Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Vad ska du ha för ring RockTroll? Jag måste börja kolla nu känner jag... och speciellt när du nämner det där med diamantpriserna ju :P


  • AnnC81

    Ja så tänker jag med angående att ha nån som hjälper till (grillar och/eller serverar), de man känner är ju med som gäster så det går ju inte... men man kanske kan kolla runt bland vänners vänner?

    Jag mailade till den här adressen för att boka präst
    boras.samfallighet@svenskakyrkan.se  
    Man kan ju alltid fråga :) Vi får iofs inte heller reda på VEM som kommer att viga oss förrän i början på nästa år tror jag, men man kan boka en tid iaf...


  • AnnC81

     


    RockTroll skrev 2010-08-20 11:21:42 följande:
    Jag ska ha ringen Solvind från Schalins. Är en del diamanter så jag blev lite orolig. Tänkte ändå köpa den i förväg för att jag är stensäker på att jag vill ha den så det spelar ingen roll om jag köper den nu. Är dessutom en av våra dyaste poster. Har bild i mitt galleri :)

    Jättefin ring! Nåt sånt kan jag också tänka mig, dock har jag lite problem för min förlovningsring är lite speciell med en diamant i... känns inte så lätt matchat. Funderar på att göra om den om jag inte hittar nåt som passar.. kan iiiinte bestämma mig!! :P


  • AnnC81

     


    TiinaochMattias skrev 2010-08-20 11:33:47 följande:
    Åh vilken vacker ring!!!  När min syster gifte sig gick dom till en guldsmed med överblivet guld dom hade hemma och bad henne göra ringar, det enda dom köpte till var diamanter och titan el vad det nu är man har för att ringen ska bli i vit guld, kan tala om för er att deras ringar är värda ca 25 000 men dom betalade inte många tusenlappar med tanke på deras guld dom hade i skräpandes i byrålådorna. Ett tips bara om du nu inte hittar någon som matchar så skapa din egna!

    Tack för tipset! Det är faktiskt ingen dum idé... får börja gräva efter guld hemma :P
    Fast vet fortfarande inte hur den ska se ut för att den ska matcha, blir tokig när jag inte vet. :)

    Håller tumme för dig RockTroll att de har din ring!


  • AnnC81

     


    TiinaochMattias skrev 2010-08-20 11:46:40 följande:
    RockTroll: Ja det var ju skillnad!! Och om nu hittar den man vill ha för mindre pris väljer man ju självklart det billigare alternativet! Och har man inte guld hemma så blir det inte särskilt lönsamt med att tillverka sin egna! Hoppas du får din ring..AnnC81: Har samma problem som du har ingen aning om hur jag vill att min ring ska se ut?? Får väl sätta sig i en butik och prova olika modeller och sedan leta upp guld man har hemma och eventuellt gå och designa våra egna ringar!Ne nu ska jag ta och laga mat till barnen och gå ut och njuta av det fina vädret hoppas det håller i sig över helgen oxå!Ha en trevlig helg alla!!

    Ja, jag tror också man får börja där, gå till en butik med stort utbud och prova prova prova tills man hittar nåt som känns rätt. Sen kan man ju som du säger samla sitt guld och gå till smeden och säga vad man till slut vill ha. :) Det kör vi på!

    Hoppas verkligen vädret håller i sig, jag ska på bröllop i Stenungsund imorgon. Så passande! ;) Ska kolla in vartenda move, hahaha... trevlig helg till dig! :)


  • AnnC81

    Jag håller med föregående talare, säg att barnen får stanna hemma. Era egna barn är ju en annan sak... det får man ju hoppas att folk förstår.

    Nu har jag bokat DJ till festen, känns skönt att få en till sak avklarad :)


  • AnnC81

    http://www.djzone.se/index_framsida.html
    Hittade de efter lite googlande, känns ju seriösa och erfarna på hemsidan iaf så det blir nog bra. Han rekommenderade paketet som de hade på framsidan för 2500 kr för en fest till ca 75 personer som vi kommer bli. Tycker det känns ok.


  • AnnC81

    Haha, det gäller att söka med rätt kombination och ibland har man tur.. varsågod! ;) 


Svar på tråden Boråsbrudar 2011