skönt!

    Gör verkligen ingenting, nu letar jag en grön väska istället! Jag tror ju lixom att man blir gift trots att allt inte går som planerat, haha!
    Visst är de söta? Enda problemet är väl hur jag ska kunna gå i dem. Jag kan verkligen inte gå i högklackat. Jaja, det blir ett senare problem.
  • Skumboll
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-17 14:40:55 följande:
    Om du är orolig över att få ont så har jag några tips. Köp geleinlägg, finns massa olika sorter... dämpning under trampdyna, skydd till de ställen man brukar få skavsår eller helt enkelt en lång som ligger under hela foten. Välj det som passar dig och får plats i skon.
    Sen finns det dessutom fotspray som ska minska friktionen mellan fot och sko om man är barfota.

    Vad det gäller att att kunna gå....öva, öva, öva innan... så slipper du känna dig darrig på benen på er dag. Det kanske man är ändå i och för sig, hehe....men det kan nog som sagt vara bra att öva Tungan ute
    Såna geléinlägg har jag faktiskt köpt. Visserligen till ett par andra skor men ska se hur det blir i dessa, de är redan ganska tighta på foten så jag vet inte ens om det får plats. 

    Jag får nog öva lite ja. Darrig lär jag vara ändå, men det vore ju kul att kunna gå lite graciöst dem och inte stappla fram! Tungan ute
  • Skumboll

    Vilka söta skruttis! 
    De frimärkena kör vi på också.... måste nog köpa på mig en rulle till, måste ju ha till tackkorten sedan.  

  • Skumboll
    labbalabba skrev 2011-05-17 17:28:40 följande:
    Galet fina skor! blir lite avis även om jag nog inte skulle kunna gå, eller dansa för den delen, i så höga klackar... 
    Har alla tänkt köpa dansskor o byta?? det hade jag aldrig tänkt på innan.. Jag har funderat lite på att köpa ett par vita ballerinaskor eller liknande som man kan byta till om det krisar..
    Tack!  
    Jag har köpt mig ett par guldiga ballerina jag byter till om det blir alltför olidligt. 
  • Skumboll
    skruttisOmuffis skrev 2011-05-17 21:59:21 följande:
    TACK
    Kan ana vilka färger ni tänker ha!
  • Skumboll
    Summer loving skrev 2011-05-17 21:59:20 följande:
    labbalabba skrev 2011-05-17 17:28:40 följande:
    Galet fina skor! blir lite avis även om jag nog inte skulle kunna gå, eller dansa för den delen, i så höga klackar... 
    Har alla tänkt köpa dansskor o byta?? det hade jag aldrig tänkt på innan.. Jag har funderat lite på att köpa ett par vita ballerinaskor eller liknande som man kan byta till om det krisar..
    Jag har också tänkt införskaffa ett par söta men sköna ballerinaskor att byta om till ifall de andra sviker mina fötter efter några timmar!!

    Imorgon ska jag iväg och prova min vigselring och om den känns rätt och matchar fint med förlovningsringen blir det en beställning med gravyr. Blivande maken tittade ut sin tillsammans med mig i förra veckan, så den ska det också läggas en beställning på + gravyr.
    Jag behöver aldrig undra...jag vet hur underbar du e´!
    Kan nog vara skönt med ett par bekväma skor också. Vet inte hur det ska gå till dock, klänningen blir ju alldeles för lång med ballerina... 

    Kul med ringen! Vi hämtade våra i.... mars typ men vi vet inte vad vi ska gravera in. 
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2