Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Tack, har mailat henne nu så får vi se vad hon säger :)


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Jag fick snabbt svar från den tjejen men det blev alldeles för dyrt :/ Men pratade precis med gitarristen, han har lyckats göra om låten lite så han kan sjunga den också. Så det löste sig även om det inte riktigt blir som vi hade tänkt oss :) man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Puh.. Inga fler motgångar nu hoppas jag hehe. Imorgon ska vi fixa iordning lokalen!


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Loche skrev 2011-05-19 21:07:29 följande:
    Ok,,, jo, det är nog så om det inte är en väldigt välkänd låt som solisten kan, att det blir ganska dyrt om hon ska lära in den på så kort tid. Men bra att det verkar lösa sig ändå!

    Lycka till på lördag. :)
    Ja jag förstår väl ändå att hon ville ha såpass mycket med tanke på låtvalet och den korta varseln... jag har ingen aning om hur det kommer låta nu när en kille ska sjunga den här låten, lite spännande faktiskt haha ;) 
    Tack! :) 
    chriss82 skrev 2011-05-19 21:21:33 följande:
    Grattis Sarkastisk ljubicia till gifemålet! Och stort lycka till med bröllopet på lördag AnnC81.

    Själv gifter jag mig nästa lördag, 28 maj. Sitter o "sliter" med festprogram nu. Har en snäll granne som ska trycka det åt oss.
    Klänningen är äntligen hemma och SÅÅÅ fin. Har varit många turer hos sömmerskan o gjort provningar och ändringar för att jag ska bli helt nöjd. Provuppsättningen blev också super. Längtar verkligen nu =)

    När vi var o övade med prästen igår fick jag rysningar i hela kroppen. Vi övade hur vi ska stå när vi håller ringen och säger löftena till varandra. Shit va jag kommer va nervös då. Säkert lipa en skvätt också.....

    Nästa steg är att göra klar gästboken, detaljer i dukningen och så festprogrammet då. Sen lite småsaker som att köpa vattenfast mascara, örhängen och en tur för att kolla rosorna till min bukett. Varje dag är det något som måste göras.
    Tack! Visst är det härligt med den här tiden, dagarna innan det är dags. Även fast det är stressigt, en väldigt speciell period i livet. (om inte allt för mycket går "fel" vill säga ;) )
    Önskar dig också lycka till med det sista i planeringen och med den stora dagen sen - vi åker på bröllopsresa på måndag så kommer nog inte vara här inne så mycket (alls) nästa vecka :) Kommer säkert titta in lite senare här ändå och se hur det går för er andra brudar så klart! :D
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Tjejer... ni har verkligen något helt magiskt att se fram emot. Jag hade höga förväntningar på att gifta mig, men det var mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag är i ett lyckorus, fortfarande! Allt var perfekt och det var lätt årets fest :) Jag återkommer med en fullständig berättelse, men nu - bröllopsresa!! :) 


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Stort grattis till er!! :) Om någon är intresserad av ett paraply så har jag ett att sälja :) har även Ikeas vattenflaskor slom, 16 st och Ikeas Galej ljushållare runt 40 st. Och grön sand ifall någon har det temat ;) knoppa lakan finns också :D


    21 maj 2011
  • AnnC81
    Piilan skrev 2011-06-06 00:00:26 följande:
    @ annC81 hur ser ditt paraply ut?
    Detta paraplyet har vi:
    http://www.myheart.se/86-brollopsparaply-vitt.html
    Stort och bra! 

    Dessutom är det kul att ta kort med det även om det inte skulle regna. Det gjorde vi, vi höll paraplyt framför oss så man inte såg våra ansikten, och så lyfte min man upp ena foten. Om ni förstår hur jag menar :)

    Här är en länk till min långa bröllopsberättelse :)
    http://anncatrinohenrik.weebly.com/1/post/2011/06/vr-brllopsdag-den-21-maj.html
    21 maj 2011
  • AnnC81
    Johannaz skrev 2011-06-06 18:52:31 följande:
    jag kommer inte gifta mig i borås men ja kommer flytta ner dit efter bröllopet då min man2b bor där :D
    Kul! Jag är också importerad "Boråsare" ;) 
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Haha vi borde starta en klubb... "importerade boråsare" :)


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Kärleken... Kyss Mannen bodde i tranemo och jag i gbg så det blev en flytt till  mitten :)


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Samma här, trodde aldrig jag skulle flytta från Gbg för jag älskar den staden... men nu trivs jag nästan ännu bättre som Fossing säger, allt finns, inga stora avstånd... dessutom är det hyfsat nära Gbg också. Det enda jag saknar är Ikea, men tur man jobbar fem minuter ifrån Kållered ;)


    21 maj 2011
  • AnnC81

    Hehe, djurparken är bra! Har bara varit där en gång, sparar mig tills/om vi får barn haha ;)
    Du kommer säkert också trivas Johannaz.
    Det enda jag kan sakna är närheten till vännerna, fast de har iofs också spritt ut sig åt alla möjliga håll strax utanför Gbg. (norr o söder - inte öster :P)
    Vart bor du nu då?


    21 maj 2011
  • AnnC81

    I helgen debuterade jag och min man som bröllopsfotografer, gud vad roligt det var!! Vi är båda väldigt fotointresserade och har bra utrustning, men har inte känt oss redo för den utmaningen eftersom det är en såpass viktig grej för brudpar.. nu när vi själva är gifta och känner att vi har lite bättre koll på vad man förväntar sig så känns det bra! Det var inte meningen vi skulle vara de "riktiga" fotograferna i lördags heller men den riktiga drog sig ur någon vecka innan så då var det bara att ta itu med det och det blev ju riktigt bra, och roligt som sagt. ;) Fick mersmak :D


    21 maj 2011
  • AnnC81
    RockTroll skrev 2011-06-13 15:26:59 följande:
    Det var min svägerska som fotade oss och hon hade aldrig fotat bröllop innan och är amatör men vi är jättenöjda med bilderna Tyst i present av bror med familj ska vi få ett bröllopsalbum som dom ska knåpa ihop. Har redan sett alla bilderna men längtar efter vårat album.
    Bröllop 28/5 rocktroll.blogg.se
    Hihi, amatörer kan! :D Kul att ni är nöjda med era bilder!
    Vi har också fått se våra bilder och valt ut vilka vi vill ha men har inte fått de "på riktigt" än, längtar också tills vi får dom och kan beställa ett album att drömma tillbaka med :)
    21 maj 2011
  • AnnC81

    Tips om psalmer är att ta en psalm man känner igen fast med vigseltext, de funkar ju när som helst på året. Här är "Den blomstertid nu kommer" med vigseltext:
    http://www.vigselringen.com/psalmer.html#vigblomster
    Och här är "I denna ljuva sommartid" med vigseltext:
    http://www.vigselringen.com/psalmer.html#vigljuva
    Vi hade den sistnämnda på vårt bröllop, samt psalm nr 84 som också funkar året runt, den är kort och bra :)


    21 maj 2011
Svar på tråden Boråsbrudar 2011