Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Aasa81 skrev 2011-04-14 21:37:23 följande:
    Vi gifter oss i början av juli och eftersom det är semestertider, så tar det väl lite extra lång till för dem att pussla ihop semesterscheman tror jag....Spännande för er, då är det ju inte lång tid kvar nu:D Hoppas att din pappa har en bra dag...men det är ingenting att oroa dig för, försök njuta av tiden här innan och dagen D...även om det kanske kan vara svårt.

    Jag har aldrig varit inne i kyrkan som vi har bokat, så det ska bli riktigt kul att träffa prästen och titta sig omkring:)

    Även om det är kortare tid kvar för oss, än för er...så börjar det kännas lite på allvar nu när man beställt blommor, börjat kika på tårtor m.m.

    Men vad ska man göra av all tid som man lagt på detta efter att man har gift sig?!? Känns som man kommer att få riktigt mycket fritid då:) ...
    Ah det är klart.. jag är väldigt nöjd med vår präst iaf sen jag träffade honom igår, han var hemma hos oss och fikade, dock bara med mig eftersom m2b är bortrest i jobb och kommer inte hem förrän två veckor innan det är dags... (!!) men nu fick jag koll på hur vigselprogrammet ska vara upplagt, så nu är det i princip klart.. check! ;) Sen träffas vi igen i kyrkan i mitten på maj när m2b har kommit hem. Har heller inte varit i våran kyrka än hehe, har bara sett bilder inuti. Vilken kyrka gifter ni er i?

    Jag undrar också vad man kommer lägga ner allt tid på sen när "det är gjort" haha, tycker faktiskt det ska bli riktigt skönt som det känns just nu! Alldeles för mycket i huvudet nu. Men det finns alltid andra saker att börja planera för sen så småningom, när "stormen" lagt sig ;)
    Loche skrev 2011-04-14 21:44:27 följande:
    När jag ringde fick jag besked att man kan boka tidigast tre månader innan,,, skumt detta.
    Menar du kyrklig eller borgerlig vigsel?
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Mirjami skrev 2011-04-15 10:47:28 följande:
    Jag gifter mig en av de populäraste helgerna tydligen- Den sjätte Augusti! Jag tog den helgen (bokade för 14 månader sedan) för det var mitt i semestern för de flesta i familjen och jag trodde det var en annars rätt lugn helg. Tur att jag var ute i tid. Bokade lokal, kyrka, vigselförättare, hotell och mat medan snön låg kvar för ett drygt år sedan redan! Under året har jag planerat endast i omgångar, för vissa saker måsta man ju "vänta in" att planera. Nu är det ju hinderskapsprövningen kvar och lite detaljer såsom smycken, nya skor till min dotter och så bara. Annars är det ju egentligen bara till att vänta till Juni då det kan börja rulla på igen! Då kommer de sista finputsningarna, de sista mötena och så. VAD TIDEN GÅR SAKTA NÄR MAN ÄR UTE I GOD TID!!! Fast sådan är alltid jag och min karl. Vi är aldrig sena till något, vi planerar alltid allt och är ute i god tid. Och vi får alltid sitta och vänta på att klockan ska gå. Men så är allt ordentligt organiserat också!

    Är det någon fler som ska gifta sig i Seglora Kyrka den 6 Augusti? Tänkte om man kan dela på kostnaderna kring blomsterarragemang i kyrkan om vi ska ha samma eller liknande tema nämligen?
    Hahaha vad roligt, för jag är precis likadan... började planera i mars förra året, bokade då allt och har sen fixat och förberett det som går så tidigt. Och jag håller med om att tiden har gått sååå sakta, men nu när det bara är 36(!!) dagar kvar så känns det helt plötsligt som "vart tog tiden vägen??" Konstigt det där! :P
    Skrattar när jag läser att ni aldrig är sena till något för vi är också alltid tidiga. När vi skulle träffas på vår första dejt har det i efterhand sig visat att vi båda kämpade och gick jättelångsamt för att inte vara på vår mötesplats alltför tidigt. Vi lyckades komma dit prick kl 15 båda två efter lite ansträngning. ;) Däremot när det gäller annan planering så är det jag som står för det, m2b har mottot som de flesta karlar: "det löser sig" ;)
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Jag blev kidnappad igår - igen! Hahaha... nu blir det nog inga fler möhippor.. :)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Tinzi skrev 2011-04-20 13:32:53 följande:
    Men vad innebär det? när kan man skicka ut inbjudningar m. datum och tid? vi har ju gäster från spanien /australien som måste veta 6 mån innan :(
    I så fall skulle jag börjat med att skicka ut save-the-date kort, bara så de kan boka upp de datumet samt flyg/hotell med mera, sen när ni vet tiden skickar ni ut de riktiga inbjudningarna :)
    21 maj 2011
  • AnnC81
    vittochsilver skrev 2011-05-02 20:53:40 följande:
    Nu sitter jag och funderar vad vi ska ha för låt när vi går ut ur kyrkan, några förslag är:

    Vilken härlig dag - Ted Gärdestad
    Crazy in love - Jill Johnson
    Underbart - Calle Moreus & Orsa Spelmän
    I´ve got a feeling - Black eyed peas

    Vad tycker ni? Andra förslag?
    Jag har ett tips. Brolle med "Det är hon". Den gick brudparet ut till på en kompis bröllop... skulle själv kunna tänka mig att ha den om inte hon redan hade haft den :) Underbar och glad!
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Egenyligen skulle vi ha gift oss idag, men eftersom det såg så tråkigt ut den 7 maj förra året (det hade knappt blivit grönt ute än) så flyttade vi fram datumet två veckor. Synd säger jag idag för det är det underbart väder ju! Och grönare än någonsin. Jaha, bara att hoppas på att det blir lika fint eller åtminstone regnfritt den 21:e. Nu är det full fart framåt säger jag bara, fattar knappt att dagen snart är här efter så mycket planering och längtan!


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Ååh lycka till imorgon!! Vart blir det? Nästa vecka är det vår tur :)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Sarkastisk ljubicica skrev 2011-05-19 00:19:35 följande:
    Nu är jag gift! Vi gifte oss i Kinna, i MAriebergsparken. De var helt fantastiskt! Vill bara rekommendera Rammefors konditori för er som inte har beställt bröllopstårta än. Vi beställde en moussetårta med chokladbottnar och smak av vit choklad och hallon. Den var himmelskt GOD, tog slut på bara några minuter, även folk som aldrig äter tårta åt av den!

    Lycka till på lördag AnnC81!
    Vad härligt, grattis! :D 
    Och tack :) 
    Vi har redan träffat på en tråkig sak, vår sångerska har blivit sjuk :( Sången i kyrkan som betyder så mycket för oss, och sångerskan är en nära vän till mig och hon kan inte komma alls nu. Det löser sig nog men väldigt tråkigt.
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Hur mycket tar hon för att sjunga en låt? Den andra låten fixar gitarristen själv nämligen. Den vi skulle behöva hjälp med är ganska speciell, you are my rock heter den, med delta goodrem.. Det är ju ganska kort varsel att lära sig den :/


    21 maj 2011
Svar på tråden Boråsbrudar 2011