Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Oj här har det skrivits sen jag var inloggad sist ;) 


    Kul med ännu fler nya, välkomna :) 


    Rocktroll, vilken vändning! :) Kul att det känns bra för er med detta upplägget istället! Vad för typ av restaurang är ni ute efter? Jag har varit på Köket en gång, god mat och mysigt. La copita kanske? Annars ska det väl vara väldigt bra på Grand med? Nära till bröllopssviten sen ;) 


    Sarkastisk ljubicica, jag tycker det låter fint med vitt, silver och fuschia, jag tycker inte det ska spela nån roll vilken årstid det är, jag tycker man tar det man tycker är fint och det som passar er.. men om det ska vara så så är ju fuschia en ganska stark färg och det kan väl inte vara fel på våren? :) Angående inbjudningskort så behöver det ju inte vara så avancerat för att det ska bli fint. Själva har vi köpt dubbelvikta A6 kort i pärlvitt (eller vad färgen heter, det glänser lite) och ska skriva ut de på vår färgskrivare hemma. Ett monogram på första sidan och texten i kortet. Sen klistrar jag på ett par pärlor bara på framsidan också så det livar upp lite.


    Aasa81, jag var på ett bröllop med lila tema, tror jag skrivit det i denna tråden innan att toastmasterns hår var lila, så det är ju ett hett tips ;) Haha, nä annars vad jag kommer ihåg från det bröllop var att de hade lila "spindelväv" på borden, vita små favours boxar med godis i med lila tyll över som dekoration, lila "diamanter" utspridda i ett mönster på gästboksbordet. Det går ju att hitta på hur mycket som helst med lite fantasi :) 


    På våran front har det också hänt en del, jag skrev tidigare att jag inte tänkte ändra mig angående lokal igen, men nu har vi gjort det haha! Ska vara på Restaurang Balder vid högskolan istället, finns en sal där inne som är lite finare med en mysig innegård. Blir lite smidigare för våra långväga gäster eftersom Scandic ligger några meter ifrån bara. Så det känns bra! Sen har vi äntligen gjort om våra ringar, så nu är det också klart! Lägger upp en bild i galleriet snart. Har även bokat bröllopssvit på Grand. Nu väntar jag mest till januari då vi får reda på vilken tid vi kan vigas så att vi kan göra klart inbjudningskorten och skicka ut dom. :)


     


  • AnnC81

    Det här pappret som vi har testat på är lite glansigt, eller "glattigt". De blev inte alls skrynkligt, blev jättefint. Var flera månader sedan vi testade och de är fortfarande fina :) Våga prova! ;)


  • AnnC81

    RockTroll, Jag har varit på Georges en gång och det var på alla hjärtans dag, vilket nog inte var en bra dag att gå dit på... massa par de hade trängt in tycker jag och maten var sådär. Min m2b har dock varit där tidigare och då har det varit bra har han sagt. Men om ni är köttätare så kan jag rekommendera Köket faktiskt, där väljer man först vilket kött man vill äta, sen väljer man tillbehör som vad för potatis man vill ha, sås och sallad. Det var riktigt bra :)


  • AnnC81
    Aasa81 skrev 2010-12-29 00:41:42 följande:
    Jag var där i förra veckan och tänkte boka tid. De var inte otrevliga, men heller inte jätte trevliga. De tyckte att jag skulle komma tillbaka i mars för att boka tid. Men nu börjar jag tvivla på om jag verkligen vill boka tid där...

    Jag tycker att det är svårt att veta hur lång tid i förväg man ska boka in olika saker. Olika bröllopstidningar säger olika saker och tex frisörer i samma stad säger olika. En frisör jag var inne hos tyckte att jag skulle komma och boka tid direkt efter nyår, andra har sagt slutet av februari, mars osv. Endel florister säger nån vecka innan och andra vill ha längre tid på sig. Man kan lätt känna sig lite förvirrad:)
    Jag tycker det är konstigt att de säger "kom tillbaka i mars", de borde ju passa på att få en kund tycker man. Man vill ju gärna ha sånt avklarat när man har bestämt sig.
    Blommor ska iaf jag beställa från Buketten, jag var inne där för ett par månader sen redan bara för att fråga lite, hon kunde ta min beställning redan då, eller så kunde jag komma tillbaka senast ett par veckor innan. Nu vet jag nog vad jag vill ha så ska nog dit snart o beställa utan att känna mig "dum" för att vara "för tidig". Solig
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Vilka fina klänningar båda två! Glad

    Här är inbjudningskorten färdiga för att skickas nu, kommer att skicka iväg de nästa vecka tror jag.. det börjar närma sig!! 


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-01-07 22:30:30 följande:
    Här är min klänning :) fyndad på Lillys rea, 3900 kr istället för 6500 :)
    Också superfin! Känns extra bra när man kan fynda lite också :) 
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Fossing77 skrev 2011-01-10 09:30:24 följande:
    Annars kan man ta vilken design man vill till en bra guldsmed så kan han göra en kopia :) Kompisen rekommenderar Guldsmedjan i Borås, han är tydligen jätteduktig.
    Jag har också varit på Guldsmedjan, blev jättebra och bra pris! (speciellt om man har eget gammalt guld att använda)
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Snyggt!
    Så du fick igång Paypal kontot också, bra jobbat :)


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Piilan skrev 2011-01-17 12:33:45 följande:
    Allt bara krånglar...
    Här har det hänt mycket men inte så roliga saker...
    Känns som att ge upp bröllop 6 aug är nära!
    Men det är bara att ta nya tag letar just nu efter ny lokal och nytt bageri!
    Någon här som vet ett bageri som gör moussetårtor?
    Sambon försöker peppa mig...
    Det låter inte alls kul! :/ Är det lokalen som strular alltså? Vart skulle ni vara?
    Det kommer säkert att lösa sig för er, ni har ju över ett halvår på er.  Vad är ni ute efter?
    Angående tårtor, Gullkragen ska vara väldigt bra vad jag hört, och de gör moussetårtor också. http://www.gullkragen.se/

    Här har precis inbjudningskorten skickats, har en liten klump i magen som undrar om allt blivit rätt nu - nu går det ju inte att ändra på något i inbjudan :) Men jag tror det blir bra! Det känns iaf väldigt mycket mer verkligt just nu! På lördag ska vi ha möte med restaurangen och gå igenom allt med mat och lokal.
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Piilan skrev 2011-01-17 12:49:24 följande:
    nej det kan man lugnt säga...
    Vi skulle vara på Ellagården men det stod i bt att de begärt likvidation och de har inte svarat på mina mail... så jag vågar inte chansa på dem... det var ju där vi ville ha vår bröllopsfest men det känns för osäkert!
    Gullkragen är den som klart har bäst tårtor i staden och vi skulle bäställt därifrån vilket var bestämt sedan länge men då har de semesterstängt just när vi ska gifta oss otur ala otur!!!
    Vi vill ha ett ställe där de fixar mat, dukning dvs rubbet! gärna lite speciell miljö ex lantligt eller så svårt att förklara!
    Vart ska ni vara?
    Oj, men det var väl fler här inne som skulle vara på Ellagården??
    Går det inte att ringa till de? Förstår att det känns osäkert i vilket fall!
    Jag kan också rekommendera Hofsnäs, var på bröllopsfest där förrförra sommaren och det var jättefint!
    Sen hittade jag ett annat ställe när jag höll på att leta som mest själv http://www.valakursgard.se/brollop_fest har ingen aning om hur det är där och ligger visserligen också lite utanför Borås, men det såg lite mysigt ut! Eller Yxhammargården då, inte så lantligt kanske men verkar fint...
    Vi ska vara på Restaurang Balder vid högskolan, vi ska fixa allt själva och det ligger centralt så helt tvärtemot era önskemål ;)
    Vilken osis med Gullbergs.. men det måste väl finnas fler som gör moussetårtor i Borås.. ring runt till några konditorier och kolla?
    21 maj 2011
Svar på tråden Boråsbrudar 2011