• snaily

    Livets toppar och dalar

    Hade jourfall på underliga tider hela helgen, fast inte mitt i natten så det var väl ok såhär i efterhand... men blev rätt trött av helgen! Sen har jag jobbat sent både idag och igår, och imorgon är det jour igen. Slit och släp! 6 arbetsdagar kvar till nästa lilla semester!

  • snaily


    PB - såklart ingår det i en fertilitetsutredning att undersöka mannens testiklar och prostata, och var gör man det bättre än i gynstolen? Jag är mest förvånad över att inte fler män verkar ha blivit drabbade!
    Och jag fick sitta på en stol 0,5 meter ifrån och titta på.

  • snaily

    Vår utredning började ju - som ni hör - grundligt för mannens del, men sen missades visst den lilla detaljen spermaprov. För DET är ju inte så viktigt. Eller?
    Gissa om vi var nyfikna/nervösa vid första IVF:en för det var första gången mannens spermier kollades ordentligt!
    Ja, vår doktor var (är) lite speciell...

  • snaily

    Oj oj, om Lite och Cicci har rätt är det dags att säga lycka till Nenne, alltså!


    Liten
    Aha! Förstår precis vad du menar med lukten. Maken har tack och lov eget hobbyrum i vårt hus där han sitter och pillrar med sina modeller alltsom oftast.

  • snaily

    Liten igen
    Jösses vad jag har nytta av dina gravidjeans! Tack så mycket! Nu börjar de VERKLIGEN bli nötta på insidan av låren!

  • snaily
    Telis skrev 2010-08-18 08:10:03 följande:
    Varför kan han inte bara sitta nöjd och pilla lite med sina saker som man ser andra barn göra?! Jag kan inte duscha, förbereda middagen, göra lunch osv utan att han sitter och gnäller för att han vill ha uppmärksamhet.
    Kanske för att han är ett särdeles intelligent barn!
    Men såklart jobbigt för dig att vara ständig underhållare!
    Hurra för den duktiga nattsömnen!

     


    Piggelin
    Skönt med vikarie fixad och klar!
    På mitt jobb ser det trögt ut på vikariefronten, och helst ska vi ha en redan i slutet av september. Fast egentligen är det inget som jag behöver bry mig så mycket om, men tycker ju lite synd om kollegorna om det inte kommer någon vikarie för då får de jobba lite väl mycket.

  • snaily

    Värst vad alla pratar om regn?! Lite duggregn här igår morse bara, sen ingenting. Sol sol idag, imorse 0,6 grader, varit frost i natt, burr!! Vintern knackar på! Börjar inse att jag kommer få det svårt framöver med varma kläder som magen får plats i.


    PB
    En krage till kissen låter som en bra idé ("gör det själv" av en papptallrik om du inte har någon riktig ), om det är ett ytligare sår kan du prova att tvätta med klorhexidin eller liknande två gånger om dagen, om det är ett djupare bitsår så är det stor risk att det kommer en böld som ett brev på posten.


    Vänner
    Tackar som frågar, det är bra med mig, synd att klaga.


    Frullan
    Vad tråkigt att höra att du är deppig Kram på dig!


    Varför får min livmoder för sig att den ska öva sammandragningar hela nätterna, varje gång jag vänder mig? Det gör inte ont men känns ju helt sjukt konstigt om man lägger handen på magen (och jag tror jag sover med en hand på magen konstant nu för tiden ).


    Idag ska jag jaga försäkringskassan igen för jag fattar inte hur jag fyller i blanketten begäran om havandeskapspenning... försökte läsa på lite på deras hemsida igår men fasen vilken djungel det är! Räkna med många dumma frågor om föräldrapenning och sånt från mig här!


    Oj, bråttom till jobbet... Men vet ni, det är FREEEDAAAAAG!
    I alla fall nästan eftersom jag är ledig imorgon!

  • snaily

    Piggelin
    Nej, vad trist med GBS! Förstår att du nojar även om det säkert inte är någon fara!


    Jacka/ytterkläderproblemet: får ju se hur rörlig jag är framåt hösten/vintern, men har ju en vovve som vill gå på långa promenader och det kan ju som bekant vara neråt 30 minus här ibland... har en ful bylsig gammal dunjacka som kanske kan passa, och annars kanske jag kan stjäla makens gamla jacka (som är enormt stor och TUNG!!) och övertala
    honom att köpa en ny till sig själv.
    Kommer sakna att inte kunna ha min skaljacka med min windstopperfleece under.


    Vinterbyxor köpte jag med flit minst en storlek för stora redan för två år sedan i väntan på mage... Får se hur länge de kan funka.


    Telis - jag provar gärna din kappa! Kommer delvis vara hos syrran (ett stenkast från dig) v 35 så kanske kan hitta någon tid att komma förbi om jag får.

  • snaily


    Någon dag har vi inte bestämt men nån dag måndag-fredag v 35 tyckte jag!
    Inte nästa vecka alltså utan veckan därpå.

Svar på tråden Livets toppar och dalar