Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Jag har beställt diamanter till min ring idag på diamantia.com . Nog för att jag inte har fått hem de än men vilken bra service.. mailade en fråga och fick svar inom en kvart, och dessutom var svaret positivt ekonomiskt för mig.. gillar när de inte bara tänker på att sälja så mycket och dyrt som möjligt ;) 


    I helgen gjorde jag en koreografi till vår "bröllopsvals". Bara väntar på att m2b ska komma hem nu så jag kan presentera den för honom, hihi... har med ett "dödslyft" i slutet, blir spännande o se om han klarar att lyfta mig ;) Om inte annat så håller jag på att gå ner i vikt nu inför bröllopet. 10 kg ska bort, 2,6 är redan fixade :) (förhoppningsvis går jag ner resten redan i år, så det blir en riktig utmaning att hålla vikten sen...)


    Sommaren 2011, du fick väl bilderna på klänningen, var det så som du hade tänkt? 


    Funderar fortfarande på resor, ja Cypern kanske kan vara nåt... har aldrig varit där. Blev för ett ögonblick även sugen på Maldiverna men det kanske blir lite dyrt ;) men det hade nog varit underbart!


  • AnnC81

    RockTroll, bra jobbat med dina 10!
    Kör du någon speciell metod? Jag är med i Viktklubb.se, jag är en riktig jojo... jag gick upp mycket i vikt när jag flyttade hemifrån för tio år sedan, gick då ner 23 kg och sen dess är det ca 10 upp och ner (så jag har iaf aldrig gått upp så mkt igen och kommer aldrig göra det!). Som sagt det svåraste av allt är att hålla, men nu ska jag verkligen försöka när jag väl gått ner...
    Innan jul, det fixar vi båda tror jag!! :)

    New York låter som en perfekt bröllopsresa för er som har barn. Jag ska till New York nu i oktober med svägerskan och en tjej till, ska bli så kul! Fast det blir ju mer shoppingresa som ni kanske förstår :)


  • AnnC81

    Vad tänkte du ha för skor då? Det går ju att beställa från utlandet med, nog för att det är mer chansning men... om man verkligen inte får tag i det man ska ha här hemma.
    Jag hoppas väl på att hitta några i NY...

    Jag har förresten bestämt mig för att ringarna kommer att göras hos Guldsmedjan på Allégatan. Så ni andra som funderar på att göra ringar av material som ni redan har, jämför med Guldsmedjan... väldigt bra priser och de har bra rykte också enligt min svägerska, hon gjorde sina ringar där förra året och de är väldigt fina!
    Arbetskostnaden för att göra om tre ringar (m2b ska också göra om sin) och sätta i diamanterna i min vigselring blir ca 4450 kr.


  • AnnC81

    Coolt!
    Men då är det ju lätt att beställa ifall man hittar på nätet iaf. Hittar du inget?
    Begagnade på blocket/tradera då?
    Annars kanske man kan sy på sina egna paljetter? Hihi! Home made! ;)


  • AnnC81

    Haha, den där lilla funderingen blev verklighet... vi har bokat bröllopsresa till Maldiverna!! Wohooooo... blev inte så dyrt som jag trodde.. eller det beror väl på hur man ser det iofs :P


  • AnnC81

    15400 kr per person, då ingår flyg samt sjöflygtransfer till ön vi ska till (Kuredu) och boende i beach bungalow i 9 nätter med halvpension (stor frukost och middagsbuffé). Helt ok pris för vad man får tycker jag! 


  • AnnC81

    Välkommen The Vinterbrud! Då blir du först ut av oss 2011 som det ser ut nu :) 


    Vi ska gifta oss i Ramnakyrkan, synd att det inte går på vintern... Här är en länk till kyrkor i Borås, hoppas ni hittar nåt som ni gillar!


  • AnnC81

    Hallå Borås brudar, här var det tyst! Hur går det för er?
    Här är det segt, m2b blev tvungen att åka till Mexico igen och det blir 3:e helgen han är borta på rad nu.. suck vad tråkigt, och det känns som vi aldrig kommer få lämnat in våra ringar! Jaja tiden finns men jag är ju ivrig ju! :)
    Annars har jag kollat runt en del på e-bay, köpt en tärnklänning där, jättefin och billig! Även köpt lite smågrejer, en rulle tyll (ska ha till rispåsar) för typ 30 spänn inkl. frakt, sidenband, dekorationsdiamanter och favourpåsar. Finns hur mycket som helst och billigt är det också om man hittar rätt. Sök på wedding xxxx så kommer det upp massor ;)
    Laddar inför att åka till New York också, åker om två veckor. Ska hitta skor och lite annat smått och gott är det tänkt :)


  • AnnC81

    Vad kul med Ellagården, det blir nog jättefint :)
    Kan nog vara bra att skicka ut save the date kort om man som ni gifter sig i semestertider. Vi ska ju gifta oss i maj så vi kommer inte att skicka ut något sådant. Hade tänkt att skicka ut inbjudningskorten i januari. Bara tre månader kvar till dess ju ;)


Svar på tråden Boråsbrudar 2011