Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Nej man kan ju inte riktigt jämföra Ellagården och en sportstuga/bygdegård.. det hänger ju lite på budget och prioritering av saker. För oss är det inte viktigast att det ska vara så fint som möjligt även om det så klart hade var kul, men det viktigaste är att vi kan ha en fest för alla våra nära och kära och att vi alla har roligt. Sen har vi ju ett hus som måste prioriteras också, hade vi inte haft det så hade vi kanske kunnat lägga undan mer... i vinter ska köket renoveras och det ska också bli grymt kul :) (eller ja, mest kul när det är färdigt då kanske, haha) 

    Sommaren 2011, ja det är sant, det roliga blir kvar.. :) Det var svårare än vad man trodde det här med ringar, och att det ska passa... jag har ju nästan bestämt mig för att göra om min förlovningsring nu eftersom den inte passar med något annat... Ja man får tänka efter ordentligt iaf.
    Ska iaf att kolla om klänning, återkommer :) 

    Jag tycker lite synd om min m2b nu, vi är båda två tokförkylda och om ett par timmar måste han flyga till Mexico.. fick reda på detta igår kl halv fem. Vi är inte så glada... hela helgen förstörd och så skulle vi börja på en buggkurs nästa vecka. Åh vad jag känner att jag måste klaga av mig hehe, fel forum kanske...


  • AnnC81

    Sommaren 2011, har kollat om klänning nu, hon letade också och kunde inte hitta någon så hon sydde upp den. (den är jättefin!)
    Om du är intresserad av en begagnad så är hon villig att sälja sin, hon har storlek "38". Om det funkar och du är intresserad så säg till så förmedlar jag kontakten så du kan få se lite bilder!


  • AnnC81

    Sommaren 2011, jag har gett henne din mailadress nu så hon kan maila bilder till dig. Hoppas att det är vad du letar efter och att ni kommer överens i så fall! :)


  • AnnC81

    Oj, fler som är sjuka här alltså.. usch.. krya på er alla!!

    Chriss82, lycka till på husvisningen! Så det är fortfarande mycket folk på visningarna.. när vi köpte vårt var det 40 familjer som tittade.. det var en lång och jobbig budgivning! Följer husen lite grann, speciellt i vårt område.. såldes ett riktigt renoveringsobjekt nu, det gick upp från 650' till 1265'... sjukt...


  • AnnC81

    Som2010, tycker det låter jättesnyggt, är själv ett fan av svart och vitt ;)
    Det var ett bra pris på bukett också, vart var du och kollade? (från att ha tyckt att tusen spänn är svindyrt för några blommor... :P)

    Jag blev själv tokig när jag letade lokal haha, nu tänker jag inte ändra mig mer.
    Ymergården ska visst va ganska poppis, har ni kollat det?
    Annars om ni tycker lokalerna är tråkiga så kan man ju piffa till de ganska mycket. Det gick ett program på tv3 för ett tag sen som heter "Vårt bröllop i era händer", de gjorde ju om värsta sunkiga lokalerna till rena paradiset. Vill ni ha lite inspiration så kolla på de avsnitten, de ska fortfarande kunna ses på tv3 play. http://www.tv3play.se/program/vartbrollopierahander


  • AnnC81

    Men gud, hjärnhinneinflammation låter inte så jätteroligt!! :/
    Men, måste man ändå vara hemma o vila så passar det ju bra att kunna planera bröllop! ;) (dock kan man anstränga sig ganska mycket över det också har vi märkt hehe)

    När du sa Rångedala så kom jag på att de också har en bygdegård som jag hört ska vara bra.

    Jag tänkte först på Rångedala plantskola som vi ska köpa häck av till våren och tänkte "vad bra, då kan de ju slänga med en brudbukett i priset!", men kom på sen att jag vet vart handelsträdgården ligger! Ska nog kolla detta också sen, tack för tipset! :)


  • AnnC81

    Hihi, jag gråter också när jag kollar på detta program.. har inte sett alla avsnitt och de jag har sett var ett tag sen, så det ska jag nog ta och kolla lite på i helgen tror jag när man ändå är gräsänkling ;)
    Jättebra tisp med boken, det är ju lätt att glömma små detaljer som man kommer på lite här och där annars! Här ska antecknas! :D


  • AnnC81

    Hmm, jag var i stan idag och eftersom vi pratat en del blommor i tråden så hamnade jag helt omedvetet och oskyldigt inne på Buketten (hehe) och frågade hur mycket de tog för en bukett ungefär som jag vill ha, ca 1000 kr där med så det var ju ganska bra! :) Ska kolla lite mer dock innan jag beställer nåt ;) 


  • AnnC81

    Åååh spännande, vart bär det av?
    Vi kollar också för fullt och kan inte bestämma oss vart vi ska åka riktigt.
    Hotell hittar man alltid, finns ju massa bra sajter för det :)

    Någon som har tips på resemål i slutet av maj? Vi är inne på Grekland men är rädda att det inte hunnit bli så jättebra väder än..?


  • AnnC81

    Som2010, jag har tyvärr inte så bra koll på det, jag har en gammal klasskamrat som ska fixa hår och smink på mig och hon tar 1000 kr, men det är ju "kompispris"... hur gick det hos frissan annars, någon du kunde tänka dig?

    Sommaren 2011, vart i Grekland var du när du var där i maj? Vi var nämligen jätteinne på att åka till Thassos, hittade ett jätte fint nybyggt och barnfritt hotell där och det hade varit perfekt.. sen läste jag i något forum en som hade varit i Thassos i slutet av maj och det hade regnat nästan hela veckan.. då blir man lite tveksam..

    A6vis, kul för er att ni fick lokalen ni ville ha!


Svar på tråden Boråsbrudar 2011