Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Hahaha, oooops var ju absolut inte meningen att vara oartig Flört Nu har jag ändrat så varsågoda att titta förbi igen Skrattande


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-01-17 13:53:48 följande:
    Hyggligt! ;)

    Hur kommer det sig att ni valde Balder?
    Vi ville vara på ett ställe där man kan fixa lite själv för att hålla nere kostnaden, ta med egen alkohol osv. Läste sen om någon annan som hade haft bröllopsfest där och att om man tog catering hos de så fick man låna lokalen utan extra kostnad också. Dessutom ligger det centralt, smidigare för våra många långväga gäster!
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-01-17 14:19:19 följande:
    Absolut! Är det röda eller gröna matsalen ni ska ha? Har gått på Högskolan och jobbat på kåren så dom lokalerna kan jag ;) Supersmidigt. Albrecht brukar vara bra att ha med att göra när det gäller mat och så :)
    Det är gröna matsalen, lite trevligare och en trevlig innergård också :)
    Ja de verkar väldigt bra och trevliga, ska bli spännande att gå dit på lördag o titta lite mer så man kan börja tänka och planera mer i detalj. Jag har nämligen precis insett hur mycket detaljer det är att tänka på när man ska fixa allt själv haha, hade vart skönt o slippa men å andra sidan är det kul också :)
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Förresten du som har erfarenhet av lokalerna ;) Vi ska vara 80 pers i gröna, inga förslag på hur bordsplaceringen kan se ut, om du varit på någon liknande middag där innan?


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-01-17 14:39:04 följande:
    Inte liknande middag så, vi har ju haft studentsittningar å då dukat ett rakt honnörsbord och sedan raka långa bord, typ E-form... tro att det är den bästa där inne, det finns ju ett par pelare i lokalen har jag för mig, men de kan du undvika om du flyttar runt lite :) ett U bör funka bra, om ni får plats allihopa :) sedan har ni ju direktaccess till innergården där för ev rökare osv.. det är ju praktiskt å trevligt om ni får fint väder vilket vi hoppas på :)
    Ja pelarna är lite dumma för bordsplaceringens skull, samtidigt gillar jag utrymmet med sofforna i mitten. Menar du att man kan flytta de? (sofforna) För det hade ju varit bra! Tack för tipsen, vi får ta en ordentlig titt på lördag och hoppas vi hittar någon bra lösning! Glad
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Nu börjar det verkligen hända grejer, shit det är mindre än fyra månader kvar!!
    Osa har börjat trilla in, på tisdag ska jag till frissan o prova frisyrer, i helgen gjorde jag placeringskorten samt gjorde en mall för vigselprogram och började med festhäfte, har precis skrivit ut blanketten för hindersprövning, ska provsmaka tårta till helgen och snart är det dags att åka till Tyskland för att handla dricka. Har börjat försöka göra ett "schema" för själva bröllopsdagen samt vad som ska göras dagarna innan med (naglar, frissan och andra förberedelser) det är ju en del att pussla ihop. Puh!! Skrattande


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-02-01 10:17:39 följande:
    Vad ska du ha för frisör? Jag börjar bli snål känner jag och funderar på att ta hjälp av mina tärnor och make up-artist för att fixa frisyren.. Ska inte ha nåt superavancerat ju och  min frisör tar nästan 3000 kr för brudfrisyr..
    Jag har en gammal klasskamrat som är frisör i Gbg som ska komma hem till mig och fixa hår och smink. Känns jättesmidigt och roligt när det är någon som känner både mig och min tärna :)
    Har du ingen gammal bekantskap som är frisör? ;)
    Har du tänkt att göra akryl-naglar inför bröllopet? Isf ska Mist ha ett bröllopspaket där både hår, smink och naglar ingår (plus lätt sminkning till brudgummen om man lyckas övertala han till det :P) Minns inte vad det kostar, men som sagt om man ändå skulle göra naglar också så kanske det känns mer värt.
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-02-01 11:24:31 följande:
    Ah! Min make up-artist är min lillasysters kompis, hon är utbildad och superduktig. Pratade med henne om håret och hon testar gärna om vi kan hitta på nåt med det oxå. I förväg då, så vi inte står där på dagen i panik ;) Naglarna har jag kompis som kan fixa med, om jag nu gör så mycket med dem vill säga.
    Låter som en bra plan! :)
    21 maj 2011
  • AnnC81
    chriss82 skrev 2011-02-16 20:28:02 följande:
    Nu är äntligen inbjudningarna utskickade. Fått flera positiva sms o samtal, som tycker det ska bli superkul att gå på bröllop.
    Beställde ringen i lördags. Byter till vitguld. Det blir en slät ring som förlovningsring och vigselringen är den till vänster. (Med diamanten som "står ut" lite... Känns jättebra!



    Hur går det för er andra?
    Härligt, och skitsnygg ring!!
    Vi har också fått massa positiva kommentarer om bröllopet efter att inbjudningarna skickades ut och det känns verkligen jättekul :)
    Grattis till huset förresten! Var det budgivning? Känns inte som husen går upp så mycket nu, eller har jag fel? (jag har inte stenkoll men får den känslan) Det är ju positivt för er om ni fick bra pris isf menar jag, vi köpte vårt för 1½ år sedan och då var det tyvärr alldeles för många som ville ha hus :P

    Jag provade ju frisyrer förra veckan, så nu har jag bestämt hur jag ska ha. Det var ovant att vara så fin i håret, men det kändes bra och roligt ;) Provade även klänningen ytterligare en gång. Har gått ner 7 kg sedan jag köpte den och den sitter mycket mycket bättre nu även om den satt ok för 7 kg sedan också. Men nu känns det verkligen kanon! Hade möte med Gullkragen i tisdags och diskuterade tårta, ska få ytterligare smakprover nästa vecka. De verkar verkligen vara skitbra att ha att göra med. Tre månader och 4 dagar kvar här nu...
    21 maj 2011
Svar på tråden Boråsbrudar 2011