• snaily

    Livets toppar och dalar

    Cicci
    "Pökat till"?
    Jag (och Nenne) förstår nog inte riktigt...??
    Vi föredrar kontrollerad tillverkning på lab!


    Nenne
    Jason på en tjej... lite udda!

  • snaily

    Cicci
    Skoj med en blivande konstnär!
    Ha så trevligt på äventyren!

  • snaily

    Vilken jäkla TUR att jag har datorn med och fått fart på uppkopplingen, hur skulle jag annars överleva en gråtrist dag i "grishuset"!? Just nu i och för sig massiv underhållning från Ynglet som gör konster i magen.
    Nu dags för lunch.

  • snaily
    Telis skrev 2010-08-08 13:28:20 följande:
    Hahaha, det funkar inte alls på mig. Har varit såååååå nära att sälja T på Blocket.
    Hi hi hi, jag lär nog få äta upp det där uttalandet också! Tänk på att jag är barnlös och naiv!
  • snaily

    Prickens födelsedag?


    100810 - Vickan
    100812 - Parnassia och AM
    100813 - Snaily
    100816 - Porchez
    100819 - Cicci
    100824 - Telis


    Hoppas jag inte glömde någon nu.


    Vad tror Nenne och P själva förresten?


    AM
    OM, OM Pricken inte är en tjej så kanske jag kan stå till tjänst som mottagare på litet klädlass I alla fall väger vi åt det hållet efter RUL men är ju på intet sätt säkra. Ska på ultraljud i början av september igen så ska försöka spana lite då.

  • snaily

    Halloj!


    Smygläst via mobilen under vår skärgårdsvistelse men kommer inte ihåg allt jag tänkt kommentera... Nu tillbaka i "grishuset" igen. Såklart var badrummet ett snäpp skitigare idag än när vi åkte igår förmiddag.


    AM
    Vilket supermysigt hotell! Åk!


    Piggelin
    "Vilka ska vi hälsa på idag?"


    Ego
    Undrar om jag kan ha fått UVI? Har du i så fall smittat mig PB??
    Fast jag brukar ju ha överjävligt ont och sveda i vanliga fall och så är det inte nu tack och lov, men har hört att symptomen kan vara lite mer diffusa när man är gravid?? Vad säger ni oh allvetande trådisar?
    Har de senaste dagarna funderat på om det verkligen är normalt att livmodern drar ihop sig heeeela tiden, typ så fort jag böjer mig/reser mig, vänder mig om i sängen, går på promenad, före och efter jag kissar, osv. Får lite ont på vänster sida av magen när jag är ute och går, så har bara hasat runt sakta idag som en gammal tant.
    Hur som helst - jag kanske bara är hysterisk hypokondriker men tänker nog försöka ringa sjukvården imorgon ändå. Bara lite besvärligt när man befinner sig långt hemifrån och är en sån där jobbig turist som ska försöka få en läkartid precis som tusen andra jobbiga turister... (Undrar varför jag och maken alltid väljer såna turisttäta ställen som semestertillhåll??)

  • snaily

    Parnassia
    Smarrigt med egenfiskade kräftor!!


    MrsB
    Lycka till med nya jobbet! Spännande!


    BS, PB, Cicci - tack för UVI-input!
    Äh, det är säkert inget fel, jag hypokondrar nog bara, men jag har väldiga trängningar och nånting känns skumt i magen så jag tror jag tänker besvära sjukvården imorgon i alla fall... Om jag låter bli att kolla upp det nu och det skulle råka bli värre de närmsta dagarna är det nämligen inget skojigt läge - torsdag reser vi hela dagen och fredag börjar jag jobba, då finns det inte en sportmössa att jag kan ta mig till doktorn, är helt ensam på jobbet då.


    Ska se vad magen gillar en Korv-promenad nu...

  • snaily

    Tur att du fortfarande är här Nenne, kom ihåg att det är fredag den 13:e som gäller!
    Ringdans låter som ett schysst recept att testa!


    Haha vad jag skrattade åt era galna historier från igår kväll.
    Krogsex har jag nog aldrig haft... jo förresten nu minns jag, på en trist bröllopsfest som behövde livas upp.


    Jag var faktiskt till doktorn på förmiddagen, som väntat något av ett projekt när man är "utomlänsboende" (fast hon i receptionen fick det till "utomlandsboende" och undrade vilket utland jag bodde i ). Doktorn var helt galen, vet inte om han kändes så kunnig eller lyssnande, men han var som en enda stor smiley-gubbe, så klart humörhöjande effekt hade han i alla fall. Enligt urinstickan såg allt normalt ut - noterar inför framtiden att aldrig åka på semester utan en förpackning urinstickor och en urinodlingsplatta i bagaget.
    Så - antagligen är det bara heeeelt normaaaalt att vara såhär kissnödig och ha lite småont i magen (fast det känns faktiskt bättre idag än igår).


    Maken har varit SÅ duktig och modig och pratat både med sin far och sin bror (aka smutsgrisarna ) om att det här stället måste shejpas upp ordentligt om vi (läs: jag) ska fortsätta komma hit i framtiden.


    Idag firar vi förresten förlovningsdag och ska äta smarrig hallontårta!

  • snaily

    AM
    Jag tänkte nog odla på jobbet för att vara på den säkra sidan. Och så kan barnmorskan gärna få skicka en odling när jag ska dit om två veckor också.

  • snaily

    Tinga
    Synd att jag flyr Stockholmstrakten imorgon, hade varit skoj att luncha!
    Hoppas hoppas Piff slipper knapp! När jag satt i väntrummet hos doktorn idag så läste jag faktiskt en broschyr om ätsvårigheter hos små barn, väldigt informativt. Fast det mesta som stod där har jag ju redan lärt mig genom tråden och dig.


    Ananas - varför funkar det? (påstås det?)


    Var någon som efterlyste Page för ett tag sen - kan tipsa om att hon kan hittas på facebook!


    Hallontårtan var mycket god! För en gångs skull tog vi en ordentlig samordnad gemensam fika, ni vet en sån där man sitter ner tillsammans runt ett dukat bord. Så umgås man nämligen inte normalt sett här i makens familj här på "grisgården".

Svar på tråden Livets toppar och dalar