Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Välkommen sarkastisk ljubicia!
    Vi har bokat www.percka.se han fotade min svägerskas bröllop förra året (de bilderna ligger uppe på hans hemsida), tycker han är båda duktig och ok i pris om man jämför med andra.

    Chriss82, har inte varit på Ellagården men det ser väldigt fint ut på hemsidan.. du får gärna säga vad de tar sen när du får offerten, är lite nyfiken! Ålgården är så himla fint också, hade gärna vart där men vi är för många :( Hur många gäster ska ni ha?

    Angående fotograf så är det ju skillnad att fota natur/stillbilder än att fota bröllop som är mer rörligt, krävs ganska mycket kreativitet också. (säga hur man ska stå och göra och allt sånt där), så det bästa är ju att kolla med honom, han känner nog själv om det är något för honom att anta eller inte :)


  • AnnC81

    A6vis: Såg du om de hade mycket tärnklänningar när du var i Blidsberg och vad de hade för priser på de?


  • AnnC81

    Gött att få hem klänningen! Du behöver inte kolla för min skull, tänkte mer om du hade sett och tänkt på det.. du har nog fullt upp med annat kan jag tänka mig :) Ska du handla några fler tillbehör där? Har för mig du höll i en söt väska på bilden :)


  • AnnC81

    När jag kollade med han hade han inte satt priserna för 2011 än, men det handlar om en marginell höjning. 3500 kr för foto innan vigseln, samt i kyrkan och utanför efter vigseln. Man får välja 25 bilder sen som man får på skiva, som man alltså äger rätten till. Sen har han kanske andra paket också men det frågade jag inte om för det var detta vi ville ha :) 


    Nu blir det fredagsmys med viiiin! :) 


  • AnnC81

    Välkommen Piilan!


    Låter som du har hunnit med en del du med! Visst låter det väldigt praktiskt att få hela festen ordnad, Ellagården är ju som sagt såå fint.. synd att det kostar en del men har man råd så är det säkert värt det.. :) 


     


    Igår var vi som sagt på Nordstans Guld och jag känner mig helt förvirrad av allt man kan göra med ringarna.. det är inte lätt att bestämma sig helt. Jag har samlat ihop en del guld nu faktiskt och det borde ju dra ner priset, och det verkar det göra på själva ringen. Men diamantinfattningen var värre (tänkte köpa de separat så det är arbetskostnaden jag menar). Om det är någon här som har koll priser kring det kolla min tråd jag startade nyss http://brollopstorget.se/Forum-1-30/m3818494.html


  • AnnC81

    A6vis: Jag kommer inte riktigt ihåg hur många man kunde vara i Ålgården, om det var runt 50 eller max 60. Men det som är negativt är att de inte har bord, stolar och porslin, så det får man fixa på annat vis..  (jag har för mig det var så)

    RockTroll, vi tycker också att 350 kr var lite väl saftigt, iaf om man jämför med det alternativ vi kollat på innan som kostar 155 kr/person. Synd...

    Sommaren 2011, vi vill helst ha vigseln kl 16, men det beror på om vi får en präst till dess. Om inte så blir det kl 15. Vill inte ha för mycket "dötid" emellan vigseln och middagen... om vi hade gift oss vid festplatsen som ni så hade jag nog satsat på kl 17 till och med. De senaste bröllopen jag varit på har varit kl 17 och det var perfekt..


  • AnnC81

    Det tror jag med, det är ju ljust och härligt ute ganska länge så ni hinner nog njuta av naturen ändå :)
    Åh vad jag hoppas att vi får prästen till kl 16 nu bara, får nog inte veta förrän i oktober..


  • AnnC81

    Vi kommer hamna på mellan 70-80 gäster och räknar med att allt som allt med klänning, ringar och allt ska gå på ca 60.000 kr. Det är svårt att räkna alla smågrejer vad det kommer gå på, får hoppas att man har tagit i tillräckligt..

    Jag har inte kollat brudbuketter själv än men verkar ju som det ligger runt 1000-1500 kr för en ändå ganska enkel bukett... sjukt dyrt... vet heller inte vart man ska vända sig, Buketten är nog den enda jag känner till i Borås som känns bra, någon som vet något annat bra? Fast det är ju ett tag kvar tills blommor blir aktuellt att titta ordentligt på, iaf för vår del :)


  • AnnC81

    Sommaren 2011, tack för tips, värt att kolla sen! :) Låter som du är i full fart nu hihi, hoppas du fick tag på prästen sen och ni fick den tid ni ville?


    A6vis, vart har du beställt blommor? Hoppas ni får besked om Gingri snart! (typ nu!)

    Chriss82, ni är också igång märker jag, hoppas nån av lokalerna passar er. Husvisning också minsann, många bollar i luften! :D Vi köpte vårt hus för ett år sedan (exakt idag faktiskt), blir fortfarande lika exhalterad för alla andra som ska kolla på hus.. husköp är nästan lika kul som bröllop ju ;)


     


  • AnnC81

    Sommaren 2011, jag har sett en sån klänning, vet dock inte vart hon köpte den.. kan kolla. Om inte annat så kan man ju sy upp en tvådelad klänning som man vill ha den? En annan kompis sydde upp sin hos en skräddare i Gbg, kostade ca 7000 kr och det tyckte inte jag var så farligt... (den var inte tvådelad dock så det kanske kostar mer om man ska ha två kjolar)


     


    Här händer det inte så mycket just nu, såg fram emot att kolla på ringar igen på lördag (tänkte kolla Guldsmedjan i stan och Hedbergs guld i Dalsjöfors), men nu fick jag precis höra att min m2b blir tvungen att resa iväg (lååångt iväg..) i jobbet imorgon så det blir inget med det. :( Suck. 


     


     


Svar på tråden Boråsbrudar 2011