Inlägg från: Skumboll |Visa alla inlägg
  • Skumboll

    Augusti 2011 - del 2

    SnartFruSir skrev 2011-02-04 12:14:07 följande:
    Ja, men det förutsätter man ju att det blir Skrattande Jag har bett fotografen att ha med en kamera som tar bort 5 kg, inte lägger på...
    Photoshop!!
  • Skumboll

    Jag har funderat på bröllopsförsäkring men vet inte riktigt...
    www.brollopsforsakring.se/

    Man ska nog verkligen lusläsa, låter ju lite för bra för att vara sant. Men jag har å andra sidan haft lite dåliga erfarenheter av försäkringar jag behövt använda, så jag kanske är lite extra negativ.

  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 17:08:48 följande:
    Åh vad roligt!!!!! Har du bilder?
    Nix, de är specialbeställda hos guldsmed. Inte för att de är special special men ändå. Jag visar när de kommer om 1,5 månad.
  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 17:28:27 följande:
    Aha! Min ring kommer jag nog få designa själv eftersom jag fortfarand einte har hittat någon och jag har gåptt igenom alla annonser för smyckesbutiker/guldsmed på bröllopstorget... och även måbga och andra i butik...
    Går bra för mig va? haha
    Vad är det för typ av ring du vill ha då? Någon speciell stil?
  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 17:49:42 följande:
    Mjaeja hahah Inte en slät som jag vet är det mer praktiska men nu är det "flickhuvudet" som shoppar och då är det allt annat än praktiskt. Den här gillar jag, dock är den lite för hög, tror 7,6 mm... : dvs endast princessringen... som kostar närmare 20.000:-


    Sen den här för 27.000:-


    Så något i mitten och på sidorna.....men inte till den prislappen :) provade på guldfynd somhamnar inom mitten och sidorna men nej....kändes nog lite "billig"
    Superfina! Men vilka jäkla priser! Förvånad

    Min är faktiskt en väldigt klassisk solitär, opraktiskt som fasen men ack så fint! 

    Ska du ha vitt guld eller gult guld?
  • Skumboll
    TheD skrev 2011-02-05 18:05:48 följande:
    Rött :) Förlovningsringen är röd så jag vill inte blanda!
    Nä, blanda är nog inte så fint!
  • Skumboll

    Planer: Vad roligt att det är officiellt!
    Nix, inbjudningarna skickar vi inte ut förrän i april/maj. Däremot ska vi skicka save the date nu i veckan.... lite sent men...

    Jenny P: Jättetrist att höra om svärfar!
    Jag tycker inte det är egoistiskt att behålla datumet, precis som du säger så kan man ju inte veta när rätt datum är heller. Allt kan ju gå snabbt eller så hänger han kvar längre än väntat. Ingen kan ju spå i framtiden! Och han finns ju med er även om han inte är där i egen person. Kram till dig och jag hoppas ni kommer fram till något som känns okej. 

  • Skumboll
    Fröken T skrev 2011-02-08 13:29:39 följande:
    Oj vad jag har missat i den här tråden!

    Senaste veckan har sakert börjat falla på plats. Toastmastrar är klara. Har äntligen fått svar från en vigselförrättare som faktiskt kan, inte tiden vi ville men en timme senare, vilket är helt ok, så det är typ bokat. Och det bästa av allt är att jag precis varit hos sömmerskan som jag ska sy upp min klänning. Och jag tycker så mycket om henne, det kommer verkligen att bli toppenbra! Är så glad över att jag beslutade mig för att sy upp här och inte måttbeställa nånstans ifrån.

    Skrattande

    Nu ska jag göra det sista på inbjudan och sen trycka. Nån som har nåt tips på bra tryckeri i Sthlm? Digitaltryck tänker jag mig.
    Jag har irrat runt hos olika tryckerier men det finns många som är "sådär" måste jag säga! Men så hittade jag norrmalmstryckeriet i sollentuna, toppentrevliga och väldigt duktiga så de kan jag rekommendera!
    Jag hämtade våra save the date där igår som jag har skickat iväg idag!!
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2